Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyyyy canımsınŞuan 21+5 haftalık hamileyim ailemin yanına geldim herkes çok mutlu ben çok mutluyum. Az önce baban aradı biyere gitmişti " kızım burda pazar var istediğin bişey var mı" diyeannem " patates al" dedi babam da onu tasiyamam diyo
ben ne istesem alıcak ama eve patatesi tasiyamam diyo☺
Ben de bebeğimde çok şanslı böyle sevgi dolu bi ailesi olduğu için .
Ben de sabahtan akşama kadar bişeyler atistiriyorum ve onun hareketlerini takip ediyorum, olmadık yerlerde hareketlenip beni gülümsetiyo meleğim .
Rabbim evlat sahibi olmak isteyenler herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli güzel ahlaklı evlatlar nasip etsin.Herkesin yuvasına huzur mutluluk anlayış sabır sevgi versin
![]()
Benim de ilk zamanlar çok zordu kanamayla hastanede de yattım ama meleğim şükür beni bırakmadı. Stres yapmayın insan üzülmeden duramıyo biliyorum abartısız saçım beyazladı o süreçte gerçek anlamda ama stres bebeğe de size de zararlı . Bol bol istrahat edin hamileliginizin tadını çıkarın ve eşinize de söyleyin size bol bol iltifat etsinAyyyyy canımsınSağlıkla kucağına alırsın inşallah ne mutlu sana
valla bende 1 aylık gebelik var ilk hafta kahve lekelenmem vardı progestan ile geçti dün ve bu sabah yine oldu kahvemsi siyahımsı pıhtı çok korktum ağla ağla bir hal oldum ama doktor normal dedi şuan kesildi umarım daha gelmez vallahi zor iş annelik insan bir şey olacak diye ödü patlıyor
Çok sağol canım benim hayırlısı olsun hakkımızdaBenim de ilk zamanlar çok zordu kanamayla hastanede de yattım ama meleğim şükür beni bırakmadı. Stres yapmayın insan üzülmeden duramıyo biliyorum abartısız saçım beyazladı o süreçte gerçek anlamda ama stres bebeğe de size de zararlı . Bol bol istrahat edin hamileliginizin tadını çıkarın ve eşinize de söyleyin size bol bol iltifat etsin![]()
Hoşgeldin canım tez zamanda kavuşursunuz inşallahBende geldim kızlar tup bebek gibi hamileyim şükür rabbime esim görevde annem yanımda bayramda benim evimdeyim yeni olduğu için bebegım gidemedik bir yere kurbana gıtcez annemlere nasıpse esımı özledim 1 ay olcak gideli sabır canları sağ olsun geçiyor zaman bakalım
Amin canim ınslalah hayırlıca bizde 8 haftalık olcaz salı günü ondan gitmiyoruz bebisler daha önemliHoşgeldin canım tez zamanda kavuşursunuz inşallahBizde gidemicez sanırım canım bebiş daha yeni ya riske atmak istemiyoruz
İnşallah hayırlı haber alırsın canım benimMerhaba bende hamile kalmaya çalışıyorum hanımlar ilk defa ovulasyon yaptım yumurtlamayı gördük beklemedeyim![]()
Aynen gerçekten bebişler daha önemli sağlıklı olsunlarda varsın bir yere gitmeyelimAmin canim ınslalah hayırlıca bizde 8 haftalık olcaz salı günü ondan gitmiyoruz bebisler daha önemli![]()
Böyle bi durum var 17.günüm bugün ve test silik çıktı. İki çeşit yapıyorum garanti olsun diyeİnşallah hayırlı haber alırsın canım benim![]()
ay inşallah canm bend hamile kalmma çabasında olanlardanim 4 tedavi 3 catlatma ignesi sonuçu 1 kere gebe kaldim oda düştü malesef sonrasinda kalamadim kilo veriyorum çok sukur112 kilodan 101.8 e düştüm az kaldi bebegime kavusmama okdr çok.okuyorumki 100 kilo ile 107 ile 105 ile hamile kalanlar şaşırıyorum ben neden kalmıyorum nasip diyelim evet tevkkul ve dua ile inslalah olacak veren rabbim benide sevindirecek biliyorum ramazanin ilk 3 günü regl idim sonrasinda temizlendikten sonra huşu ile namazlarimi kilmaya dua etmeyebaşlayınca huzur bulduğumu ve adım admm yaklastigimi dusunuyorum ekstradan evvel allah rizasi için sonra 1 evlat sahibi olabilmek icin esmaul husnayi her bir adini 100 kere teşbih ile cekip 10.000 adet olarak bitirdim