- 30 Nisan 2010
- 1.000
- 822
Ay inanmıyorum ya ne güzel canımm. Brnim de kasıklarım çok yanıyor , belimde de ağrı var ama mümkün değil tabi muhtemelen başka bişi. Ama daha vakit var zatentesekuur ederim kuzucummmm darısı başına sizler içinde cok dua edıyorum , benimki içinde benimle kalması için dua edıyorumbelirti pek yok gibiydi canım midem bulandı 2 gun once ilaç kullandım bu ay fitil ona yordum ben hep, kasıkalrımda agrı oluştu 3 gündür . belim bugun cok agrıyor mesela ara ara agrıyo geçiyo. cok aman aman belirtiler degildi aslında ama işte öyle şeyler
bi girdi 10 dk kaldı gtt kuzumDur hele benim bi hafta önceden başladıydıı
Merhabalarrr.ALLAH tüm anne adaylarına bebişlerini sağlıkla, sıhhatle kucaklarına almayı nasip etsin; bebiş isteyen herkesin de dualarını kabul etsin inşallahBeklenmeyen adetime 1 hafta kala dayanamadım normal gebelik testi yaptım.3 gün önce göz kararması, bulantı yaşadım.Karnımda da batma ve yumruk büyüklüğünde şişlik hissi oluyor.Test tek çizgi çıktı ve kırmızılık yayıldı tek çizginin haricinde.Bu durumla karşılaşan oldu mu? Yardım edin lütfen
Ayy sağol canım benim geçen ay tam anlamıştım, takip etcektim bu ay şirazem kaydı. Adetten sonra başladı akıntım. Tamamdır hergün takipteyim artık.bak şimdicheesecake30 cim şimdi adetinin birinci günüde say 10. gününden sonrasına dikkat et normalden fazlalaşcak akıntın ıslaklığın ve tahmini 14-15 günler azarı uzayan akıntıların olcak uzayanları görünce sölemesi ayıp yılış kocişine :) toplam 3 günün var diyebilrim yani
Ben de yapıyorum ve uyuyorum artık. Ama endişeleniyorum acaba enfeksiyon filan yapar mı diyrevet kızlar o ayakları dikme işlemini bende yaptım her defasında hemde. sıkıldım falan ama bekledim. hatta 2 kere uyuya kaldım. yatagın ucunda dolap var dolaba yaslamıstım ayaklarımı ,battaniyeylede örtunmustum bıldıgınız uyudum. hemen kalkmayın mutlaka yarım saat yatın
çok sevindim kendim gibi allahım burdaki hepimize yardımcı olosunSaol canım Allah razı olsun :) ben folik asitle yumurtlama qünlerimi takip ettim cnm eşimede keçiboynuzu pekmezi içirdim bu ay yumurtlama qünü hem sabah hem akşam ilişki oldu bildiqimiz qibi ayaklarımı yarım saat kaldırdım belime yastık koydum bide kukuyu bezle kapattım hemen çıkmasın diye
Çok teşekkür ederim canım.Senin de hayırlı olsun bebişinCanım aletine bir hafta kala belli olmaz saha ama belirtilerin de var. Birkaç gün sonra testi tekrar yap bence. Benim adet günümde silik çıktı. Ertesi gün koyulaştı. Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah
çok svındım tatlımmmKızlar değerim yükselmiş çok şükür 217 çıktı..
Salı günü 58çıkmıştı.
Umarım canım.Her ay hayalet çizgi aramaktan gözüm bozulcak vallabnce bozuk cnm o
çok sevındım tatlımmm maşşalahhhKızlar değerim yükselmiş çok şükür 217 çıktı..
Salı günü 58çıkmıştı.
