- 8 Kasım 2015
- 1.441
- 1.370
- 35
Catliyom meraktan aslında ama kasiklarimda ağrı var ya hasta olcam sankim
çatla patla ozamn emi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Catliyom meraktan aslında ama kasiklarimda ağrı var ya hasta olcam sankim
semizotu_iyi yapmışsın folikasit o da zaten.başka ne vitamini alıyorsun?
bi de vajinal iltihabını gidermeden hamile kalma bence gebeliğini sıkıntıya sokabilir sonra ilaç da kullanamazsın.bence direk doktora gidip ilaç kullanarak kısa sürede bu sorununu çözebilirsin
çatla patla ozamn emi
[/QUOTE]Merhaba hamile adaylari 2016 ya yeni bir konu yakisir demi burdan devammm haydi 2016 bize ugurlu gel :))))
2016 YILINDA HAMİLE KALMAYI PLANLAYAN ANNE ADAYLARIMIZ
[/table]
1. Minesuu 26 yaş 1,5 yıllık evli ilk çocuk BAT 14 SUBAT beklemede 2. @ebruserkan 26 yaş 6 aylık evli ilk çocuk BAT 29 OCAK beklemede 3. Desaa 27 yaş 1,5 yıllık evli ilk çocuk BAT 22 OCAK beklemede 4. Melissa81 33 yaş 3 yıllık evli ilk çocuk BAT 16 OCAK beklemede 5. @Tugbanusta 26 yaş 5 aylık evli ilk çocuk BAT 17 OCAK beklemede 6. @happycouple 27 yaş 2,5 yıllık evli ilk çocuk BAT 3 ŞUBAT beklemede 7. @Seida 26 yaş 9 aylık evli ilk çocuk BAT 2 ŞUBAT beklemede 8. @Umut yolcusu 23 yaş 1,5 yıllık ilk çocuk BAT 28 OCAK beklemede 9. @Anatolya 26 yaş 1,5 yıllık evli ilk çocuk BAT 20 OCAK beklemede 10. @Sibelll 29 yaş 1,5 yıllık evli ilk çocuk BAT 10 ŞUBAT beklemede 11. @ebrar09 26 yaş 2 yıllık evli ilk çocuk BAT 2 ŞUBAT beklemede 12. @umutsa20 30 yaş 1,5 yıllık evli ilk çocuk BAT 25 OCAK beklemede 13. @tbynpnr 29 yaş 9 aylık evli ilk çocuk BAT 7 ŞUBAT beklemede 14. * Annesiym 18 yas 8 aylık evli ilk cocuk BAT 28 OCAK beklemede 15. @msbebik 25 yaş 8 aylık evli ilk cocuk BAT 31 OCAK beklemede 16. mineati 32 yaş 4 yıl evli 2. cocuk 5 ŞUBAT beklemede 17. @sofiayse 37 yaş 5,5 aylık evli ilk cocuk BAT 15 OCAK beklemede 18. SekerAnnee yaş 6 aylık evli ilk cocuk BAT 6 ŞUBAT beklemede 19. yarimkalbim 24 yaş 8 aylık evli ikinci cocuk BAT 2 ŞUBAT beklemede 20. @melek1212 27 yaş 2,5 yıllık evli ikinci cocuk BAT 26 Ocak beklemede 21. @toprak-35 25 yaş 5 yıllık evli ilk cocuk BAT 27 Ocak beklemede
Evet canim muayene oldum.zaten folik asiti kafama gore almayim diye gittim.bütün kan tahlillerimi yaptirdim.donanimliyimAslında yasin da küçük değilmiş demek ki vakti zamanı değilmiş. Muayene oldun mu hiç canım gebeliğe karar vermeden aslında yapılması gereken bişey
İmom diye bi destek hali omega 3 de var kalsiyum vitamin ne ararsan var.eczaci kuzenim onermistiiyi yapmışsın folikasit o da zaten.başka ne vitamini alıyorsun?
Hoşbulduk şekerim benim de hedefim samimiyet aşna fişnekuzumm kıyamam hoşgeldin bebişi olmayanlar klübüne :) ozamn ilk tedavimize ikinci günü çörek otu yiyerek başlıyoruz ve adetimizin 10-20 günü gün aşırı kocacıkla samimi olmayı tavsiye ediyoruz :))
Evet 2 çeşit antibiyotik kullanıyorum. Gebelik düşünüyorum canım ama iltihabını halletmeden korunmayı bırakma dedi doktor bu ay ara verdik malesefAslında en güzeli ada çayı ama gebelik düşünüyorsan düşük riski olabiliyormus canım.gerçi ilaç kullanıyordun dimi
Evet 2 çeşit antibiyotik kullanıyorum. Gebelik düşünüyorum canım ama iltihabını halletmeden korunmayı bırakma dedi doktor bu ay ara verdik malesef
Tatlim bat lar yakindiya cogusu hamiş uyuyolar heralde Minesuu merak ediyorum ayniydik biz bu ay vardir insallah gelismeler..Kızlar noldu ya kimse yazmıyor? ??
Hoşgeldin tatlim aramiza dilerim 2016 hepimize bebisleri getirirKizlarr ben burdayim. SekerAnnee cetvel koymuşsun,hamile misin ne güzeeel.maşaallah
Çok teşekkür ederim inşaallah aminHoşgeldin tatlim aramiza dilerim 2016 hepimize bebisleri getirir