Ay öyle desene bilmiyorum ki ben ovülasyonu çok pardon gebelik sandım ben bacımYo olamam bunlar ovulasyon yazmayı unutmuşum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay öyle desene bilmiyorum ki ben ovülasyonu çok pardon gebelik sandım ben bacımYo olamam bunlar ovulasyon yazmayı unutmuşum![]()
Öyleymiş çok pardon ben bilmiyordum gebelik sandımama bunlar ovulasyon testleri degilmj
umudumu hiç kaybetmedim taslarin arasından cicek yeserten rabbim benimde içinde bir bebek yesertecek inanıyorum buarada senindemi ilk cocuk olacak canmKurban olduğum Allah sana en kısa zamanda anneliği tattırsın gülüm hakediyorsun İnan çok duygulandırdın beni Rabbim sana da nasip eder inşallah umutlu ol umut her şeyin ilacı umut var olduğu zaman her şey de açık bir kapı var denektir umudunu yitirme![]()
dün çok koyuydu değerlendirdik ama bugün yok gibi neredeysesilikse eğer catlamistir degerlendirlidiyse olur insalalh bende temmuzda kullanicam bu testlerden
Yok olur mu benden kaynaklıAy öyle desene bilmiyorum ki ben ovülasyonu çok pardon gebelik sandım ben bacım
Evet canım ilk benimdeumudumu hiç kaybetmedim taslarin arasından cicek yeserten rabbim benimde içinde bir bebek yesertecek inanıyorum buarada senindemi ilk cocuk olacak canm
ama tek tip test yap bende öğlen 12 ile 4 arasi diyorlar hep hayirlisi insalalh bende instgrmdan sipars vericem temmuzdadün çok koyuydu değerlendirdik ama bugün yok gibi neredeyse
hiç hamile kaldinmi peki senin sorun ne canmEvet canım ilk benimde
Yok canım yeni evli sayılırım zaten 1.5 sene bekledik sonra oldu şuanki sorun lekelenmem var ondan çok korkuyorum kötü bişi olur diyehiç hamile kaldinmi peki senin sorun ne canm
Öyle yapacam bundan sonra bilemedik aldık üstelik çokpahalıydı netten aldım slip olanıo uygunama tek tip test yap bende öğlen 12 ile 4 arasi diyorlar hep hayirlisi insalalh bende instgrmdan sipars vericem temmuzda
Ayy canımm üzüldüm gerçekten bebeğini düşürmene. Rabbim rüyalarını gerçek etsin inşallah. Sağlıklı evlatlar nasip eylesin şu mübarek günlerdeay inşallah canm bend hamile kalmma çabasında olanlardanim 4 tedavi 3 catlatma ignesi sonuçu 1 kere gebe kaldim oda düştü malesef sonrasinda kalamadim kilo veriyorum çok sukur112 kilodan 101.8 e düştüm az kaldi bebegime kavusmama okdr çok.okuyorumki 100 kilo ile 107 ile 105 ile hamile kalanlar şaşırıyorum ben neden kalmıyorum nasip diyelim evet tevkkul ve dua ile inslalah olacak veren rabbim benide sevindirecek biliyorum ramazanin ilk 3 günü regl idim sonrasinda temizlendikten sonra huşu ile namazlarimi kilmaya dua etmeyebaşlayınca huzur bulduğumu ve adım admm yaklastigimi dusunuyorum ekstradan evvel allah rizasi için sonra 1 evlat sahibi olabilmek icin esmaul husnayi her bir adini 100 kere teşbih ile cekip 10.000 adet olarak bitirdim kadir gecesi aglayarak hissederek istedim rabbimden meryem süresi okudum ve yine elimi karnima koyarak istedim rabbimden ve ondan 2 gün önce sabah namazindan sonra 2 rekat hacet dilek namazi kilip dua ederken elimi ksrnima koydum ve sanki bir isaretmis gibi bir agri girdi kasiklarima hani inşallah diyorum ve sonrasında dua edip uyudugumda ruyamda baygınlık geciriyorum hastaneye kaldırıyor lar kan aliyolar ultrasona koyuyolar beni ve doktor gözün aydın 5 haftalik hamilesin diyordu o anki gozyaslarim ve o resim hiç gözümün önünden gitmiyor günden sonra hep aglayarak hissederek rabbim ruyalarim gerçek olsun diyorum veeeee son olarak regle 2 gün kaldi bakalim ya nasip diyorum hep elbet birgün anne olacagim cennet kokusunu koklayacagim...
amin canım amin insalalhAyy canımm üzüldüm gerçekten bebeğini düşürmene. Rabbim rüyalarını gerçek etsin inşallah. Sağlıklı evlatlar nasip eylesin şu mübarek günlerde![]()
15.16.gunde yumurtlama olmus ve evet çatlamış degerlendirdiysen mesela 13.14.15.16. gunleri olma olasiligi yüzde 95Garanti olsun diye bi daha yaptım bu da silik çıktı yumurtam çatlamış mı oluyor yani:)
Değerlendirdik bakalım inşallah ya çok heyecanlıyım 2 hafta nasıl geçer bilemiyorum15.16.gunde yumurtlama olmus ve evet çatlamış degerlendirdiysen mesela 13.14.15.16. gunleri olma olasiligi yüzde 95
Amin ya kac yıllık evlisinizValla bizim
Ilk ay ugrasiyoruz bakalim bgn adet gunum henuz olmadm ama dun test negatif cikti. Gerci olcak gibiyim her an adet olabilirim. Hayirli haberler alalim
Insallah kizlar :)
Amin ya kac yıllık evlisiniz
Bismillah diyip başladınız yani hadi bakalım inşallahYeni canim:)
Daha ilk deneme ayimiz zaten![]()