Hayırlısı kuzucum belli olmaz kırmızıları gorene kadar umut varrr. Ama gerçekten de yoksa bi an önce gelmesı daha iyi dediğimn gibi düzen bozulmadan. Haydi bakalım gün doğmadan neler doğar ...inşallah güzel haberler geliverirSzler kadar şanslı değilim bence :) en azından bu ay hayırlısını versin rabbm ama yok testler hep negatif
13 yumurta oluşmuştu 6 tanesi dollenmis anestezi ile yapıyorlar ayilinca ağrı oluyor iki gün dinlenyrsn tabi benm halen sancim var bakalım yarın ne olckahaaaa bu kizdi benimm dedigim @fyz40 pardon tatlimbu kizda tam konunun uzerine geldi tatlim insallah guzel haberler alirsin canim benim :))) nasil bi islem oluyor bu nasil toplaniyor yumurtalar anlatirmisin bayiltiolar mi. yani once 6 lrre mi yumurtlamissin bunlari mi topluyorlar :)))
Ignelerden sonra çatlama iğnesi veriyorlar iki gün sonra anestezi altında toplama oluyor oluşan yumurtalardan sağlıklı olanları spermle birlestryrlar dollenirse embiryo oluşurşa rahmin rahatladigi vakitte transfer oluyor biraz sancılı işlem ama korklck gibi değil değer yani bunlaracnm bısey sorcam. tup bebek heralde sennkı onda en zoru yumrta tplama sanırım nasıl oluyo bn korkuyorm o asamalara kalrsam dıye
Canım inşallah hayırlı ise hamilesindir.belki hamilesindir.kan testi yaptın mı?
İnş cnm ne kadar mutlu olabileceğimi ben bile tahmn edemiyorm ama olsa mutlaka silikde olsa çıkardHayırlısı kuzucum belli olmaz kırmızıları gorene kadar umut varrr. Ama gerçekten de yoksa bi an önce gelmesı daha iyi dediğimn gibi düzen bozulmadan. Haydi bakalım gün doğmadan neler doğar ...inşallah güzel haberler geliverir
İdrarda hemen çıkmayabiliyor.yarın da olmazsan ertesi gün kan baktır istersen.hadi hayırlısı kısmetinde varsa olur elbet
Kuzum hakkinda hayirlisi olsun..benim 5 gun gectiginde hayali cizgi cikmisti idrara gec dusuyor. kirmilari gorene kadar pes etmek yok..inşallah seninledir bebeğin :)İnş cnm ne kadar mutlu olabileceğimi ben bile tahmn edemiyorm ama olsa mutlaka silikde olsa çıkard
Kuzum hakkinda hayirlisi olsun..benim 5 gun gectiginde hayali cizgi cikmisti idrara gec dusuyor. kirmilari gorene kadar pes etmek yok..inşallah seninledir bebeğin :)
yaaa hersey bebekler icin iste tatlim hadi bakalim belki ikizler geliyordur :)13 yumurta oluşmuştu 6 tanesi dollenmis anestezi ile yapıyorlar ayilinca ağrı oluyor iki gün dinlenyrsn tabi benm halen sancim var bakalım yarın ne olck
Günaydın canımnasıl durum
Cnm ben normalde bugun adet olcaktm olmadımdua edin yok test yaptm negatif ama rabbim bi an önce kurtarsn hasta oldurup duzenm bozld
yook cnm gelen giden bebeğim benmledir inş diyorum rabbimden ümidimi kesmem asla ama gelelimki testler negatif hep :) oyuzden umrm bi an önce olurum
Benim de gecen ay oyle oldu ya grcikti cok, testler negatif cikinca da insan gelecekse gelsin gecikmesin diyor iyice sinirleri bozuyor.. Hayirlisi olsun hakkinda
İyi düşün iyi olsun canım hayırlısını dile..İnşAllah hamilesindiryook cnm gelen giden bebeğim benmledir inş diyorum rabbimden ümidimi kesmem asla ama gelelimki testler negatif hep :) oyuzden umrm bi an önce olurum
Tabii insan hasta olmadikca umudu da tukenmiyor o fa etkiliyor galiba. 8. Gecikme gunu doktora gittim kan testi verdim negatif cikti ertesi gun regl oldum. Sen de doktota gidip kan testi ver bence, tabii insallah sende benim gibi olmaz pozitif cikar :)
İyi düşün iyi olsun canım hayırlısını dile..İnşAllah hamilesindir