- 13 Ocak 2016
- 1.987
- 2.655
Ah ah nerde canım kendimi iyi hissetmek için koydum belki bu ay olur diye :)Kizlarr ben burdayim. SekerAnnee cetvel koymuşsun,hamile misin ne güzeeel.maşaallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah ah nerde canım kendimi iyi hissetmek için koydum belki bu ay olur diye :)Kizlarr ben burdayim. SekerAnnee cetvel koymuşsun,hamile misin ne güzeeel.maşaallah
ay canım heyecanlandık hepimiz :):):) hadi at resmi bakalım birlikteresim cektimde hiç belli olmuyor canlar bakim bi ugrasım tekrar
Ay ilk defa görüyorum bu testi :)resimler :)
kan vermek için gittim ama 9.30dan snra almıyruz dedi arac gelip kanları götürmüş oluyormusAy ilk defa görüyorum bu testi :)
Canım hafif siliklik var. Bugün bekle yarın kan ver bence ya da bugün kan ver
kız testi söktüm içi bu ondan öle test ilk kez görmüş oldunAy ilk defa görüyorum bu testi :)
Canım hafif siliklik var. Bugün bekle yarın kan ver bence ya da bugün kan ver
inş tatlım yaSen hamilesin bence canım bak görürsün
Hadi inşAllah :) sabaha böyle bi haberle başlamak çok güzel oldu. İnşAllah en kısa sürede kesinleşir. Amin amin amiiinnngünaydın kızlar benm bat 2 gün gecti test yaptım ilk 5 dk da bisey cıkmadı simdi baktım çizgi var gibi yarın tekrar test yapacagım
resimler :)
Günaydın kızlar beni de alın aranıza
Günaydın kızlar beni de alın aranıza
Hoşgeldin canım. Anlat bakem ne zamandır Evli sin ne kadardır bebis düşünüyorsun; )
Ay dikkatli bakınca gördüm. Allah senin iyiliğini versin bebiş versin aminnnkız testi söktüm içi bu ondan öle test ilk kez görmüş oldun
sende çatla patla baaakk millet çatır çatır test yapıo görüyo çizgiyi :))