cnm corek otu bal ve tarcin karismi netten bakabilirsin olculerine. adetin 2. gunu baslanio sabah aksam bir tatli kasigi 10 gun boyunca devam ediosun. dogal klomen :) yukurtayu buyutup catlatio ve kaliteli yukurtluosun. bi arkadasimizin bu kurle ikizi odu. coft yukurtlayabiliosun yani :) ben bugun baslicm gene böög egg yapacak bisiy yokçörekotunu nasıl kullanıyoruz merak ettim.
bilmiyordum bunu bilseydim bu ay başlardım uygulamaya ama artık geçti şubatta yapmaya başlarım. ikiz olmasını çok isterim.ilk gebeliğim ikizdi hiçbirşey yapmadım kendiliğinden oldu ama biri düştücnm corek otu bal ve tarcin karismi netten bakabilirsin olculerine. adetin 2. gunu baslanio sabah aksam bir tatli kasigi 10 gun boyunca devam ediosun. dogal klomen :) yukurtayu buyutup catlatio ve kaliteli yukurtluosun. bi arkadasimizin bu kurle ikizi odu. coft yukurtlayabiliosun yani :) ben bugun baslicm gene böög egg yapacak bisiy yok
merhaba kızlaaarrrr,
benide aranıza alınnnnnnbebiş isteme yolunda hep birlikte desteğe ihtiyacım var benimde
ben adetimim 10. gününde doktora gittim yumrta sağ tarfata 14mm, sol tarfata 12 mm rahim kalınlığı 9 mm demişti.
14. gününde gittiğimde sol tarafta 2 tane 14 ve 15 mmlik yumrta var sağdaki gerilemiş demişti,rahim kalınlığıda 13 mm demişti. 17.günü tekrar gideceğim yani yarın . normal mi bu durumlar yaa ben cok yenıyım5 aydır istiyoruz, herhengı bır ilaçta kullanmadım henuz yumruta takibi yapıyor şuan sadece
bilmiyordum bunu bilseydim bu ay başlardım uygulamaya ama artık geçti şubatta yapmaya başlarım. ikiz olmasını çok isterim.ilk gebeliğim ikizdi hiçbirşey yapmadım kendiliğinden oldu ama biri düştüben kendim de ikizim
Bence biz bugun konşmaylm bişiy yapmayalm :)sogan kuru deniyormussun okudum espiri yaptim kanimcazaman gecmio yoksa
ARKADAŞLAR MERHABA ÇÖREK OTU BAL TARÇIN KULLANAN VAR MI ARANIZDA
canm bizim aramızda kullanmayan yok desek daha iy olur bizden bi arkadaş ikkize hamil bu kürle :) ben geçen ay yedm oladı ama reglm çok iyi oldu rahatladm ve bu aydan ümitliyim bu kür sayesinde 1den fazla yumurtan olcak inş Allahın izniyle
Yok kuzum gecici ve cogu kisinin karsilastigi bir durum bunun icin canini sikma..Hosbulduk canım inşallah hayırlı zamanda hepimiz kavusuruz. Evet su içmek çok önemli bende devamlı oluyor bu iltihap bu yüzden çocuğum olmayacak diye korkuyorum
Teşekkürler canım yüreğimi ferahlattin bebislerimizi alalım hayırlısiyla kucağınıza inşallahYok kuzum gecici ve cogu kisinin karsilastigi bir durum bunun icin canini sikma..
Bebegim hos buldummm. Cok candansiniz tesekkur ederimmm:))) insallah destek olucaz birlikte beklicez bebislerimizi burdan paylasicaz dualarimiz bir olucaz Allahin izniyleBebeğim hoş geldin armıza bundan sonra eski yptklarını bırk geride inş bundan sonra senn için hayırlı olcak birbirimize destek olcz kuzm
Teşekkürler canım yüreğimi ferahlattin bebislerimizi alalım hayırlısiyla kucağınıza inşallah
BENDE OKUDUM AMA ASLINDA AMA TAM ANLAMADIM ÇÜNKÜ KLOMEN DİYE BİR İLAÇLA KULLANANLAR VARMIŞ BEN ONU KULLANMIYORUM O OLMADAN FAYDASI OLUR MU
İllaki olur kuzm sen içini ferah tut dayan çorekotuna biz artk yiye yiye çatlıcaz kilo aldm yeminle
Napıyosunuz bacikolar
Rica ederim canim..burada hepimiz birbirimize destek olmak icin variz..sen vajinal muayeneni olduysan rahim acisindan bir sikintin olsaydi dr gorur soylerdi..bunu hep gebe kalmis arkadaslarimdan duyuyorum stresi biraktigim anda oluverdi diyolar..bizde biraksak rahat olsak belki bizimde olucak.ben adetle beraber cok ustune duyorum lh takibi iliskiyi kacirmama v.s.eşim cok rahat artik dalga geciyor cok bilimsel yaklasiyoruz diye..bu ay daha rahat olmaya calisicam butun takvimi ona devredicem :) bakalim ne olacak ..Rabbim burdaki tum arkadaslara ve bana saglikli hayirlisini versin inşallah :)Teşekkürler canım yüreğimi ferahlattin bebislerimizi alalım hayırlısiyla kucağınıza inşallah