şimdi canım sana bildiğim kadarıyla izah etmeye çalışayım öncelikle çatlatma iğnesi bu tarz basit tedavide bazen gereksiz olabiliyor her kişiye verilmiyor doktoruna bağlı sonra estrofem östrojen içeren bi hap ve bebeğin tutunmesı gebeliğin oluşması için zemin hazırlar ki ben estrofem kullanmamam tüp bebek deneyimimi olumsuz sonuçladı o yüzden önemli sadece meme kanseri derken çok aşırı doz almak ve uzun süre kullanmakla alakalı ki memede kist varsa değişiyor tabi etkisi ve aldığın klomenin yan etkilerini dengelemek için kullanılıyorBana iğneden sonra başla demişti progestana iğneyi verdiğinde yumurta 16 mm di iki gün sonra vurun dedi ben de dediği gibi yaptım ama progestani icmedim tedaviye başlarken estrofem vermişti ben onu da icmedim içinde meme kanseri falan bir sürü kötü şey yazıyordu
siz şanslı olanlardansınız çünkü yastık kirlent hatta onun için bile özel yastık almıştım ama maalesef bizimkine yastık değil yadtık fabrikası koysak boşşşşilk hamileliğimde çatlatma iğnesiyle hamile kaldım.ilişki sonrası yastık koydum bir saat kadar bekledim.
İkinci hamileliğimde iğnesiz olarak istediğimiz ilk ay hamile kaldım.yine yastık koydum ve ayağımı olduğunca yukarıya kaldırdım.
Gerçekten yastık sistemi işe yarıyor
Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah
siz şanslı olanlardansınız çünkü yastık kirlent hatta onun için bile özel yastık almıştım ama maalesef bizimkine yastık değil yadtık fabrikası koysak boşşşş
Canim benim dr çok huzur verici birisi ama bana hiçbir tahlil yapmadan hormon ilaçları verince bende icmedim ablam 3 senedir meme kanseriyle mücadele ediyor ilaçta da ailesinde meme kanseri öyküsü olanlar diye yazıyordu bende icmedim. Ilk gebeligimde bende klomen icmis ama catlatma ignesi vurunmamistim ilk ay da hemen hamile kaldım Beni bosverelim sana gelelim epey bir yollardan geçmişin anladigim kadarıyla sürekli kist problemi yaşıyorsun ya düzenli soğan kürü uygulasan belki faydası olur bir de civanpercemi ve hayit tohumu çok okuyorum forumlarda.şimdi canım sana bildiğim kadarıyla izah etmeye çalışayım öncelikle çatlatma iğnesi bu tarz basit tedavide bazen gereksiz olabiliyor her kişiye verilmiyor doktoruna bağlı sonra estrofem östrojen içeren bi hap ve bebeğin tutunmesı gebeliğin oluşması için zemin hazırlar ki ben estrofem kullanmamam tüp bebek deneyimimi olumsuz sonuçladı o yüzden önemli sadece meme kanseri derken çok aşırı doz almak ve uzun süre kullanmakla alakalı ki memede kist varsa değişiyor tabi etkisi ve aldığın klomenin yan etkilerini dengelemek için kullanılıyor
canım gece yazamadım o yüzden k.bakma bende kist klomen gibi ilaçları içince olmuştu yoksa normalde kistim olmuyor ama ben soğan kürüde incir kürüde denedim hayıtta denedim civanperçemi ve aslanpençeside denedim bunlar sadece kenardan değip geçen etkileri olan şeyler yarayana yarıyor evet kabul ediyorum ama ben 3 senedir neredeyse yemediğim içmediğim kalmadı maalesef hiç gebelik olmadı eşimede yedirdim biçok şey keçiboynuzu çinko protein hapları bu yolda tüp bebeğe verdiğimiz para hariç bi okadarda otlara motlara verdik benim bunlar içinde en çok faydasını gördüğüm testrere dişli aslanpençesi en azından adet düzenliyor diğerleri bende fayda etmedi bunu sadece çocuk olmadı diye söylemiyorum yumurta büyütücü diye içtiğim bi otla doktora gidiyorum hiç yumurtlama olmamış diyor gibi eşimin sperm sayısı için keçiboynuzu bitkisel haplar içip tekrar test verdiğimizde sperm sayısının hiç değişmemesi gibiCanim benim dr çok huzur verici birisi ama bana hiçbir tahlil yapmadan hormon ilaçları verince bende icmedim ablam 3 senedir meme kanseriyle mücadele ediyor ilaçta da ailesinde meme kanseri öyküsü olanlar diye yazıyordu bende icmedim. Ilk gebeligimde bende klomen icmis ama catlatma ignesi vurunmamistim ilk ay da hemen hamile kaldım Beni bosverelim sana gelelim epey bir yollardan geçmişin anladigim kadarıyla sürekli kist problemi yaşıyorsun ya düzenli soğan kürü uygulasan belki faydası olur bir de civanpercemi ve hayit tohumu çok okuyorum forumlarda.
