• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyken Terk Edilmek

Evlenmiş boşanmış adam korunmayı bilmiyor mu. Çocuk istemiyorum diyor şimdi. Bazı adamlar o kadar gereksiz ki. Adam sizi saymiyo sevmiyor siz niye bu kadar düşkünsunuz,zaten yaş farkı var evlenip boşanmış bunları göz önünde bulundursaniz kaçardiniz . Çocuk için sizinle evlenmez sanmıyorum. Tek başınıza büyütmeye aileniz ne der.
Bazı erkekler sen uyarmazsan hiç takmıyor.

Doğurmayı düşünmüyorum, sağlık sorunlarım var zaten ayrıca. Ben buna yakın bir cümle dahi kurmadım zaten, testi yaptım, çağırdım, bu şekilde bir tavır aldı anne olmaya isteğimi bildiği için. Ama ben bir çocuğu keyfime göre dünyaya getirip vebalini de, sorumluluğunu da alamam.

Beni şoke eden, kıran şey tavırları. Nasılsın bile demeden bağırıp çağırması. Hiç böyle hayal etmemiştim ilk deneyimimi. Zaten beklemiyor olmanın şaşkınlığı, korkusu… :(

Doğurmayı düşünmüyorum, sağlık sorunlarım var zaten ayrıca. Ben buna yakın bir cümle dahi kurmadım zaten, testi yaptım, çağırdım, bu şekilde bir tavır aldı anne olmaya isteğimi bildiği için. Ama ben bir çocuğu keyfime göre dünyaya getirip vebalini de, sorumluluğunu da alamam.

Beni şoke eden, kıran şey tavırları. Nasılsın bile demeden bağırıp çağırması. Hiç böyle hayal etmemiştim ilk deneyimimi. Zaten beklemiyor olmanın şaşkınlığı, korkusu… :KK43:
ayrıl

Hayırlı kararlar alırsınız umarım bebeğinizle ilgili ama ülkemizde bir kadın kocasını son raddeye gelmeden boşamıyor .Kemalim yapmaz diyor , çocuklar var diyor , aslında iyi bir adam sadece sinirlenince böyle oluyor diyor , bekarken alışmış diyor ,,,, bitmiyor yani bahaneler .
Onun için boşanmış erkeklerden bir beş - on metre uzak durmak gerekiyor bence . Neyse tecrübe en çok insanın canını acıtan deneyimlerden biridir . Siz de tecrübe etmiş oldunuz .

Baştan yanına taşınarak hata yaptığınızı düşünüyorum. Tabi insan duygularına engel olamıyor. Sanırım birlikte yaşıyorsunuz. Eğer öyleyse bunun da hata olduğunu düşünüyorum. Kendim aynı şeyi yapıp çok pişman olmuştum. Bence bebeği aldırarak bu ilişkiyi bitirin. Karşınızdaki adam size değer vermiyor. Ne bebeğe ne de ilişkinize sahip çıkabilecek biri gibi görünüyor. Uzadıkça daha fazla yıpranacaksınız en iyisi baştan durumu kabullenip bazı bedeller ödeyerek bu ilişkiden kurtulmak. Evet çok üzüleceksiniz, kürtaj başlı başına insanı yıkan bir durum ama diğer türlü daha fazla zarar göreceğinizi düşünüyorum.

Merhabalar, bunu etrafımdaki kime anlatsam olay büyür. Şimdilik sadece size anlatayım.

Sevgilim 33 yaşında, ben 25. Evlenip boşanmış biri. İkimiz de medya sektöründeyiz. Benim kendi ajansım var. İstanbul’da yaşıyordum, yanına taşındım Ankara’ya.

Kendisi benim ilk aşkım, ilişkimiz 8 aylık ama ben 7 sene önce aşık olmuştum ona ve başka türlü boşanmış biriyle ilişkiye girmezdim.

Ben biraz açık, sosyal biriyim. Onun ailesi ise çarşaflı; kapalı. Beni sürekli sakladı. Arkadaşlarına, kardeşine anlattı tanıştırdı ama ileriye dönük sadece umutsuz konuştu. Ama beni de bırakmadı.

Sonra benim babam öğrendi, haliyle tanışmak istedi ve olaylar patladı. Ben babamın öğrenmesine sebep olmamıştım, tesadüf videomuzu görmüş. Ablası bizi öğrendiğinde beni inkar ederken ben babama “iyi biri” dedim. Kadın olduğum halde. Bu olaydan sonra bir şey yokmuş gibiydi.

Doğum günümde, arkadaşım bana “canım” dedi diye beni terk etti. Terk etti ama senden kopmak istemiyorum diyerek geri taşınmamı istemedi. Ben de çok aşığım, hayatımda kimseye böyle hissetmemiştim. Hiç unutmamıştım onu.

Bu olaylar biraz duruldu, derken ben dün gebelik testi yaptım. Gece eczaneye gidelim dedim, gelmedi. İçimde bir his, çıktım kendim alıp geldim taksiyle. Saniyeler içinde pozitif oldu.

İlk hamileliğim belki, anne olmak bu dünyada en çok istediğim şey belki ve elini beline koyup, “ne istiyorsun” dedi bana. Bugün baktığımda bana muğlak bir gelecek ve hamile olma ihtimalim karşısında ayrılalım diyen bir sorumsuz var.

