- Konu Sahibi PudraSekeri_
Bilmiyorum hayal kirikligi olsun istemiyorum cuma gününe kadar beklesem diyorum ama bi yandandan içim içimi yiyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum hayal kirikligi olsun istemiyorum cuma gününe kadar beklesem diyorum ama bi yandandan içim içimi yiyo
Yaklaşık 1 senedir eşimle çocuk sahibi olmak istiyoruz. Her ay testlerin sonucu hüsran doktora gittim testlerim temiz çıktı . Bu ay göğüslerimde ve kasıklarımda ağrı hissediyorum , akıntım , halsizlik ve aşırı aserme var ama biraz tombis olduğum için de olabilir :) daha adetime 10 gün var bu belirtiler normal mi sizce.?
Insallah pozitifi gorursun ... sen o asamaya gelebilmisin benim daha yumurtlamam iki gun onceydi nasil bekleyecegim oldu mu olmadi mi diye ne buyuk bi sinav bu cok zorBen bugün hem kan testi yaptırdım hem kendim evde yaptım. Kendi yaptığım negatif çıktı ama kan testinin sonucu yarın cikacakmis
Slm kizlar araniza yeni katildim .. Ayni sorun bende de var adetin 4 gün geçti ama adet sancisi kasıklarda agrim var bi de akintim oluyor sizce hamilemiyim 1 senelik evliyim mrk ediyorum hamileysem bu agrilar niye var cvp bekliyorum
aşerme felan çoook uzun zaman sonra ki belirti..psikolojik kendinizi öyle görmek isteyebilirsiniz bende öyleydim çünkü adetinize zaman varken bu belirtilerinizin hamilelik belirtileri olmadığını söylemek isterim ama inşaAllah yanılırımda hamilesinizdir..
adetinizin gecikmesi ile başlayan sık sık wc ye gitmek en büyük belirti.. eğer sık sık tuvalete kendinizi atıyorsanız düşünün derim ama belirtiler hep adet gecikmesinden sonra başlayan unsurlardır..
Kan testim negatif çıktı malesef :/ ama hemşireler çok erken olduğunu geciktigim zaman yapmam gerektiğini söylediler. Bugün hastaligima 1 hafta var ve kahverengi bi akıntım oldu bu nedir ?
kan testi muhakkak çıkardı diye tahmin ediyorum kahve akıntı kafamı karıştırdı.
Yaklaşık 1 senedir eşimle çocuk sahibi olmak istiyoruz. Her ay testlerin sonucu hüsran doktora gittim testlerim temiz çıktı . Bu ay göğüslerimde ve kasıklarımda ağrı hissediyorum , akıntım , halsizlik ve aşırı aserme var ama biraz tombis olduğum için de olabilir :) daha adetime 10 gün var bu belirtiler normal mi sizce.?