Sağolasın canım senin bebiş de hayırlı olsun çokk sevindimçok sevındım tatlımmm maşşalahhh
Amiinn canıım Rabbim hepinize isteyen herkese tez zamanda bu haberi versinçok sevindim kendim gibi allahım burdaki hepimize yardımcı olosun
Öyle oluyo cnm bi qidiyo bi qeliyo benim hala öylebi girdi 10 dk kaldı gtt kuzum
Öyle oluyo cnm bi qidiyo bi qeliyo benim hala öyle
erken gebelik testlerınden mı yaptın canımpiskolojimi bozdunuz varya :)
* | ANNE ADAYI | YAŞ | NE KADAR EVLİ | KAÇINCI COCUK | BAT | MUTLU SON |
1. |
| 18 yaş | 8 lık evli | ilk çocuk | simdi hamis | |
2. | @sssedahmettt | 27 yaş | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | simdi hamis | |
3. |
| 26 yaş | 3,5 yıllık evli | ilk cocuk | şimdi hamiş | |
4. |
| 30 yaş | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | şimdi hamiş | |
5. |
| 25 yaş | 8 aylık evli | ilk cocuk | şimdi hamiş | |
6. |
| 26 yaş | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 14 ŞUBAT | beklemede |
7. | Z Zeyert1204 | 24 yaş | 1,5 YILlık evli | ilk çocuk | BAT 15 OCAK | beklemede |
8. |
| 26 yaş | 6 aylık evli | ilk çocuk | BAT 29 OCAK | beklemede |
9. |
| 33 yaş | 3 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 16 OCAK | beklemede |
10. | @Tugbanusta | 26 yaş | 5 aylık evli | ilk çocuk | BAT 17 OCAK | beklemede |
11. | H happycouple | 27 yaş | 2,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 3 ŞUBAT | beklemede |
12. | S Seida | 26 yaş | 9 aylık evli | ilk çocuk | BAT 2 ŞUBAT | beklemede |
13. |
| 23 yaş | 1,5 yıllık | ilk çocuk | BAT 28 OCAK | beklemede |
14. | @Anatolya | 26 yaş | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 20 OCAK | beklemede |
15. |
| 29 yaş | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 10 ŞUBAT | beklemede |
16. | @ebrar09 | 26 yaş | 2 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 2 ŞUBAT | beklemede |
17. | @tbynpnr | 29 yaş | 9 aylık evli | ilk çocuk | BAT 7 ŞUBAT | beklemede |
18. |
| 32 yaş | 4 yıl evli | ikinci cocuk | BAT 5 ŞUBAT | beklemede |
19. | S sofiayse | 37 yaş | 5,5 aylık evli | ilk cocuk | BAT 15 OCAK | beklemede |
20. | @Sekerimmm | yaş | 6 aylık evli | ilk cocuk | BAT 6 ŞUBAT | beklemede |
21. |
| 24 yaş | 8 aylık evli | ikinci cocuk | BAT 2 ŞUBAT | beklemede |
22. | M melek1212 | 27 yaş | 2,5 yıllık evli | ikinci cocuk | BAT 26 OCAK | beklemede |
23. |
| 25 yaş | 5 yıllık evli | ilk cocuk | BAT 27 OCAK | beklemede |
24. |
| yaş | 7 aylık evli | ilk cocuk | BAT 17 OCAK | beklemede |
25. |
| 29 yaş | 4 yıllık evli | ilk cocuk | BAT 19 OCAK | beklemede |
26. |
| 25 yaş | 9 aylık evli | ilk cocuk | BAT 2 ŞUBAT | beklemede |
27. |
| 30 yaş | 1,5 yıllık evli | ilk cocuk | BAT 28 OCAK | beklemede |
28. |
| 30 yaş | 3 yıllık evli | ilk cocuk | BAT 17 OCAK | beklemede |
