• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyken Terk Edilmek

Ne yapacaksınız planınız nedir?
Bir arkadaşıma geldim, doktor kürtaj için çok küçük kese dedi. Ben tuvalette ağlama krizi geçirirken doktora emin misiniz diye sormuş, doktor da kan testi yapalım demiş. Kan testi yapalım dedi, gözünde heyecan. Defol git deyip arkadaşıma geldim.

Merhabalar, bunu etrafımdaki kime anlatsam olay büyür. Şimdilik sadece size anlatayım.

Sevgilim 33 yaşında, ben 25. Evlenip boşanmış biri. İkimiz de medya sektöründeyiz. Benim kendi ajansım var. İstanbul’da yaşıyordum, yanına taşındım Ankara’ya.

Kendisi benim ilk aşkım, ilişkimiz 8 aylık ama ben 7 sene önce aşık olmuştum ona ve başka türlü boşanmış biriyle ilişkiye girmezdim.

Ben biraz açık, sosyal biriyim. Onun ailesi ise çarşaflı; kapalı. Beni sürekli sakladı. Arkadaşlarına, kardeşine anlattı tanıştırdı ama ileriye dönük sadece umutsuz konuştu. Ama beni de bırakmadı.

Sonra benim babam öğrendi, haliyle tanışmak istedi ve olaylar patladı. Ben babamın öğrenmesine sebep olmamıştım, tesadüf videomuzu görmüş. Ablası bizi öğrendiğinde beni inkar ederken ben babama “iyi biri” dedim. Kadın olduğum halde. Bu olaydan sonra bir şey yokmuş gibiydi.

Doğum günümde, arkadaşım bana “canım” dedi diye beni terk etti. Terk etti ama senden kopmak istemiyorum diyerek geri taşınmamı istemedi. Ben de çok aşığım, hayatımda kimseye böyle hissetmemiştim. Hiç unutmamıştım onu.

Bu olaylar biraz duruldu, derken ben dün gebelik testi yaptım. Gece eczaneye gidelim dedim, gelmedi. İçimde bir his, çıktım kendim alıp geldim taksiyle. Saniyeler içinde pozitif oldu.

İlk hamileliğim belki, anne olmak bu dünyada en çok istediğim şey belki ve elini beline koyup, “ne istiyorsun” dedi bana. Bugün baktığımda bana muğlak bir gelecek ve hamile olma ihtimalim karşısında ayrılalım diyen bir sorumsuz var.

Arkadaşlarıma anlatsam tepki verirler.
Gençliğin toylugun cahilliği diyicem ama benimle yaşıtsınız aklınız başında sorumluluk sahibi biri olmanız lazım. Böylesine sorumsuz ve sizi ailesine anlatmaya çekinen bir adamla ilişkiye giriyorsun bare sağlam bir korunaydın be bacım. Ee ne yapmayı düşinüyorsun ne olacak şimdi?!

ulan ajansın var, işin var, ailen modern, sevişiyorsun ama ne hikmetse korunma yollarını bilmiyorsun. 10lu prezervatif de mi alamadınız?

acımadım üzülmedim de sinirlendim. olan bebeğe olmuş, umraım fake konudur
Bin kere yazdım bir daha yazayım, zaten korunuyordum. Beynimde ve belimde kist var, fazlaca ilaç kullanıyorum, doğum kontrol hapı kullanamıyordum.

Ki zaten yumurtalık kistim ve başka sorunlarım da olduğu için doktorlar uzun süre hamile bile kalamazsın dediği halde hijyen, bağışıklık için kondom kullanıyordum.

Anne olmayı çok istiyordum. Buradaki arkadaşlar büyüksün olgunsun demiş, sanırım haklılar da o yüzden sert yorumlar geliyor, anlıyorum.

geçmişte sürekli ameliyatlar ve tedavilerle, ailemin yoğun ilgisiyle büyüdüm. Buna rağmen tam burslu okudum, okurken garsonluktan özel ders vermeye her işi yaptım. Yine de yaşıtlarımdan daha kırılgan biri oldum, bunun için çok terapi aldım ama karakterim böyle. Ben bugün kendimi toy hissediyorum duygusal anlamda hala. Evet ajansım var, evet kariyerim çok üzerinde yaşımın ama bu kendimi toy hissetmeme engel değil.

