• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyken Terk Edilmek

Arkadaşlarıma anlatsam tepki verirler.
Elbette verecekler.
Alkışlayacak halleri yok.
Ayrıca bu aşk değil.
Bildiğiniz muhtaclik.Bildiginiz bağımlılık.
Özetle zayıflık.
Kendi ajansı olan,çalışıp kazanan bir kadının : Böyle sünepe,cesaretsiz ve aptal bir adam için uzulmesi anlamsız.
Şöyle bir adamla karsilassam erkeklerden soğur,kadınlara yonelirdim.

Beni şoke eden, kıran şey tavırları. Nasılsın bile demeden bağırıp çağırması. Hiç böyle hayal etmemiştim ilk deneyimimi. Zaten beklemiyor olmanın şaşkınlığı, korkusu… :KK43:

Bu adamdan bir b.k olmaz acikca yazayim, adam olmaya da hicbiiiiiiiiir niyeti yok. Neden bir bk olmaz hemen yazayim muhafazakar geciniyor ama nikahsiz beraber yasiyor. Geziyor tozuyor ama ciddiyete gelince yan ciziyor. Aile falan da hikaye bence, ben bununlla evllenicem dersen ailen bir yerden sonra kabul ediyor, etmese de etmiyor burda es ailesiyle gorusmeyen tonla kadin var. Bu adamdan hicbir b.k olmaz hic bosuna oyle baba olucam diye sveinmesini falan beklemeyin.
Atin evden gitsin, sonra da klinigin yolunu tutun.

8 ay oldu zaten. 8 ayda o evlenelim deseydi ben, benim ailem kabul etmezdi. İnsan 8 ayda karar veremiyor bir ilişkinin olup olamayacağına.
İyide canım 8 ayda ilişkiye girmek nedir aynı evi paylaşmak üstüne birde bebek ahlakı değere aykırı bunlar gerek yok evlenmeye zaten siz karı koca hayatı yaşıyorsunuz bir imza eksik siz buna izin vermişsiniz kusura bakmayın adam alacağını almış izma yok başından savması kolay seni sevmiyor sırf ilişki için berabermis bebek olunca sorumluluk yaa kaçtı aklını başına al boşver yoluna bak bir daha hata yapma

muhtemelen hamile kalayımda kapaklayayım evleniriz dediniz aksine kendinizi yırtsanız da inandırmazsınız. yazık olan çocuklara oluyor.
Pardon da ben sadece seviyorum dedim. İşim gücüm, aile yapım, sosyal yaşantım bin kat iyi kendisinden. Ki kondom ile korundum, kendisi surat assa bile. İhmal olmuşsa bile benden değil, onun isteksizliği ve dikkatsizliğinden olmuştur. Kapaklanayım ne kadar çirkin!

Ne yapiyorsaniz yapin hayatinizi bu kisiden kurtarin. Hicbir kadin böyle bir muameleyi hak etmez. Cocugu dogrup dogurmamak size kalmis. Ama kisiliksiz vaka iyi babalik yapmaz. Üzüldüm kisme böyle bir durumda olmak istemez. Ama önemli olan bundan sonra daha iyi ve saglam adimlar atmak. Allah kolayliklar versin

%1000000000000
Adam 10 kez benden bir b.k olmaz demis, daha nasil belli etsin?
Ben biraz körlük ettim. İlk kez aşık olduğum biriydi ve hayatıma girmesi için ben uğraşmadım, bir sene farklı şehirlerden uğraştı. Onu daha önce sevdiğimi bilmiyordu bile, yaş farkımız var diyerek arkadaşlığımızı bile bitirmiştim.

Kaç kez ayrılmak istedim, ilişkiye başlarken bu farklılıkları düşün dedim. İnsan karşısındakinin yan çizdiğini görse bile göremiyor, ben yakıştıramadım. Seviyordum ama yapışan ben değildim, bunlara rağmen yalvarıp kalmamı sağlayan, ben ikna olunca da gitmek isteyen birine dönüştü.

Kondurmamak bence aklı kör ediyor.

Pardon da ben sadece seviyorum dedim. İşim gücüm, aile yapım, sosyal yaşantım bin kat iyi kendisinden. Ki kondom ile korundum, kendisi surat assa bile. İhmal olmuşsa bile benden değil, onun isteksizliği ve dikkatsizliğinden olmuştur. Kapaklanayım ne kadar çirkin!