29. |
| 26 yaş | 6 yıllık evli | ikinci cocuk | BAT 25 OCAK | beklemede |
30. | A ayzanur Australia | yaş | 7 aylık evli | ilk cocuk | BAT | beklemede |
31. |
| yaş | aylık evli | ilk cocuk | BAT | beklemede |
32. | @merveaydin | 24 yaş | 6 aylık evli | ilk cocuk | BAT 1 ŞUBAT | beklemede |
canım çok teşekkürler eklediğin için benim adet erken oldu bu ay 20 ocakta oldum inşallah en kısa zamanda hayırlı haberleri alırız hepimiz:)[td][/td][/td] [td]
* ANNE ADAYI YAŞ NE KADAR EVLİ KAÇINCI COCUK BAT MUTLU SON 1. Annesiym 18 yaş 8 lık evli ilk çocuk simdi hamis 2. @sssedahmettt 27 yaş 1,5 yıllık evli ilk çocuk simdi hamis 3. ccv95km 26 yaş 3,5 yıllık evli ilk
cocukşimdi hamiş 4. umutsa20 30 yaş 1,5 yıllık evli ilk çocuk şimdi hamiş 5. msbebik 25 yaş 8 aylık evli ilk cocuk şimdi hamiş 6. Minesuu 26 yaş 1,5 yıllık evli ilk çocuk BAT 14 ŞUBAT beklemede 7. Z Zeyert1204 24 yaş 1,5 YILlık evli ilk çocuk BAT 15 OCAK beklemede 8. ebruserkan 26 yaş 6 aylık evli ilk çocuk BAT 29 OCAK beklemede 9. Melissa81 33 yaş 3 yıllık evli ilk çocuk BAT 16 OCAK beklemede 10. @Tugbanusta 26 yaş 5 aylık evli ilk çocuk BAT 17 OCAK beklemede 11. H happycouple 27 yaş 2,5 yıllık evli ilk çocuk BAT 3 ŞUBAT beklemede 12. S Seida 26 yaş 9 aylık evli ilk çocuk BAT 2 ŞUBAT beklemede 13. Umut yolcusu 23 yaş 1,5 yıllık ilk çocuk BAT 28 OCAK beklemede 14. @Anatolya 26 yaş 1,5 yıllık evli ilk çocuk BAT 20 OCAK beklemede 15. Sibelll 29 yaş 1,5 yıllık evli ilk çocuk BAT 10 ŞUBAT beklemede 16. @ebrar09 26 yaş 2 yıllık evli ilk çocuk BAT 2 ŞUBAT beklemede 17. @tbynpnr 29 yaş 9 aylık evli ilk çocuk BAT 7 ŞUBAT beklemede 18. mineati 32 yaş 4 yıl evli ikinci cocuk BAT 5 ŞUBAT beklemede 19. S sofiayse 37 yaş 5,5 aylık evli ilk cocuk BAT 15 OCAK beklemede 20. @Sekerimmm yaş 6 aylık evli ilk cocuk BAT 6 ŞUBAT beklemede 21. yarimkalbim 24 yaş 8 aylık evli ikinci
cocukBAT 2 ŞUBAT beklemede 22. M melek1212 27 yaş 2,5 yıllık evli ikinci cocuk BAT 26 OCAK beklemede 23. toprak-35 25 yaş 5 yıllık evli ilk cocuk BAT 27 OCAK beklemede 24. kendidebilmiyor yaş 7 aylık evli ilk cocuk BAT 17 OCAK beklemede 25. merrr 29 yaş 4 yıllık evli ilk cocuk BAT 19 OCAK beklemede 26. hazychampagne 25 yaş 9 aylık evli ilk cocuk BAT 2 ŞUBAT beklemede 27. Cannac 30 yaş 1,5 yıllık evli ilk cocuk BAT 28 OCAK beklemede 28. cheesecake30 30 yaş 3 yıllık evli ilk cocuk BAT 17 OCAK beklemede 29. twins scorpion 26 yaş 6 yıllık evli ikinci
cocukBAT 25 OCAK beklemede 30. A ayzanur Australia yaş 7 aylık evli ilk
cocukBAT beklemede 31. merve_mm yaş aylık evli ilk
cocukBAT beklemede 32. @merveaydin 24 yaş 6 aylık evli ilk
cocukBAT 1 ŞUBAT beklemede
[/td]
ok cnm o testten bikez cnm yandı bnmerken gebelik testlerınden mı yaptın canım