Amin inşaAllah Allah razı olsun canımsabah ilk idrar olunda tam sinus aliyormussun ama vende dayanamayim hemen yapmistim.Allah gonlune gore versin canim
Nöbetçi eczaneden test al hemen çıkıyoKendimi yanlış ifade etmişimm heycandan msjımı düzenledim çizgi dediğim testteki değil linea agra denilen bi çizgi varmış ya karında çıkan ondan bahsediyorum. Sizdde çıktı mı ya da ne zamann çıktı nasıl dı?
Kimisinde o bahsettigin cizgi son aylarda kimisinde ilk baslarda cikiyor canim.bahsettigin kanamada yerlesme kanamasi olabukir cunki adet icin 2 gun cok kisa en az 3 en fazla 10 gun geriside ozur sayilir.sen en iyisi musait zamaninda test alda ona gorede bayram sonu doktora gidersin.ins hamilesindir.Amin inşaAllah Allah razı olsun canım
Amin inşaAllah Allah razı olsun canımKimisinde o bahsettigin cizgi son aylarda kimisinde ilk baslarda cikiyor canim.bahsettigin kanamada yerlesme kanamasi olabukir cunki adet icin 2 gun cok kisa en az 3 en fazla 10 gun geriside ozur sayilir.sen en iyisi musait zamaninda test alda ona gorede bayram sonu doktora gidersin.ins hamilesindir.
Canım benim göbekteki kara çizgi nerdeyse hamileliğimin 5.ayında filan belirdi. Başta yoktu. Bir de adet günü hafif hafif karın ağrısı ile bel de ağrı vardı. Test yapıp öğrenmiştim hamile olduğumu.Hayırlı bayramlar yardımcı olursanız çok sevinirim. Ben hamile olmaktan şüpheleniyodum zaten ama adetim 13 eylül daha çok var diye ümitlenmek istememiştim ama az önce galiba bahsedilen hgöbekteki kara çizgiyi gördüm. Hamile olanlar yardım edebilir misiniz lütfen bu çizgi ne zaman çıkıyor tam olarak nerede oluyo? Önceki adetim normalde yedi gün sürmesi gerekirken ilk defa ağrısız bir şekilde iki gün sürdü.o yerleşme kanaması olabilir mi? Sol kasığımda zaten ara ara batmalar vardı belimde ara ara ağrılar. Çifte bayram olsun istiyorum çok ama çok Hz.Allah isteyen herkese annelik duygusunu tattırsın İnşaAllah
Canm bn bes haftalık hamileyim senin dediğin şey yerleşme kanamsı olabilir bncede bnm göbeğimde çıkmadı çizgi henüz herkrste çıkmıyomuş ztn ama bi arkadSımın daha test yapmadan çıkmış fark etmiş çizgiyi başka belirtin var mı pki kasık ağrısı göğüste şişlik acı beya renk değişimiAmin inşaAllah Allah razı olsun canım
Amin inşaAllah Allah razı olsun canımCanım benim göbekteki kara çizgi nerdeyse hamileliğimin 5.ayında filan belirdi. Başta yoktu. Bir de adet günü hafif hafif karın ağrısı ile bel de ağrı vardı. Test yapıp öğrenmiştim hamile olduğumu.
Ama 2 gun süren yerleşme kanaması ise bir test yapmanı öneririm canım. INŞALLAH hamilesindir inşallah sağlıkla 9 ay 10 gün sürüp bir avazda kucağına alırsın.
Dimi ya insan işte herşeydenn bbi umut bekliyor. Sağolun cevap verdiğiniz içinO çizgi hemen çıkmıyor bende şuanda belli belirsiz. Hatta yeni yeni tüylenmeye başladı çizginin üzeri. Ama bekarken bile o çizgi belli belirsiz vardı yani. Hamile değilsin gibi geldi çünkü geçen ay hamile kalsaydın bu ay 2 aylık filan olurdun, ozaman da çok belirti oluyor, mide bulantıları, göğüs hassasiyeti, memelerde damarlar daha bisürü şey.
Sol kasığımda batma ağrı oluyor ara ara eşimdde bu ay tutturdu hamilesin benim içime doğdu diyor birazda o yüzden bu kadar umutlandım. Birde idrar rengi koyu ve belimde ağrı oluyoCanm bn bes haftalık hamileyim senin dediğin şey yerleşme kanamsı olabilir bncede bnm göbeğimde çıkmadı çizgi henüz herkrste çıkmıyomuş ztn ama bi arkadSımın daha test yapmadan çıkmış fark etmiş çizgiyi başka belirtin var mı pki kasık ağrısı göğüste şişlik acı beya renk değişimi
Valla olabilir eşininde içine dgmuş bncede test yap ztn üstüne görmeyse ilk idrar fark etmz hemn çıkar negatif çıkarsada bu ay için öalışmalara devam etSol kasığımda batma ağrı oluyor ara ara eşimdde bu ay tutturdu hamilesin benim içime doğdu diyor birazda o yüzden bu kadar umutlandım. Birde idrar rengi koyu ve belimde ağrı oluyo
İlk fırsatta hemen alıcam testi bi dışarı çıkabilsem. Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim ☺Valla olabilir eşininde içine dgmuş bncede test yap ztn üstüne görmeyse ilk idrar fark etmz hemn çıkar negatif çıkarsada bu ay için öalışmalara devam et
Eşinin içine doğduysa bu ay olmasa bile hamile olmana çok az kalmış demektir Allah hissettiriyor.Sol kasığımda batma ağrı oluyor ara ara eşimdde bu ay tutturdu hamilesin benim içime doğdu diyor birazda o yüzden bu kadar umutlandım. Birde idrar rengi koyu ve belimde ağrı oluyo
İnşaAllah öyledir yaEşinin içine doğduysa bu ay olmasa bile hamile olmana çok az kalmış demektir Allah hissettiriyor.
Yok mu hamile olann nolur yardım edinbu bahsedilen çizgi ne zaman çıkıyor
Yardım etmek isterim ama malesef bende tecrübeli değilim inşaAllah hamilesinizdir. Bende bu konuyu şüphelerimden dolayı açtım ve bende hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum dua edelimAdetime 2 gun kala kahverengi lekelenme ardindan 4 5 damla kan geldi ve kesildi sonrasinda cok acik renkli pedi doldurmayacak kadar devam etti genellikle idrara ciktigim zaman sildigimde acim renkli kan geliyordu 4 gun devam etti bitti 8gun oldu hala adet olmadim bu aksam da sari akintim oldu bu surecte bel agrisi yasadim sadece normalde adetim agrili ve kanamali gecerdi sizce hamilelik var midir yaedimci olun dusunmekten delirdim biraz daha beklemek.istiyorum bayramdan sonra kan testi yaptiricam olumsuz bir seygormek.istemiyorum dua edinnnn
Başka belirtin var mı pki kasık ağrısı göğüste şişlik acı felanYardım etmek isterim ama malesef bende tecrübeli değilim inşaAllah hamilesinizdir. Bende bu konuyu şüphelerimden dolayı açtım ve bende hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum dua edelim
Kasik agrim ara ara oluyor belim de ayni sekilde sizdeBaşka belirtin var mı pki kasık ağrısı göğüste şişlik acı felan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?