kadir gecesi aglayarak hissederek istedim rabbimden meryem süresi okudum ve yine elimi karnima koyarak istedim rabbimden ve ondan 2 gün önce sabah namazindan sonra 2 rekat hacet dilek namazi kilip dua ederken elimi ksrnima koydum ve sanki bir isaretmis gibi bir agri girdi kasiklarima hani inşallah diyorum ve sonrasında dua edip uyudugumda ruyamda baygınlık geciriyorum hastaneye kaldırıyor lar kan aliyolar ultrasona koyuyolar beni ve doktor gözün aydın 5 haftalik hamilesin diyordu o anki gozyaslarim ve o resim hiç gözümün önünden gitmiyor günden sonra hep aglayarak hissederek rabbim ruyalarim gerçek olsun diyorum veeeee son olarak regle 2 gün kaldi bakalim ya nasip diyorum hep elbet birgün anne olacagim cennet kokusunu koklayacagim...Nasılsınız bayanlar nasıl gidiyor hamilelik , hamilelik denemeleri sohbet edelim mi neler yapıyorsunuz önümüzde bayram hepimize hayırla gelir inşallah![]()
Canım hamilesin senBöyle bi durum var 17.günüm bugün ve test silik çıktı. İki çeşit yapıyorum garanti olsun diye![]()
ama bunlar ovulasyon testleri degilmjCanım hamilesin sen![]()
Yo olamam bunlar ovulasyon yazmayı unutmuşumCanım hamilesin sen![]()
strip olan testler daha güvenilir ve görünüşe göre 15.16. günde yumurtlama olmuş degerlendirdiysen olma olasılığı çok yuksekBöyle bi durum var 17.günüm bugün ve test silik çıktı. İki çeşit yapıyorum garanti olsun diye![]()
Akşam tekrar yapicam slip olanı bende şüphelendim dün de yumurtlama vardı nasıl bu kadar silik anlamadım. Garanti olsun diye iki yapıyorumstrip olan testler daha güvenilir ve görünüşe göre 15.16. günde yumurtlama olmuş degerlendirdiysen olma olasılığı çok yuksek
silikse eğer catlamistir degerlendirlidiyse olur insalalh bende temmuzda kullanicam bu testlerdenAkşam tekrar yapicam slip olanı bende şüphelendim dün de yumurtlama vardı nasıl bu kadar silik anlamadım. Garanti olsun diye iki yapıyorum![]()
Kurban olduğum Allah sana en kısa zamanda anneliği tattırsın gülüm hakediyorsun İnan çok duygulandırdın beni Rabbim sana da nasip eder inşallah umutlu ol umut her şeyin ilacı umut var olduğu zaman her şey de açık bir kapı var denektir umudunu yitirmeay inşallah canm bend hamile kalmma çabasında olanlardanim 4 tedavi 3 catlatma ignesi sonuçu 1 kere gebe kaldim oda düştü malesef sonrasinda kalamadim kilo veriyorum çok sukur112 kilodan 101.8 e düştüm az kaldi bebegime kavusmama okdr çok.okuyorumki 100 kilo ile 107 ile 105 ile hamile kalanlar şaşırıyorum ben neden kalmıyorum nasip diyelim evet tevkkul ve dua ile inslalah olacak veren rabbim benide sevindirecek biliyorum ramazanin ilk 3 günü regl idim sonrasinda temizlendikten sonra huşu ile namazlarimi kilmaya dua etmeyebaşlayınca huzur bulduğumu ve adım admm yaklastigimi dusunuyorum ekstradan evvel allah rizasi için sonra 1 evlat sahibi olabilmek icin esmaul husnayi her bir adini 100 kere teşbih ile cekip 10.000 adet olarak bitirdim kadir gecesi aglayarak hissederek istedim rabbimden meryem süresi okudum ve yine elimi karnima koyarak istedim rabbimden ve ondan 2 gün önce sabah namazindan sonra 2 rekat hacet dilek namazi kilip dua ederken elimi ksrnima koydum ve sanki bir isaretmis gibi bir agri girdi kasiklarima hani inşallah diyorum ve sonrasında dua edip uyudugumda ruyamda baygınlık geciriyorum hastaneye kaldırıyor lar kan aliyolar ultrasona koyuyolar beni ve doktor gözün aydın 5 haftalik hamilesin diyordu o anki gozyaslarim ve o resim hiç gözümün önünden gitmiyor günden sonra hep aglayarak hissederek rabbim ruyalarim gerçek olsun diyorum veeeee son olarak regle 2 gün kaldi bakalim ya nasip diyorum hep elbet birgün anne olacagim cennet kokusunu koklayacagim...