Canım ablacım bu işin kötü yanı burası zaten. Sen eğitimli modern biriyim diyorsun. Sonra kekonun birini seviyorum diyorsun peki tamam da bari adam adama benzese. Böyle kaçak dövüşen, sorumluluktan kaçan , seni ailesiyle bile tanıştırmayan adamdan bir halt olmaz. Ailesini de tahmin edebil,yorum muhafazakarız diyorlar ama yetiştirdiği adam!a bak. Kısacası bu adamdan da , ailesinden de kat kat iyisin. Madem yöle şöyle iğrenç bir adama neden kendini aşağılatıyorsun? Aşık olabilirsin ama ne olursa olsun şöyle 5 paralık bir tipe kendini ezdirmemeliydin bence.

Bir gün bir konsere gittik, arkadaşlarım gelmişti Ankara’ya. Bir bira içtim, dans ettim diye sürat astı ve kendini eksik hissetti, gördüm.

Dedim ki daha çok başındayız, benim ailem sığıntı olmamı kabul etmez, sen de zorlanıyorsun. Tamam bunlar vazgeçilmez değil, ama sonuçta benim hayatım bu. Arada bir alkol dışında, sigaram bile yok.

Gerekirse ailemi reddederim dedi, “ben çocuğumu ailemi aforoz edilmiş bir ortamda büyütmek istemiyorum, ki sen de yapamazsın” dedim. Beni bütün arkadaşlarıyla tanıştırdı, sosyal medyada paylaştı, kardeşiyle tanıştırdı. Ben neyi yapmaz yapamaz dediysem yapıp güvenilir insan imajı çizdi.

Hızlı anlattığım için sanki o söylemiş de ben sadece hayal kurmuşum gibi olmuş. Ayrılalım dediğimde yurtdışında yaşayalım, ailemi reddederim diyerek ilişkiyi beklentiye sokup sonra yön değiştiren o oldu.

Canım ablacım bu işin kötü yanı burası zaten. Sen eğitimli modern biriyim diyorsun. Sonra kekonun birini seviyorum diyorsun peki tamam da bari adam adama benzese. Böyle kaçak dövüşen, sorumluluktan kaçan , seni ailesiyle bile tanıştırmayan adamdan bir halt olmaz. Ailesini de tahmin edebil,yorum muhafazakarız diyorlar ama yetiştirdiği adam!a bak. Kısacası bu adamdan da , ailesinden de kat kat iyisin. Madem yöle şöyle iğrenç bir adama neden kendini aşağılatıyorsun? Aşık olabilirsin ama ne olursa olsun şöyle 5 paralık bir tipe kendini ezdirmemeliydin bence.
Aradaki yaş farkı… bazen hakkımı savunamıyorum. Gerçekten.

Aradaki yaş farkı… bazen hakkımı savunamıyorum. Gerçekten.

Valla er geç bence şu ders geliyor, karaktersiz adamdan sevsin sevmesin bir halt olmaz. Olmuyor yani. İlk zorlukta bel kıvırtıyor orda da mide bulanıyor. Sevmek önemli tabi ki ama adam karaktersiz ve ahlaksızsa bir halt oluyor. O yüzden ben önce karakter arıyorum, larakter yoksa hoşlansam bile benim için hiçbir değeri yok.

Valla er geç bence şu ders geliyor, karaktersiz adamdan sevsin sevmesin bir halt olmaz. Olmuyor yani. İlk zorlukta bel kıvırtıyor orda da mide bulanıyor. Sevmek önemli tabi ki ama adam karaktersiz ve ahlaksızsa bir halt oluyor. O yüzden ben önce karakter arıyorum, larakter yoksa hoşlansam bile benim için hiçbir değeri yok.
Öyle şeyler yaptı ki, karakterin tanımı sanar insan.

Birde böyleleri elin masum kadınlarını hamile bırakıp bırakıp ailesine bana bakire buluuğğnn diye ekşir. Nerden baksan aşağılık zırtapozlar .

Adam sizi ailesine uygun görmemiş ama bedensel zevklerinden de mahrum kalmamış. Şimdi korunsak da başımıza ne geleceğini kimse bilemez. O yüzden sizi asla yargılayamam. Büyük konuşmayayım ama çocuğu da istemezdim. Sizi değersiz hissettirmiş ama kendinizi değersiz görmeyin. Ailesine uygun olmadığınızı düşünmüş de böyle bir kişiyle yapabilir miydiniz? Davul bile dengi dengine.

Back