- 19 Ağustos 2019
- 1.376
- 2.286
- 133
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kocaman adam onu düşünmüyorsa çocuğa da bakacak mecburen. Yinede kadın önlem almalı çocuk kolay birşey değil.Korunma konusunda.kadın çok tepkili değilse umursamaz davranan çok.
Elbette verecekler.Arkadaşlarıma anlatsam tepki verirler.
Korunma kararı erkeğe bırakılmaz. Gerçekten çocuk istemiyorsanız evliyken bile bırakılmaz.Kocaman adam onu düşünmüyorsa çocuğa da bakacak mecburen. Yinede kadın önlem almalı çocuk kolay birşey değil.
Beni şoke eden, kıran şey tavırları. Nasılsın bile demeden bağırıp çağırması. Hiç böyle hayal etmemiştim ilk deneyimimi. Zaten beklemiyor olmanın şaşkınlığı, korkusu…
İyide canım 8 ayda ilişkiye girmek nedir aynı evi paylaşmak üstüne birde bebek ahlakı değere aykırı bunlar gerek yok evlenmeye zaten siz karı koca hayatı yaşıyorsunuz bir imza eksik siz buna izin vermişsiniz kusura bakmayın adam alacağını almış izma yok başından savması kolay seni sevmiyor sırf ilişki için berabermis bebek olunca sorumluluk yaa kaçtı aklını başına al boşver yoluna bak bir daha hata yapma8 ay oldu zaten. 8 ayda o evlenelim deseydi ben, benim ailem kabul etmezdi. İnsan 8 ayda karar veremiyor bir ilişkinin olup olamayacağına.
Pardon da ben sadece seviyorum dedim. İşim gücüm, aile yapım, sosyal yaşantım bin kat iyi kendisinden. Ki kondom ile korundum, kendisi surat assa bile. İhmal olmuşsa bile benden değil, onun isteksizliği ve dikkatsizliğinden olmuştur. Kapaklanayım ne kadar çirkin!muhtemelen hamile kalayımda kapaklayayım evleniriz dediniz aksine kendinizi yırtsanız da inandırmazsınız. yazık olan çocuklara oluyor.
Ben biraz körlük ettim. İlk kez aşık olduğum biriydi ve hayatıma girmesi için ben uğraşmadım, bir sene farklı şehirlerden uğraştı. Onu daha önce sevdiğimi bilmiyordu bile, yaş farkımız var diyerek arkadaşlığımızı bile bitirmiştim.%1000000000000
Adam 10 kez benden bir b.k olmaz demis, daha nasil belli etsin?
Pardon da ben sadece seviyorum dedim. İşim gücüm, aile yapım, sosyal yaşantım bin kat iyi kendisinden. Ki kondom ile korundum, kendisi surat assa bile. İhmal olmuşsa bile benden değil, onun isteksizliği ve dikkatsizliğinden olmuştur. Kapaklanayım ne kadar çirkin!
Ya gercekten pes 8 ayda evlenmeye karar verilmiyor ama cocuk yapma boyutuna ilerlemeye karar verilebiliyor8 ay oldu zaten. 8 ayda o evlenelim deseydi ben, benim ailem kabul etmezdi. İnsan 8 ayda karar veremiyor bir ilişkinin olup olamayacağına.
Aradaki yaş farkı… bazen hakkımı savunamıyorum. Gerçekten.Canım ablacım bu işin kötü yanı burası zaten. Sen eğitimli modern biriyim diyorsun. Sonra kekonun birini seviyorum diyorsun peki tamam da bari adam adama benzese. Böyle kaçak dövüşen, sorumluluktan kaçan , seni ailesiyle bile tanıştırmayan adamdan bir halt olmaz. Ailesini de tahmin edebil,yorum muhafazakarız diyorlar ama yetiştirdiği adam!a bak. Kısacası bu adamdan da , ailesinden de kat kat iyisin. Madem yöle şöyle iğrenç bir adama neden kendini aşağılatıyorsun? Aşık olabilirsin ama ne olursa olsun şöyle 5 paralık bir tipe kendini ezdirmemeliydin bence.
Aradaki yaş farkı… bazen hakkımı savunamıyorum. Gerçekten.
Öyle şeyler yaptı ki, karakterin tanımı sanar insan.Valla er geç bence şu ders geliyor, karaktersiz adamdan sevsin sevmesin bir halt olmaz. Olmuyor yani. İlk zorlukta bel kıvırtıyor orda da mide bulanıyor. Sevmek önemli tabi ki ama adam karaktersiz ve ahlaksızsa bir halt oluyor. O yüzden ben önce karakter arıyorum, larakter yoksa hoşlansam bile benim için hiçbir değeri yok.
+1000000000000
Birde böyleleri elin masum kadınlarını hamile bırakıp bırakıp ailesine bana bakire buluuğğnn diye ekşir. Nerden baksan aşağılık zırtapozlar .Canım ablacım bu işin kötü yanı burası zaten. Sen eğitimli modern biriyim diyorsun. Sonra kekonun birini seviyorum diyorsun peki tamam da bari adam adama benzese. Böyle kaçak dövüşen, sorumluluktan kaçan , seni ailesiyle bile tanıştırmayan adamdan bir halt olmaz. Ailesini de tahmin edebil,yorum muhafazakarız diyorlar ama yetiştirdiği adam!a bak. Kısacası bu adamdan da , ailesinden de kat kat iyisin. Madem yöle şöyle iğrenç bir adama neden kendini aşağılatıyorsun? Aşık olabilirsin ama ne olursa olsun şöyle 5 paralık bir tipe kendini ezdirmemeliydin bence.