HAMİŞ KALABİLMEK İÇİN TAVSİYELER

merhaba kızlar bende çatlatma iğnesi oldum buay ama malesef adet oldum... buay tekrar takibe başladık dokdor ilaca gerek duymadı yumurtaolunca iğne yaparız tekrar dedi bende buay gıda ile takviye yapmak istiyorum yumurta kalitesi artsın diye tavsiye ediceğiniz bi kü varmı arkadaşlar rica etsem

yumurta kalitesi için arı sütü falan diye duydum fakat daha birçok şey deneyen hanımlar var....kaç yıldır olmuyor

yumurta kalitesi için arı sütü falan diye duydum fakat daha birçok şey deneyen hanımlar var....kaç yıldır olmuyor

iki yıldır istiyoruz iki kez kimyasal gebelik yaşadım.şimdi dr kontrolünde deniyoruz.bal tarcın çörekotu duydum onu yaptım ikigündür yiyorum bakalım faydası olucakmı yapıpta fayda gören varmı bilmiyorum allah yardımcımız olsun...

kızlar görünürde büyük belli bariz problemleriniz yok ama hamile kalamıyorsanız doktora gidip D vitamininize baktırın bu konuda araştırmalar vaarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…