- 22 Kasım 2015
- 1.308
- 1.161
- 35
test yapp :)
Zor tutuyorum zaten kendimi ama içimde hiç his yok nötrüm :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
test yapp :)
E hadi hayırlısı bakalım inşallah dört gözle bekliyoruz.birilerinden beta HCG+ haberi alalım artıkCanlar gezdm tozdum bebiş yokken malum bidaki ay ikiz pırtlatcam yoramam kendimi ufavk tatil yaptk amma velakin çk iyi geldi yatın çalşmalara başlıcam hepinizi optm samsundan selmlar..
bende bu ay bi donukluk bi heycansızlık niye öle oldmki bugün 12. gunu çalışma yapsm bile yok kızlar noldu bi deyin koyvermişlik sendromuna yakalandım ya ben
Zor tutuyorum zaten kendimi ama içimde hiç his yok nötrüm :/
bence bu günleri boşa sallama.kendini şımart en sevdiğin şeyleri ye kahveni iç ohh mis gibi.
Yapmıcam işte
Kızlar beni de alin araniza noluuur.
4 yillik evliyim.ilk çocuğumuza niyetimiz var.yarin adet günüm. Bu ay ilk deneme yaptik.geçen cuma beta HCG 0,100 cikti.yani hamile değilim büyük ihtimal bidaha ki ay olsun çok istiyorum
deliye bak yapmazsan yapma kudur meraktann hıh
4 yillik evliyim.ilk çocuğumuza niyetimiz var.yarin adet günüm. Bu ay ilk deneme yaptik.geçen cuma beta HCG 0,100 cikti.yani hamile değilim büyük ihtimal bidaha ki ay olsun çok istiyorum
KPSS kazanayim diye,kilo vereyim diye,daha ablam yapmadi Küçüğüm aslinda diye...29 yasindayim. Aslinda hep çok istedim ama hep bi bahanem olduCanim hosgeldin.sebebi özel değilse 4 yillik evliyim ilk denemem demişsin. Niye o kadar bekledi niz çocuk için? ??
Amin canım aynen 1 haftadır cekiyorum vajinal iltihapla beraber ikisi birbirini tetikliyor zaten maf oldumAllah şifa versin canım idrar yolu enfeksiyonu olmuştu bende de Ayy ne kötü bişey Rabbim kimsenin başına vermesin
KPSS kazanayim diye,kilo vereyim diye,daha ablam yapmadi Küçüğüm aslinda diye...29 yasindayim. Aslinda hep çok istedim ama hep bi bahanem oldu
Amin canım aynen 1 haftadır cekiyorum vajinal iltihapla beraber ikisi birbirini tetikliyor zaten maf oldum
mineati hoşbulduk çok teşekkür ederim.amin inşaallah.Rabbim aratmasin kimseye... Ben foliktrio kullanmaya basladim.2 hafta oldu.bi vitamin daha aliyorum hatta.