Yorum yapan herkese teşekkür ederim yine de.

Bir yanlış anlaşılma var. Hamileliği istemiyorum, ama bu çocuğu ben tek başıma yapmadım. Ki korundum da. Ama bu tavrı haketmiyor kimse.
10 haftaya kadar vaktin var inat edicem derken 10 haftayı geçirme bebeği de buyutmeyeceksen devletin kucağına atma o da cinayet bence sevgisiz ilgisiz büyüten çocuk zaten katledilmistir

Bin kere yazdım bir daha yazayım, zaten korunuyordum. Beynimde ve belimde kist var, fazlaca ilaç kullanıyorum, doğum kontrol hapı kullanamıyordum.

Ki zaten yumurtalık kistim ve başka sorunlarım da olduğu için doktorlar uzun süre hamile bile kalamazsın dediği halde hijyen, bağışıklık için kondom kullanıyordum.
kondomu her kullandığınızda delik taşma var mı diye hiç mi kontrol etmediniz

Merhabalar, bunu etrafımdaki kime anlatsam olay büyür. Şimdilik sadece size anlatayım.

Sevgilim 33 yaşında, ben 25. Evlenip boşanmış biri. İkimiz de medya sektöründeyiz. Benim kendi ajansım var. İstanbul’da yaşıyordum, yanına taşındım Ankara’ya.

Kendisi benim ilk aşkım, ilişkimiz 8 aylık ama ben 7 sene önce aşık olmuştum ona ve başka türlü boşanmış biriyle ilişkiye girmezdim.

Ben biraz açık, sosyal biriyim. Onun ailesi ise çarşaflı; kapalı. Beni sürekli sakladı. Arkadaşlarına, kardeşine anlattı tanıştırdı ama ileriye dönük sadece umutsuz konuştu. Ama beni de bırakmadı.

Sonra benim babam öğrendi, haliyle tanışmak istedi ve olaylar patladı. Ben babamın öğrenmesine sebep olmamıştım, tesadüf videomuzu görmüş. Ablası bizi öğrendiğinde beni inkar ederken ben babama “iyi biri” dedim. Kadın olduğum halde. Bu olaydan sonra bir şey yokmuş gibiydi.

Doğum günümde, arkadaşım bana “canım” dedi diye beni terk etti. Terk etti ama senden kopmak istemiyorum diyerek geri taşınmamı istemedi. Ben de çok aşığım, hayatımda kimseye böyle hissetmemiştim. Hiç unutmamıştım onu.

Bu olaylar biraz duruldu, derken ben dün gebelik testi yaptım. Gece eczaneye gidelim dedim, gelmedi. İçimde bir his, çıktım kendim alıp geldim taksiyle. Saniyeler içinde pozitif oldu.

İlk hamileliğim belki, anne olmak bu dünyada en çok istediğim şey belki ve elini beline koyup, “ne istiyorsun” dedi bana. Bugün baktığımda bana muğlak bir gelecek ve hamile olma ihtimalim karşısında ayrılalım diyen bir sorumsuz var.

Arkadaşlarıma anlatsam tepki verirler.
Size değer veren bir adam olsaydı ilişkiyi gizlemezdi.Böyle adamlara kendilerini bulunmaz Hint kumaşı gibi hissettirmeyin.Kendinize saygınız olsun.

Bir yanlış anlaşılma var. Hamileliği istemiyorum, ama bu çocuğu ben tek başıma yapmadım. Ki korundum da. Ama bu tavrı haketmiyor kimse.

Bütün bebeler korunurken oluyor. Ben nerede hata yaptığımı buldum, korunmalıyım..

