HAMİŞ KALABİLMEK İÇİN TAVSİYELER

Kızlar bende 1.5 senelik evliyim Eşim de de bende de sorun yok ama bebek te yok malesef.
Kızlar bende;
Klomen
Soğan kürü
İncir kürü
Balçörek otu kürü
Belime yakı yapıştırdım
Yastık koyma yöntemi
Eşime havuç kürü
Bel çektirme
Gibi seyler uyguladım ama yok hala yok :KK43:
Gerçekten herşey boş Rabbim ol demedikten sonra ne yapsak boş.
Bu ayda arısütü bal polen yiyorum bakalım bir yararını görürsem yazarım buraya.
Artık çaresiz hissediyorum kendimi.
Elimizden gelen sadece dua etmek

• Beğen
Reactions: ozr
Ah ben neler denemedimki 1,5senede
Soğan kürü
Bel cektirme
Yaki
Yastik koyma
Bal-tarcin-corekotu
Papatya cayi
Hayit tohumu suyu
Folik asit- decavit
Prolaktin sorunum icin dosti. Ve -parl.
İnsilun direncine glug.
Caksir suyu esime
Ama nasip inşAllah bu 3ay ićinde bebisimiz hayirlisiyla gelir yoksa yaza asilama tedavisiyle basliyacagiz
Lutfen hamisler deneyimlerinizi paylasin
Nerden ne vesile olir bilemeyiz

• Beğen
Reactions: ozr
kızlar güzel topik olmuş..hepsi bir arada toplansın da aramaktan kurtulalım...kafam döndü sabahtan beri..:confused:

bende bugün topiklerde okudum.. acı elma yağı varmış .. onu deneyeceğim..listeye eklermisiniz..:KK25:deneyen varmı acaba..:KK51:

bu arada bende soğan kürünü kullandım..kesinlikle çooookkk faydasını gördüm..kisti attım onunla bir daha da tekrarlamadı..:KK73::KK73:

Allah istedikten sonra hemen tek ilişkide bile hamile kalınıyor ,arkadaşım benden sonra evlendi ve benim bebek istediğimi biliyordu onlarda yeni olduğu için istemiyorlardı süpriz şekilde korunurken hamile kaldı doğcak bile kızı olcak inşallah ben korunmadığım gibi olması için yok ovulasyon testleri yok buhara oturmak yok şimdi yakı koymaya başladım ,esşime ise keçiboynuzu kürü uyguluyorum kimbilir daha neler uygulamaya yentencem ,Allahım evlat hasreti çektirmesin kimseye çok zormuş her ay beklemek hüsrana uğramak ve eşime bu ay da olmadı demek

ne enterasan şeyler varmış ya inş.bu topikde bu yöntemleri eğrisiyle doğrusuyla öğrenecez

eşlerde problem olan yada olmayan bütün hanımlar eşlerinize avakado,muz.bitter çikolata yedirin tabiki daha bir sürü şey var ama özellikle avakado bir ay içinde etkisini gösteriyormuş tabiki denemekte fayda var ama benim dedem 48 yaşındayken çocuğu olmuş avakadoyu görse armut sanır o ayrı

eşlerde problem olan yada olmayan bütün hanımlar eşlerinize avakado,muz.bitter çikolata yedirin tabiki daha bir sürü şey var ama özellikle avakado bir ay içinde etkisini gösteriyormuş tabiki denemekte fayda var ama benim dedem 48 yaşındayken çocuğu olmuş avakadoyu görse armut sanır o ayrı
:KK70::KK70:

arkadaş eşimi düzeltiyorum ben yamuluyorum anlamadım ki

kızlar yeni birşey daha öğrendim ki çok enterasan kadın adetinden çıktıktan 3 gün sonra bel bölgesine kuru hacamat yaptırıp o haftayı ilişki ile gecirince hamile kalabiliyormuş yani buda netten öğrendiğim bi yol

ananem 2 yıl hamile kalamamış kayınvalidesi kupa çektiği ay kalmış,tesadüf mü bilemiyorum,bende başka taktikle yakı takıyorum bu ay sıcacık belim,biraz da kısmet bu işler Allah istesin yeterki..

valla bu topik de söylenen bilinen bilinmeyen herşeyi konuştuğumuz için yapan var mı bilmiyorum ama ben etrafımdan bu aralar çok duymaya başladım ben denemedim nedir neden olur onuda bilemem ama kupa çektirmek ii geliyor diye duyuyorum

hanımlar tavsiye olarak başlık yazsam da aslında burada neler yaptık tıp dışı neler denedik hamile kaldık yada işe yaramadı gibi şeyleri paylaşalım
mesela en çok konuşulan

• soğan kürü
  • buhar banyosu
  • macun çeşitleri
  • çörek otu-tarçın-bal karışımı
  • yastık koyma
  • incir kürü
  • hayıt suyu-tohumu
  • keçiboynuzu kürü
  • havuç suyu
  • preseed jel
  • hayıt çayı+polen kapsülü
  • polen+arı sütü
  • acı elma yağı
  • ovülasyon testi
  • bel çektirme
  • kuru hacamat

buradaki sadece bel çektirme kuru hacamat acı elma yağı yöntemlerini kullanmadım diğerlerini ve ilaveten yakı yakma, civanperçemi ve aslanpençesi çaylarını içtim
Ben ikinci çocuğu istiyordum ama ikinci çok nazlı çıktı iki yıl bekledik. tahlilleryapıldı rahim filmi çekildi. ikimizde de hiçbir sorun yoktu. yumurta takibi ve aşılama yapıldı olmadı. en son doktorum sebep olarak stres dedi, çok kafama taktığımı , rahat olmamı söyledi. çok iyi bir doktordu hep bana umut veriyordu, birgün mutlaka olacak diyordu. en sonunda dediği yaptım önce durumu kabullendim, çok şükür bir oğlum vardı sonra spora başladım gerçekten de en rahat, en enerjik olduğum ay hamile kaldım.
Gelelim hamile kaldığım ay yaptıklarıma ovulasyon testi kullandım. Çörek otu kürü uyguladım ve yumurtlama gününe kadar civanperçemi ekstratı içtim. Bir de üç ay eşime keçiboynuzu kürü uyguladık, düzenli vitamin hapı kullandı. Eşimin değerleri bunlardan sonra iki katına çıktı.

X