Arkadaşlarıma anlatsam tepki verirler.
Böyle adamdan çocuk yapmayın çocuğa yazık. İleride çok üzülürsünüz. Çevremde görüyorum olan çocuğa oluyor... Siz mutlu bir aile ortamını hakkediyorsunuz. Bir ömür sıkıntı ve pişmanlık yaşamayın.

Beni şoke eden, kıran şey tavırları. Nasılsın bile demeden bağırıp çağırması. Hiç böyle hayal etmemiştim ilk deneyimimi. Zaten beklemiyor olmanın şaşkınlığı, korkusu… :KK43:
Ama en başından beri sizi ailesine uygun görmemiş, gelecek planlamamis. Bunu da açıkça söylemiş. Sizin en başta bırakmanız lazımdi. Sasirmaniz ,sok olmanız garip . Kötü bir tecrübe olmuş ama bir daha bu adamın peşinden gitmeyin.

Kendi evlilik dışı ilişki yaşarken sorun yok. Ama sizi ailesiyle tanıştıramayacak kadar muhafazakar

Arkadaşlar neden bu kadar ahkam kesiyor herkes. Kim bir işe başlarken sonunu görebiliyor gerçekten? Ben bunu hissetsem ilişkiye başlar mıydım? Olmayacak biri gibi gelmiyordu.
Ahkam dediğiniz şey tecrübe ve dikkat edin hiç kimse doğru olmayan bir şey söylememiş.

Ciddi olan kişi eylemleriyle kendisini belli eder, 8 ay evlilik için elbette kısa bir süre ama yanına taşınmanız ve kardeşlerinizle tanıştırmak için kısa değilmiş mesela.. ki babanız da öğrenmiş. Madem sizin babanız öğrendi onunkilerin öğrenmesi için mi erkendi sadece?

Ne yapın edin ama sırf çocuk için evlenmeyin zaten ortada bırakmadım demek için evlenip bi sene olmadan boşar sizi.

Ailen evlenmene izin vermiyor;
ama ilişki yaşayıp kürtaj yaptırmana izin veriyor öyle mi?
Ya da onun ailesi?

Madem seviyormuşsunuz, evlenin. Çift terapisine gidin. Yoksa bu hikayenin sonunda sadece üzülen siz olacaksınız.
Haklısınız..

Merhabalar, bunu etrafımdaki kime anlatsam olay büyür. Şimdilik sadece size anlatayım.

Sevgilim 33 yaşında, ben 25. Evlenip boşanmış biri. İkimiz de medya sektöründeyiz. Benim kendi ajansım var. İstanbul’da yaşıyordum, yanına taşındım Ankara’ya.

Kendisi benim ilk aşkım, ilişkimiz 8 aylık ama ben 7 sene önce aşık olmuştum ona ve başka türlü boşanmış biriyle ilişkiye girmezdim.

Ben biraz açık, sosyal biriyim. Onun ailesi ise çarşaflı; kapalı. Beni sürekli sakladı. Arkadaşlarına, kardeşine anlattı tanıştırdı ama ileriye dönük sadece umutsuz konuştu. Ama beni de bırakmadı.

Sonra benim babam öğrendi, haliyle tanışmak istedi ve olaylar patladı. Ben babamın öğrenmesine sebep olmamıştım, tesadüf videomuzu görmüş. Ablası bizi öğrendiğinde beni inkar ederken ben babama “iyi biri” dedim. Kadın olduğum halde. Bu olaydan sonra bir şey yokmuş gibiydi.

Doğum günümde, arkadaşım bana “canım” dedi diye beni terk etti. Terk etti ama senden kopmak istemiyorum diyerek geri taşınmamı istemedi. Ben de çok aşığım, hayatımda kimseye böyle hissetmemiştim. Hiç unutmamıştım onu.

Bu olaylar biraz duruldu, derken ben dün gebelik testi yaptım. Gece eczaneye gidelim dedim, gelmedi. İçimde bir his, çıktım kendim alıp geldim taksiyle. Saniyeler içinde pozitif oldu.

İlk hamileliğim belki, anne olmak bu dünyada en çok istediğim şey belki ve elini beline koyup, “ne istiyorsun” dedi bana. Bugün baktığımda bana muğlak bir gelecek ve hamile olma ihtimalim karşısında ayrılalım diyen bir sorumsuz var.

Sevgiliniz size dürüst davranmis, gelecek vaad etmemiş. Anne olmak istiyorsaniz, gelecege dair umutsuz konustugu zaman ayrilmaniz gerekirdi. Olasi bir bebegin sorumlulugunu almayacağı basindan beri belliymis. Dogurursaniz yalniz basiniza cocuk bakabilecek misiniz? herkes cocugun babasini soracak, cocugunuz okula gittiginde herkes babasini anlatirken cocugunuz mutsuz olacak vs vs. Dogum yaptiktan sonra bebege kiyamaz, yumusar diye dusunmeyin. Babalik davasi, nafaka davasi gibi bir suru seyle ugrasmaniz gerekecek.
Eger bebegi aldiracaksaniz da bu adamla gorusmeyi kesin. Beklentileriniz ölçüşmüyor. Muhtemelen biraz daha gonul eglendirip, baska biriyle evlenir.

Seninle gezerim ama annecigimin buldugu carsafli kizla evlenirim demis. Soyle bir bakinca sorumsuz, umarsiz, 5 para etmez, lakayt bir insan goruyorum sen de seviyorum diye tutturmussun konu sahibesi tutturma bak.

Çocuğu aldır hayatına bak .
Bu admadan bir cacık olmaz

Back