Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım, takıp yaptırıyorum. 10. günü 14, günü gayet iyiydi ama 17. günü 15 te kaldı. doktor cok stres yapıyosun bu kadar yapma dıyor ama elimde degıl. bu ay ilk takıbim söyle bi kere catladıgını göreyim, yani öbür ay da gidicem. sonra gitmicem, doktora gidicegın gunlerı
yok canım hıcbısey kullanmadım. vermek ıstemıyorum daha dıyor sen kullanıyosu musun yada herhangı bır sorun var mı
Canim ben 15 de regl oldum@loyalty88 :Kırmızı kart @happycouple :Kırmızı kart(
seieda : Kırmızı kart
@ROSE ROSE : Kırmızı kart
@imeraFera24 : gün geckti
@cicekkokusu :Kırmızı kart
@Sibelll : Kırmızı kart
fTMNrsRKY :11 Ocak
Minesuu : 14 Ocak
@Sensevdamisin : 14 Ocak
@sofiayse : 15 Ocak
Melissa81 : 16 Ocak
K krkr : 20 Ocak
Desaa : 22 Ocak
@Annesiym : 27 Ocak
teşşekür eder,m inş canım sabah bi test daha yapıcam :)canım benim ikinci gebeliğimde de böyle çok silik çıkmıştı.hadi hayırlı olsun gözün aydın bence yüzde 99 hamilesinnihayet bi bebek geliyor
teşşekür eder,m inş canım sabah bi test daha yapıcam :)
Tamm sekerim tabi ki atarım :)yap bizede at fotosunu
yumruta boyutları nasıl kuzum bende yapıcam bu ay büyütüyormus galıba dimiValla canim bir sorun yok.bende ilaç kullanmıyorum. Bu ay corek otu bal tarcin kuru yaptim bakalım nolcak Beklemedeyim :)
ayyy kuzummmm hadı bakalım inşşş bu ay ın ilk haberi senden gelsin arkandan bize de bulaşsınnnnn :):):)Tamm sekerim tabi ki atarım :)
Ben de yaptırsam ya ama gündüz çalışıyorum nasıl yapcam. Yumurtlama testi yapıyorum. Onda da ne zaman çatlıyor bilmiyorumevet canım, takıp yaptırıyorum. 10. günü 14, günü gayet iyiydi ama 17. günü 15 te kaldı. doktor cok stres yapıyosun bu kadar yapma dıyor ama elimde degıl. bu ay ilk takıbim söyle bi kere catladıgını göreyim, yani öbür ay da gidicem. sonra gitmicem, doktora gidicegın gunlerı
Sıcak bi sayfa olmuş :) geldikGelin gelin kizcelerr
Aaa beni de yazın. 17 de regl oldum.Canim ben 15 de regl oldum
Doğru söylüyosun. Benim denemede 2. Ayım. Ama bu ay göğsümden süt geldi hormonlarıma bakılmıştı sorun yoktu. Ben de hamilelil belirtisi sandım ama drğilmiş adet oldumdoktora gıdecegın gunlerı dusunmekten noldu ne bıttı dmeekten stres oluyor ınsan cok. ama gıtmelısın bence tatlım en azından ogrenıyoruz bırsyelerı
yumruta boyutları nasıl kuzum bende yapıcam bu ay büyütüyormus galıba dimi
3. Günü niye gel dedi canım?Kuzum yumurta takibi yaptırmadım aslında yaptirsam çok iyi olur. Gecenlerde gittiğimde doktor bide adetin 3.günü gel dedi o zaman bakalım bide dedi.yumurtalarin gayet iyi çalışıyor dedi ama ölçüsü nasildi bilmiorum.yumurtlama döneminde anlaşılıyor dimi canım?
Evet canım yumurtanin gelişip catlamasini sagliyormus.
3. Günü niye gel dedi canım?