2016 YILINDA HAMİLE KALMAYI PLANLAYAN ANNE ADAYLARIMIZ
[tr][td]1.[/td][td] Z Zeyert1204 [/td][td] 24 yaşında[/td][td] 1,5 yıllık evli [/td][td] ilk çocuk[/td][td]BAT 12 OCAK [/td][td]beklemede[/td][/tr]
[tr][td]2.[/td][td]Minesuu [/td][td]26 yaş[/td][td]1,5 yıllık evli [/td][td]ilk çocuk[/td][td]BAT 14 OCAK [/td][td]beklemede[/td][/tr]
[tr][td]3.[/td][td]@ebruserkan[/td][td] 26 yaş[/td][td] 6 aylık evli [/td][td] ilk çocuk[/td][td]BAT 29 OCAK [/td][td]beklemede[/td][/tr]
[tr][td]4.[/td][td]Desaa [/td][td]27 yaş[/td][td]1,5 yıllık evli [/td][td]ilk çocuk[/td][td]BAT 22 OCAK [/td][td]beklemede[/td][/tr]
[tr][td]5.[/td][td]Melissa81 [/td][td] 33 yaş[/td][td] 3 yıllık evli [/td][td] ilk çocuk[/td][td]BAT 16 OCAK [/td][td]beklemede[/td][/tr]
[tr][td]6.[/td][td]Tgbptn [/td][td]26 yaş[/td][td]5 aylık evli[/td][td]ilk çocuk[/td][td]BAT 17 OCAK[/td][td]beklemede[/td][/tr]
[tr][td]7.[/td][td]@happycouple[/td][td]27 yaş[/td][td]2,5 yıllık evli[/td][td]ilk çocuk[/td][td]BAT 3 ŞUBAT[/td][td]beklemede[/td][/tr]
[tr][td]8.[/td][td]@Seida[/td][td]26 yaş[/td][td]9 aylık evli[/td][td]ilk çocuk[/td][td]BAT 2 ŞUBAT[/td][td]beklemede[/td][/tr]
[tr][td]9.[/td][td]@Umut yolcusu[/td][td]23 yaş[/td][td]1,5 yıllık[/td][td]ilk çocuk[/td][td]BAT 28 OCAK[/td][td]beklemede[/td][/tr]
[tr][td]10.[/td][td]@Anatolya[/td][td]26 yaş[/td][td]1,5 yıllık evli[/td][td]ilk çocuk[/td][td]BAT 20 OCAK[/td][td]beklemede[/td][/tr]
[tr][td]11.[/td][td]@Sibelll[/td][td]29 yaş[/td][td]1,5 yıllık evli[/td][td]ilk çocuk[/td][td]BAT 10 ŞUBAT[/td][td]beklemede[/td][/tr]
[tr][td]12.[/td][td]@ebrar09[/td][td]26 yaş[/td][td]2 yıllık evli[/td][td]ilk çocuk[/td][td]BAT 2 ŞUBAT[/td][td]beklemede[/td][/tr]
[tr][td]13.[/td][td]@umutsa20[/td][td]30 yaş[/td][td]1,5 yıllık evli[/td][td]ilk çocuk[/td][td]BAT 25 OCAK[/td][td]beklemede[/td][/tr]
[tr][td]14.[/td][td]@tbynpnr[/td][td]29 yaş[/td][td]9 aylık evli[/td][td]ilk çocuk[/td][td]BAT 7 ŞUBAT[/td][td]beklemede[/td][/tr] [tr][td]15.[/td][td]* Annesiym [/td][td]18 yas[/td][td]8 aylık evli[/td][td]ilk cocuk[/td][td]BAT 28 OCAK[/td][td]beklemede[/td][/tr] [tr][td]16.[/td][td]@msbebik[/td][td]25 yaş[/td][td]8 aylık evli[/td][td]ilk cocuk[/td][td]BAT 31 OCAK[/td][td]beklemede[/td][/tr]
[tr][td]17.[/td][td]mineati [/td][td]32 yaş[/td][td]4 yıl evli[/td][td]2. cocuk[/td][td]5 ŞUBAT[/td][td]beklemede[/td][/tr] [tr][td]18.[/td][td]@sofiayse[/td][td]37 yaş[/td][td]5,5 aylık evli[/td][td]ilk cocuk[/td][td]BAT 15 OCAK[/td][td]beklemede[/td][/tr]
[tr][td]19.[/td][td]@Sekerimmm[/td][td] yaş[/td][td]6 aylık evli[/td][td]ilk cocuk[/td][td]BAT 6 ŞUBAT[/td][td]beklemede[/td][/tr] [tr][td]20.[/td][td]@yarimkalbim[/td][td]yaş[/td][td]8 aylık evli[/td][td]ilk cocuk[/td][td]BAT 2 ŞUBAT[/td][td]beklemede[/td][/tr] [tr][td]21.[/td][td] M melek1212 [/td][td]yaş[/td][td]evli[/td][td]ilk cocuk[/td][td]BAT [/td][td]beklemede[/td][/tr]
Çift yumurta ikiziyim canım ikizim erkek :) ikiz ya da tekiz farketmez benim için sağlıkı ve zamanında doğsun da kızım olmasını çok istiyorumaaa ne guzel sen demi ikizssin cift mi tek yumurtami :)))
Günsydın kızcelerbata 1 gün kaldı henüz belirtim yok
Eksik yazmışım 27 yaş bat 26 ocak
Ne kadarlık evlisin canım[/QUOTE]BU ARADA BENİM İKİNCİ GEBELİĞİM OLACAK İLKİ KÜRTAJ OLMAK ZORUNDA KALDIM
Elhamdulillah iyiyim canım sen nasılsın ben dün adet oldum yeni ay yeni umutlar inşallahHamiş adayları Nasılsıniz kızlar
Elhamdulillah iyiyim canım sen nasılsın ben dün adet oldum yeni ay yeni umutlar inşallah
Geçmiş olsun canım öyle herseyin hayırlısını istiyoruz olur elbet. Seninde hakkında hayırlısı olsun inşallah canım evet yaptım bu ay bu kürü dün akşam sokuldu regl o yüzden bugün bir yarın ikinci günüm yarın başlayacağım küre inşallah Allah sonumuzu hayretsin inşallahBen usutmusum biraz canım. Canın sağolsun sıkma canini kuzum sen bu ay corek otu kürü yaptın mi? Bugün ikinci günün başla istersen canım. Benim de 6 gün kaldı bata bakalım nolcak
Hepimizin umutlari Şubata kaldı.. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahKizlar selam..bu çorek otu bal tarcin karisimi nasil yapiliyor..bende bugun adet oldum
Amin canim inşallah Allah saglikli sihatli hayirli evlatlar nasip etsin cumlemize..umutlarimiz şubata kaldi inşallah bir daha 9 ay boyunca adet olmayiz..Hepimizin umutlari Şubata kaldı.. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Amin canim inşallah Allah saglikli sihatli hayirli evlatlar nasip etsin cumlemize..umutlarimiz şubata kaldi inşallah bir daha 9 ay boyunca adet olmayiz..
İnşallah canımAmin canim inşallah Allah saglikli sihatli hayirli evlatlar nasip etsin cumlemize..umutlarimiz şubata kaldi inşallah bir daha 9 ay boyunca adet olmayiz..
Yok tatlım degilim totem yaptım yarın bat günümhayırlı olsun canım hamilesin galiba
Benim totem tutmadı seninki tutar inşallah canımYok tatlım degilim totem yaptım yarın bat günüm