Testler bu durumda kesin sonuç verir mi?Henüz çok erken ama belki geçen ay üstüne gördüyseniz eğer şimdiden pozitif çıkabilir. Silik mı çıktı testiniz? Biraz daha bekleyin 1 hafta sonra tekrar bir test yapın. Umarım hamiş kalmışsınızdır
Testler.bazen yaniltabimiyomus ama.bnde testen ogrenmistim ins.anne olursunuzevTik sizin bir fikriniz var mı acaba??
İnşaAllah İnşaAllah şuan ağlıyorum inanın mutluluktan kendimi çok kaptırdım. Sizin vücudunuzda çizgi çıktı mı?Testler.bazen yaniltabimiyomus ama.bnde testen ogrenmistim ins.anne olursunuz
Neden şaka olsun anlamadım. Durumumu anlattım aslında yukarıda. Eğer düşündüğüm gibiyse belkide altı haftalık hamileyim. Evim tam dağın başında diyebilirim o yüzden yalnız çıkamıyorum çok köpek var eşimde kurbanlarla uğraşıyor en erken ikide gelir o yüzden buraya danışmak istedim yaşayanlar vardır diye. Anne olmayı istemek nasıl bir duygu belki bilirsiniz her ay negatif sonuç almaya rağmen her seferinde yine ümitlenmek çok kolay değilolurken saka mi diye dusundum.vucuttaki ne cizgisi bu ?? insan ilk once bir test yapar sonra konu acar.biz nerden bilelim.insallah gonlundeki olur.ayrica batada cok var.henuz belli olmazki zaten
Çift çizgiyse hamilesindir bende aynısı olmuştu erken denemiştim ve doğru çıktıHayırlı bayramlar yardımcı olursanız çok sevinirim. Ben hamile olmaktan şüpheleniyodum zaten ama adetim 13 eylül daha çok var diye ümitlenmek istememiştim ama az önce galiba bahsedilen çizgiyi gördüm. Hamile olanlar yardım edebilir misiniz lütfen bu çizgi ne zaman çıkıyor tam olarak nerede oluyo? Çifte bayram olsun istiyorum çok ama çok Hz.Allah isteyen herkese annelik duygusunu tattırsın İnşaAllah
Canım en iyisi bi test yapmak öyle vucüddaki çizgiyle anlaşılmazÇift çizgiyse hamilesindir bende aynısı olmuştu erken denemiştim ve doğru çıktı
En erken yarın dışarı çıkabilirimm test alsam ertesi sabahı beklemem gerekiyo mu?Canım en iyisi bi test yapmak öyle vucüddaki çizgiyle anlaşılmaz
Kendimi yanlış ifade etmişimm heycandan msjımı düzenledim çizgi dediğim testteki değil linea agra denilen bi çizgi varmış ya karında çıkan ondan bahsediyorum. Sizdde çıktı mı ya da ne zamann çıktı nasıl dı?Çift çizgiyse hamilesindir bende aynısı olmuştu erken denemiştim ve doğru çıktı
Eczaci bir tanidigimiza sormustum ilk idrarla yapilcak diye birsey yok her dakika her saat yapilabilir dedi canimEn erken yarın dışarı çıkabilirimm test alsam ertesi sabahı beklemem gerekiyo mu?
Hayır canım erken gebelik testi al daha adetine var ama geç döllenmeyse şimdi net çıkar normal gebelik testin dede görebilirsin Allahım nasip etsin bu güzel gundeEn erken yarın dışarı çıkabilirimm test alsam ertesi sabahı beklemem gerekiyo mu?
Allah razı olsun cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. İnşaAllah bayramla beraber bütün sıkıntılı günleriniz akıp gider yüzünüz hep gülerEczaci bir tanidigimiza sormustum ilk idrarla yapilcak diye birsey yok her dakika her saat yapilabilir dedi canim
Hepimiz icin gecerli olsun tatlimAllah razı olsun cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. İnşaAllah bayramla beraber bütün sıkıntılı günleriniz akıp gider yüzünüz hep güler
sabah ilk idrar olunda tam sinus aliyormussun ama vende dayanamayim hemen yapmistim.Allah gonlune gore versin canimEn erken yarın dışarı çıkabilirimm test alsam ertesi sabahı beklemem gerekiyo mu?
Amin inşaAllah Allah razı olsun yardımcı olduğunuz için sizinde bu mübarek günde bütün dualarınız kabul olsun biiznillahHayır canım erken gebelik testi al daha adetine var ama geç döllenmeyse şimdi net çıkar normal gebelik testin dede görebilirsin Allahım nasip etsin bu güzel gunde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?