aynen bende buna inanıyorum çünkü tüp bebek denedik canlı hücreler 5 güne kadar çok güzel ilerledi herşey olumlu gidiyordu fakat rabbim ol demedi mi o canlı hücre hiç oluyor inş.sağ salim gelecekRabbim en kısa zamanda mucizenizi size gönderir inşallah.
Ben kızımı dördüncü yılımda kucağıma aldım.benimde biraz zorlu sürecim geçti.
Hatta bal çörrek otunu denemiştim faydasını görmemiştim ama ben.
Aslında herşey bahane vaktini bekliyor meleğiniz gelmek için.
cnm bu listeye havuç suyunu ve preesed jelide ekle istersen ....3 aylık hamileyim denediğimiz ilk ay hamile kaldım havuç suyunu eşiniz adetinizde başlasın sizde yumurtlama tarihinde için ve preesed aslında ne kadar işe yaradı bilemiyorum yumurtlamadan sonra ovulasyon testiyle tespit etmiştim ama koyulaşmanın kaybolduğu gün kullandım ........RABBİM isteyen herkese nasip etsin......hanımlar tavsiye olarak başlık yazsam da aslında burada neler yaptık tıp dışı neler denedik hamile kaldık yada işe yaramadı gibi şeyleri paylaşalım
mesela en çok konuşulan
- soğan kürü
- buhar banyosu
- macun çeşitleri
- çörek otu-tarçın-bal karışımı
- yastık koyma
- incir kürü
- hayıt suyu-tohumu
- keçiboynuzu kürü
aslında tamamen nokta atışı gibi birşey bu inş.dediğiniz gibi rabbim isteyen herkese versincnm bu listeye havuç suyunu ve preesed jelide ekle istersen ....3 aylık hamileyim denediğimiz ilk ay hamile kaldım havuç suyunu eşiniz adetinizde başlasın sizde yumurtlama tarihinde için ve preesed aslında ne kadar işe yaradı bilemiyorum yumurtlamadan sonra ovulasyon testiyle tespit etmiştim ama koyulaşmanın kaybolduğu gün kullandım ........RABBİM isteyen herkese nasip etsin......
