Hamileyken tomografi, röntgen ?

sadolinda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2023
1.636
1.232
30
Kızlar çok kötü bir şey oldu az evvel. Annemlere geldim, dolabın kapağı kırıkmış üzerime düştü ama karnıma değil. Kafama düştü bayağı yere savruldum. Annem acile gidelim diyor da ne yapacağım? Tomografi, röntgen çektirmek çok riskli gidemem 😔

Mr çekebilirler bence bir acile gidin ve hamile olduğunuzu belirtin ayrıca röntgen çok gerekli durumlarda çekiliyor ve tek sefer röntgen çekilmesi bilindiği kadar zararlı da değil

Mr çekebilirler bence bir acile gidin ve hamile olduğunuzu belirtin ayrıca röntgen çok gerekli durumlarda çekiliyor ve tek sefer röntgen çekilmesi bilindiği kadar zararlı da değil
Ay bilemedim ya annem de gidersek müşeade altında tutarlar dedi 🙁

Kızlar çok kötü bir şey oldu az evvel. Annemlere geldim, dolabın kapağı kırıkmış üzerime düştü ama karnıma değil. Kafama düştü bayağı yere savruldum. Annem acile gidelim diyor da ne yapacağım? Tomografi, röntgen çektirmek çok riskli gidemem 😔
Acile gidin doktor gerekeni yapacaktır. MR çekebilirler sıkıntı yok.

Çok geçmiş olsun. Mr da radyasyon bulunmuyor mr çekebilirler. Onun haricinde hamilelerde röntgen için karın bölgesine bir şey giydirilip diğer bölgelerin röntgenleri çekilebiliyor siz doktora gidin hamile olduğunuzu belirtin onlar gerekli önlemleri alırlar

X