Hamiş bayanlar hamile kalmak isteyenler sohbet edelim

Kimler ovulasyon testi kullaniyor:) ben ilk aydan ilk heves ne varsa aldim denedim😂

Evlilik yıldönümü olacak 1.ayımızdan beri d3 denemedeyiz işte 😍

Oo siz hemen baslayanlardansiniz bana kalsa bende oyle yapardim ama esim hemen cesaret edemedi 1 yil bekleyecek diye dusunurken en sonunda kiyamadi bana bu ay denemeye basladik. Ins cok beklemeden hamis kaliriz hepimiz

Oo siz hemen baslayanlardansiniz bana kalsa bende oyle yapardim ama esim hemen cesaret edemedi 1 yil bekleyecek diye dusunurken en sonunda kiyamadi bana bu ay denemeye basladik. Ins cok beklemeden hamis kaliriz hepimiz
Ya ben dr gittim pco var dedi öyle diyince biz de ertelemeyelim ne olur ne olmaz dedik eşim çok istekli benimde başkalarının çocuklarını severken duygusallasiyor bende kıyamadım 😊🤗

Valla bizim
Ilk ay ugrasiyoruz bakalim bgn adet gunum henuz olmadm ama dun test negatif cikti. Gerci olcak gibiyim her an adet olabilirim. Hayirli haberler alalim
Insallah kizlar :)
Amin canım hepimiz hayırlı haberlerle karşılaşalım inşallah en kısa zamanda seninde kucağın dolar

Ya ben dr gittim pco var dedi öyle diyince biz de ertelemeyelim ne olur ne olmaz dedik eşim çok istekli benimde başkalarının çocuklarını severken duygusallasiyor bende kıyamadım 😊🤗
ovulasyon testleri ile çok hamile kalan var canim benimde lh yüksek sadece bir kilo var ama veriyorum şükür az kaldi son 6 7 kilo kaldı versem hamile kalcam allahin izni ile

yaaa ben şimdi hesapladimda geçen ay adetin 2.gunu doktora.gittim ozaman 3 hazıra adet.gunum yani.bugun inşallah olmam bu güzel.gunlerin hayri.icin inşallah bebegim benimledir kızlar ya

yaaa ben şimdi hesapladimda geçen ay adetin 2.gunu doktora.gittim ozaman 3 hazıra adet.gunum yani.bugun inşallah olmam bu güzel.gunlerin hayri.icin inşallah bebegim benimledir kızlar ya
İnşallah seninledir canım inşallah rabbim seni ve bebek isteyen tüm anne adaylarının kucaklarını doldursun 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Back
X