Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar çok kötü bir şey oldu az evvel. Annemlere geldim, dolabın kapağı kırıkmış üzerime düştü ama karnıma değil. Kafama düştü bayağı yere savruldum. Annem acile gidelim diyor da ne yapacağım? Tomografi, röntgen çektirmek çok riskli gidemem
Mr çekebilirler bence bir acile gidin ve hamile olduğunuzu belirtin ayrıca röntgen çok gerekli durumlarda çekiliyor ve tek sefer röntgen çekilmesi bilindiği kadar zararlı da değil
Mr çekebilirler bence bir acile gidin ve hamile olduğunuzu belirtin ayrıca röntgen çok gerekli durumlarda çekiliyor ve tek sefer röntgen çekilmesi bilindiği kadar zararlı da değil
Evde kendimi tutarım müşeade altında diye dedim 112 danışman doktorla görüştüm de şuur kaybı, bulanıklık olursa gelin dedi. Yok ama gideceğim birazdan yine de.
Kızlar çok kötü bir şey oldu az evvel. Annemlere geldim, dolabın kapağı kırıkmış üzerime düştü ama karnıma değil. Kafama düştü bayağı yere savruldum. Annem acile gidelim diyor da ne yapacağım? Tomografi, röntgen çektirmek çok riskli gidemem
Çok geçmiş olsun. Mr da radyasyon bulunmuyor mr çekebilirler. Onun haricinde hamilelerde röntgen için karın bölgesine bir şey giydirilip diğer bölgelerin röntgenleri çekilebiliyor siz doktora gidin hamile olduğunuzu belirtin onlar gerekli önlemleri alırlar