ya bende klomen kullandım fakat bende kist yaptı o hemde 3 kez çatlatma iğnesi vurulmadım yastık koydum ama nasip olmadı bizeKlomen ve catlatma ignesi soğan kürü ve yastık koyma hepsini uyguladım ve cok şükür sonuç olumlu oldu. Soğan kürünü kistler için uyguladım gerçekten ise yaradı Rabbim'in izniyle kistler gidince tedavi ve yastık koydum.
Yok ignesi vurunmadigin için kist oluşmuş olabilir mutlaka Dr una sor bunu benceya bende klomen kullandım fakat bende kist yaptı o hemde 3 kez çatlatma iğnesi vurulmadım yastık koydum ama nasip olmadı bize
Catlama ignesi demek istedimya bende klomen kullandım fakat bende kist yaptı o hemde 3 kez çatlatma iğnesi vurulmadım yastık koydum ama nasip olmadı bize
Canım çatlatma ignesinden sonra progesteron değerine bakıldı miKlomen ve catlatma ignesi soğan kürü ve yastık koyma hepsini uyguladım ve cok şükür sonuç olumlu oldu. Soğan kürünü kistler için uyguladım gerçekten ise yaradı Rabbim'in izniyle kistler gidince tedavi ve yastık koydum.
anladım canım çatlatma iğnesi vurmadı çünkü o ilaçın etkisiyle çatlatma iğnesi vurulursam daha vahim sonuçlar alınabileceğini kisti bi anda dahada büyütecebileceğini söyledi letu diye bi ilaç verdi letu benzeri bi ilaçda femera diye bi ilaç duymuşsundur onda gayet güzel çatladı yumurtalarım hatta çatlatma iğnesizCatlama ignesi demek istedim
akıntı bende de yapmıştı zaten bu kürü kullananların çoğu akıntı yaptığını söylüyor fakat bu neyin göstergesi kimde ne işe yarıyor orası muammabal çörek otu ve keçiboynuzu kürü işe yaramadı.
doğru duzgun yapamadım ama bu ay 6-7 bardak soğan suyu içtim epeyce akıntım geldi. yakında işe yarayıp yaramadıgını bildiririm.
yok canım benim yumurtalar çok yavaş büyüdü ondan çok umutsuzdum Dr da umutsuz gibiydi ama bana belli etmiyordu yine de belli olmaz diyordu. Yani hiç cagirmadi ama progestan hapı vermişti bana sisteme girmeyi unutmuş eczacı 27 lira dedi ben de dedim zaten olmaz hem boşuna para hem de kendime hormon yuklemeyeyim diye almadım olacak olursa oluyor demek ki Rabbim ol desin yeter.Canım çatlatma ignesinden sonra progesteron değerine bakıldı mi
progestern sadece bebeğin rahme sıkı tutunmasını sağlayan yani düşük önlemeye yardımcıdır eğer yumurtaların küçükse zaten progestron hormonu boşa gidiyoryok canım benim yumurtalar çok yavaş büyüdü ondan çok umutsuzdum Dr da umutsuz gibiydi ama bana belli etmiyordu yine de belli olmaz diyordu. Yani hiç cagirmadi ama progestan hapı vermişti bana sisteme girmeyi unutmuş eczacı 27 lira dedi ben de dedim zaten olmaz hem boşuna para hem de kendime hormon yuklemeyeyim diye almadım olacak olursa oluyor demek ki Rabbim ol desin yeter.
Evet canım femera yi duydum ama letuyu hiç duymadım ben hep klomen kullandım senin de klomen kullandığını sandım neden farklı ilaç veriyor peki sorunun neydi kianladım canım çatlatma iğnesi vurmadı çünkü o ilaçın etkisiyle çatlatma iğnesi vurulursam daha vahim sonuçlar alınabileceğini kisti bi anda dahada büyütecebileceğini söyledi letu diye bi ilaç verdi letu benzeri bi ilaçda femera diye bi ilaç duymuşsundur onda gayet güzel çatladı yumurtalarım hatta çatlatma iğnesiz
Bana iğneden sonra başla demişti progestana iğneyi verdiğinde yumurta 16 mm di iki gün sonra vurun dedi ben de dediği gibi yaptım ama progestani icmedim tedaviye başlarken estrofem vermişti ben onu da icmedim içinde meme kanseri falan bir sürü kötü şey yazıyorduprogestern sadece bebeğin rahme sıkı tutunmasını sağlayan yani düşük önlemeye yardımcıdır eğer yumurtaların küçükse zaten progestron hormonu boşa gidiyor
klomen kullandım hemde 3 kez ilkinde iki hap kullandım kist yaptı 6cm kistim vardı 2.kez ve 3.kez düşük doz kullandım ama yine kist yaptı sonra letuyu verdi içerik femerayla aynı sadece marka farklı sorun klomenin kist yaptığı kişilere bu haplar verliyor ve letu ile yumurtam oldu ve çatlatma iğnesiz çatladıEvet canım femera yi duydum ama letuyu hiç duymadım ben hep klomen kullandım senin de klomen kullandığını sandım neden farklı ilaç veriyor peki sorunun neydi ki
Rabbim yardımcın olsun canım inşallah en yakın zamanda bebeğin gelir peki o tedaviyi yeni mi oldun yumurtan catlamis ya beklemede misin şimdi yoksa önce mi olmustunklomen kullandım hemde 3 kez ilkinde iki hap kullandım kist yaptı 6cm kistim vardı 2.kez ve 3.kez düşük doz kullandım ama yine kist yaptı sonra letuyu verdi içerik femerayla aynı sadece marka farklı sorun klomenin kist yaptığı kişilere bu haplar verliyor ve letu ile yumurtam oldu ve çatlatma iğnesiz çatladı