Size göre erkek arkadaşınız olduğunu söylediğiniz kişi, sizi asla sevgilisi olarak görmemiş.
Bu kelimeyi kullanmayı sevmiyorum ama sizin duygularınızdan faydalanıp sizden istifade etmiş.
Bebek olayı ise tuzu biberi olmuş bu durumun, bebeği zaten istemiyormuşsunuz. Ki bu adam müsveddesi de istemiyor.
Kendisinin aile yapısı sizin hayat standardınıza çok aykırı, büyük ihtimal zaten sizinle ciddi bir planı da yok bu yüzden.
Aşk, sevgiden daha önemli şeyler var ileriye dönük düşünmeniz gereken; saygı.
Sizin ilişki olarak tasvir ettiğiniz durumda olmayan şey yani.
Adam baştan aşağı güvenilmez biri. Ablasına dahi sizi söyleyememesinin ne gibi mantıklı tarafı olabilir? Birinin hitabı yüzünden sizi terketmesinin ne mantıklı açıklaması var?
Herşey çok saçma, lütfen kendinizi toparlayın ve hayatınıza bu adamsız devam edin.

Keşke tecrübe dedikleriniz insan olmayan erkeklerle olmasa.. Dünya çok daha iyi olur:KK43:

Size göre erkek arkadaşınız olduğunu söylediğiniz kişi, sizi asla sevgilisi olarak görmemiş.
Bu kelimeyi kullanmayı sevmiyorum ama sizin duygularınızdan faydalanıp sizden istifade etmiş.
Bebek olayı ise tuzu biberi olmuş bu durumun, bebeği zaten istemiyormuşsunuz. Ki bu adam müsveddesi de istemiyor.
Kendisinin aile yapısı sizin hayat standardınıza çok aykırı, büyük ihtimal zaten sizinle ciddi bir planı da yok bu yüzden.
Aşk, sevgiden daha önemli şeyler var ileriye dönük düşünmeniz gereken; saygı.
Sizin ilişki olarak tasvir ettiğiniz durumda olmayan şey yani.
Adam baştan aşağı güvenilmez biri. Ablasına dahi sizi söyleyememesinin ne gibi mantıklı tarafı olabilir? Birinin hitabı yüzünden sizi terketmesinin ne mantıklı açıklaması var?
Herşey çok saçma, lütfen kendinizi toparlayın ve hayatınıza bu adamsız devam edin.
Yorumlar içerisinde iç sesime en yakını bu oldu. Teşekkür ederim.

Bu adamdan bir yol olmayacak çok belli . Ama hayatınızı çok hızlı yaşamıyor musunuz birlikte yaşamak, hamilelik ,ailelerle tanışma adamın yan çizmesi sekiz ay tüm bunlar için çok kısa . Kendinizi biraz korumanızı öneririm psikolojik ve fizyolojik olarak en çok zarar gören siz olacaksiniz .

Peki bizden tam olarak ne istiyorsunuz? Madem her şey bu kadar net sizin gözünüzde, biz ne yapabiliriz sizin için? Adama saydıralım istiyorsanız objektif bakınca benim içimden gelmiyor maalesef bu, size de bir faydası olmaz zaten.
Bizim yüreğimize dert olmak için gelip konu açıyorlar diye düşünmüyor değilim artık. 😅

Birde böyleleri elin masum kadınlarını hamile bırakıp bırakıp ailesine bana bakire buluuğğnn diye ekşir. Nerden baksan aşağılık zırtapozlar .

Konuya bakarak , ortada bir kandırmaca var demek mümkün değil ki.

Adam , kadınla evlilik vaadiyle görüşmeye başlamış ;kadının ayaklarını yerden kesmiş , sonra da ilişkinin bir noktasında korunma tedbirlerini yok sayarak kandırmacayla bir ilişki kurmuş gibi değerlendirilemez.

Ortada bir hata varsa bu 2 yetişkinin hatası.

Son düzenleme:
Back