merhaba. progestoranı neye göre veriyor doktor. benim bir senedir gebelik oluşmuyor. bende bir işe yarar mı ki acabaBana iğneden sonra başla demişti progestana iğneyi verdiğinde yumurta 16 mm di iki gün sonra vurun dedi ben de dediği gibi yaptım ama progestani icmedim tedaviye başlarken estrofem vermişti ben onu da icmedim içinde meme kanseri falan bir sürü kötü şey yazıyordu
canım hayıt tohumunu çay gibi demleyip içenler ve polen kapsülümü ne varmış onu da el olarak alanlar hamile kalmışlar bende onu kk okumuştum inş.hamiş kalırsınçörek otu balı denedim sonuç olumsuz.şimdi hayıt tohumu içiyorum hayırlıs,bunlardan sonra yakıyı ve incir kürünü deniycem inşallah gerek kalmaz
progestron aslında bi hormon.yumurta olgunlaşıp çatlar ve çatlayan yumurtanın içinden progstron hormonu salgılanır bu hormon rahimi bebeğin tutunabilmesi için hazırlar 1 yıldır bebeğin ollmuyorsa doktora gitmeni öneririm çünkü progstron hapı yumurtlama olmadan bir şeye yaramaz daha kötü rahmi kalınlaştırır ve adet düzenini karıştırabilir ve sorunu belli olmayan infertilitede gebelik oluşturmazmerhaba. progestoranı neye göre veriyor doktor. benim bir senedir gebelik oluşmuyor. bende bir işe yarar mı ki acaba
Mrb progestan bebeğin tutunmasi için veriliyor catlatma iğnesinden sonra eğer yumurta döllenirse rahime tutunsun diye veriliyor ya da düşük tehlikesi olan gebelikte bebek tutunsun diye. öyle bir şartı yok genelde tedavi gören birçok kişiye veriliyor tedavi gördün mu yoksa kendi denemelerinizle mi olusmadi gebelikmerhaba. progestoranı neye göre veriyor doktor. benim bir senedir gebelik oluşmuyor. bende bir işe yarar mı ki acaba
ayrıcada bazı bitkilerde östrojen hormonu var önce tahlillerini yaptır derim çünkü başka başka sorunlar doğabilir hormonların normalse pekde oynama derimçörek otu balı denedim sonuç olumsuz.şimdi hayıt tohumu içiyorum hayırlıs,bunlardan sonra yakıyı ve incir kürünü deniycem inşallah gerek kalmaz
cevabın için teşekkür ederim. ben üç aydır klomen ve çatlatma iğnesi kuullanıyorum. bu ay da olmazsa aşılama deneyeceğiz. doktorum vermedi böyle bişey. her ihtimali düşünüyorum .acaba döllenme oluyor da bebek mi tutunmuyor diye. sen nasıl hamile kaldın tedavi ile mi. önerebileceğin bişey var mı :)Mrb progestan bebeğin tutunmasi için veriliyor catlatma iğnesinden sonra eğer yumurta döllenirse rahime tutunsun diye veriliyor ya da düşük tehlikesi olan gebelikte bebek tutunsun diye. öyle bir şartı yok genelde tedavi gören birçok kişiye veriliyor tedavi gördün mu yoksa kendi denemelerinizle mi olusmadi gebelik
cevabın için teşekkürler. doktora gittiğimde doktoruma soracağım :) 3 aydır klomen ve iğne kullanıyorum. yumuırtlamada falan sıkıntı yok çok şükür.progestron aslında bi hormon.yumurta olgunlaşıp çatlar ve çatlayan yumurtanın içinden progstron hormonu salgılanır bu hormon rahimi bebeğin tutunabilmesi için hazırlar 1 yıldır bebeğin ollmuyorsa doktora gitmeni öneririm çünkü progstron hapı yumurtlama olmadan bir şeye yaramaz daha kötü rahmi kalınlaştırır ve adet düzenini karıştırabilir ve sorunu belli olmayan infertilitede gebelik oluşturmaz
sağol canım cevabın için,benim fsh ımda yüksek çıktı aslında doktor tüp bebek falan dedi ama biraz daha bekleyip bu kürleri yapmayı düşünüyorum..ayrıcada bazı bitkilerde östrojen hormonu var önce tahlillerini yaptır derim çünkü başka başka sorunlar doğabilir hormonların normalse pekde oynama derim
Ben de klomen ve çatlatma iğnesi tedavisinin ikinci ayında hamile kaldım progestan verdi dr ama ben icmedim demek ki olacağı varmış. Zaten olmayacak yaza tekrar tedavi görürüm dedim o yüzden çok rahattim hiç kendimi kasmadim olacak olmayacak diye ama yine de iğneyi yaptırdım iğneden bir gün sonraki ilişkide yastık koyup bir saat falan bekledim sonra yastigi çıkarıp öyle uyudum sabaha karşı duş aldım bilmiyorum etkisi oldu mu ama denemekde fayda var. Rabbim en kısa sürede hayırlısıyla sana da nasip etsin inşallah.cevabın için teşekkür ederim. ben üç aydır klomen ve çatlatma iğnesi kuullanıyorum. bu ay da olmazsa aşılama deneyeceğiz. doktorum vermedi böyle bişey. her ihtimali düşünüyorum .acaba döllenme oluyor da bebek mi tutunmuyor diye. sen nasıl hamile kaldın tedavi ile mi. önerebileceğin bişey var mı :)