- 12 Mayıs 2008
- 3.782
- 3.575
- 658
Bismillah diyip başladınız yani hadi bakalım inşallah![]()
![]()
![]()
Yok o kdr degil 8 ay oldu yine :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bismillah diyip başladınız yani hadi bakalım inşallah![]()
![]()
![]()
Olsun bizimde senemiz dolmak üzere inşallah olur hepimizin dileğiYok o kdr degil 8 ay oldu yine :)
Olsun bizimde senemiz dolmak üzere inşallah olur hepimizin dileği![]()
Evlilik yıldönümü olacak 1.ayımızdan beri d3 denemedeyiz işteAynen canimmm♥ Evlilik mi deneme sureci mi 1 sene?
Evlilik yıldönümü olacak 1.ayımızdan beri d3 denemedeyiz işte![]()
hadi hayirli haberlerle inşallah canm geçer gecer ramazan bitti 2 haftada gecerDeğerlendirdik bakalım inşallah ya çok heyecanlıyım 2 hafta nasıl geçer bilemiyorum![]()
Ya ben dr gittim pco var dedi öyle diyince biz de ertelemeyelim ne olur ne olmaz dedik eşim çok istekli benimde başkalarının çocuklarını severken duygusallasiyor bende kıyamadımOo siz hemen baslayanlardansiniz bana kalsa bende oyle yapardim ama esim hemen cesaret edemedi 1 yil bekleyecek diye dusunurken en sonunda kiyamadi bana bu ay denemeye basladik. Ins cok beklemeden hamis kaliriz hepimiz
Ya ben dr gittim pco var dedi öyle diyince biz de ertelemeyelim ne olur ne olmaz dedik eşim çok istekli benimde başkalarının çocuklarını severken duygusallasiyor bende kıyamadım![]()
Amin canım hepimiz hayırlı haberlerle karşılaşalım inşallah en kısa zamanda seninde kucağın dolarValla bizim
Ilk ay ugrasiyoruz bakalim bgn adet gunum henuz olmadm ama dun test negatif cikti. Gerci olcak gibiyim her an adet olabilirim. Hayirli haberler alalim
Insallah kizlar :)
Amin canım hepimiz hayırlı haberlerle karşılaşalım inşallah en kısa zamanda seninde kucağın dolar
Bende bu ay ilk defa denedim ovu testini çatlamış beklemedeyimPko varsa ovu testiyle takip et istersen oyle daha rht yakaliyorlarmis.
Bende bu ay ilk defa denedim ovu testini çatlamış beklemedeyim![]()
ovulasyon testleri ile çok hamile kalan var canim benimde lh yüksek sadece bir kilo var ama veriyorum şükür az kaldi son 6 7 kilo kaldı versem hamile kalcam allahin izni ileYa ben dr gittim pco var dedi öyle diyince biz de ertelemeyelim ne olur ne olmaz dedik eşim çok istekli benimde başkalarının çocuklarını severken duygusallasiyor bende kıyamadım![]()
Bende kilo vermeye çalışıyorum ayni benimde 7 kilo falan versem tamamovulasyon testleri ile çok hamile kalan var canim benimde lh yüksek sadece bir kilo var ama veriyorum şükür az kaldi son 6 7 kilo kaldı versem hamile kalcam allahin izni ile
tabiki tam fit olmam için baya vermem gerek ama hic degilse hamile kalmak icin 10 kilo verdim kaldi 7 kiloBende kilo vermeye çalışıyorum ayni benimde 7 kilo falan versem tamam![]()
İnşallah seninledir canım inşallah rabbim seni ve bebek isteyen tüm anne adaylarının kucaklarını doldursunyaaa ben şimdi hesapladimda geçen ay adetin 2.gunu doktora.gittim ozaman 3 hazıra adet.gunum yani.bugun inşallah olmam bu güzel.gunlerin hayri.icin inşallah bebegim benimledir kızlar ya