- 22 Kasım 2015
- 1.308
- 1.161
- 35
Selam kızlar benim bugün bat günüm gelen giden yok
Hadi bakalım test yaptin mi canim???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kızlar benim bugün bat günüm gelen giden yok
inşallah hayırlı haberlerini alırız canımSelam kızlar benim bugün bat günüm gelen giden yok
slm bayanlar nasılsınız
cnm ben gcen ay corek otunu tozunu almamistim yerken dunya basima yikiliodu resmen bu ay tozunu aldim agzima bir tatli kasigi aliorm sonrada 1 yudum suyla yutuorm yoksa olmuo eggg bogggg
Canım 26 yaşındayım 4 aydır evliyim başka bi bilgi lazimmiAmin canım inşallah... canım bilgilerini verde seni de ekleyelim listeye :)
Onu deneyecem canım su anda ilaç kullanıyorum o yüzden yapmadım zaten yeni öğrendim bende iyi geldiğiniSoğan suyu içtin mi canim onun enfeksiyona faydası oluyor.bide bol bol su içmen lazım.
Sağol canım tavsiyelerin için ilaclarim bitsin yine faydası olmazsa artik doğal yollara basvurcam bende rabbim kimseye vermesin zor beterinden de korusun insallahCanım ilaç falan içmektense doğal biseyler dene bence bak bir arkadas bizim diger topikte paylasmisti onunda iltihap sorunu falan varmis adaçayı yağı ile zeytinyağıni karistirmis ve tamponu o yağa batirip vajinaya koyuyormuş gece yatmadan sabahda cikariyormuş ve kesin çözüm olmuş onun için sende bi dene bence dimi kız Minesuu hatirliyon mu sende
Testi 3-4 gün gecince yapıcam elimde tek testm var:)Hadi bakalım test yaptin mi canim???
Amin inş canım :)inşallah hayırlı haberlerini alırız canım
Onu deneyecem canım su anda ilaç kullanıyorum o yüzden yapmadım zaten yeni öğrendim bende iyi geldiğini
Testi 3-4 gün gecince yapıcam elimde tek testm var:)
İnşAllah canım :)Hayırlı haberler duyamadik ne zamandır yık buraları hamileyimmmmmm kizlaaaaaaaaar diye
hayırlı günler canımhayırlı günler kızlar nasılsınız
Bana bu ay bişey oldu ya bata 4 gun var elim ayağım karnim şişti