Hamileyken tamamlayıcı sigorta 2017

Ağırlaşmaya başlıcaz sen öyle hissediyor musun kendini ? Gecmiş olsun insallah birsey çikmaz

Ertan öztürke gidiyorum.forumları takip ederken ertan beyi buldum.cok saygılı sevgili pratik yormayan bir doktor.memnunum.sen doktoru ne yaptın liv demistin ?
İnsanın içine sinen bir doktoru olması çok güzel. Ben de Türkan Gülpınara başladım. Umarım her şey yolunda gider hepimiz için

Geçmiş olsun. Ama kafanı çok takma beslenmene biraz dikkat edersin her şey yoluna girer inş.

Geçmiş olsun. Şeker yüklemesi için aç mı çağırdı doktorun

Geçmiş olsun. Şeker yüklemesi için aç mı çağırdı doktorun
aç gittim kan alındıktan sonra bu sefer 2 katı şeker yüklediler (100 gr) ama yarım saatin sonunda fenalaştım kustum yapılamadı. Bundan sonra şekerime bakılcak sürekli. Çok zormuş diyolardı inanmıyordum.

Geçmiş olsun. Ama kafanı çok takma beslenmene biraz dikkat edersin her şey yoluna girer inş.
İnşallah. 2. yi yapamadılar artık diyetle devam edicekmişim. düzgün bir diyet de vermedi zaten doktor. Ne yiyeceğimi şaşırıyorum. Şekerim yükselirse bebeğe bişi olur mu? Çok korkuyorum.

zey_cey çok geçmiş olsun üzüldüm şeker yüklemesindeki zorlanmana.bu konularda pek bilgim yok.yine de 42.5 yaşındaki arkadaşım hamileliğinde şekeri yükselmiş diyetle şekeri normal seviyeye getirmişti.diyette; biraz abur cubur yiyordum onları kestim biraz dikkat ettim demişti.normal seviyeye gelmişti hemen.

Yaa çok sevindim öyle kolaysa ben zaten şeker ekmek hiç yemezdim niye yüksek çıktı anlamadım. Ama o kadar şekeri yükleyince bünyeme ağır geldi muhtemelen. çünkü alışkın değilim. açlık tokluk şekerim hep normal çıkıyor. bu yüzden şeker yüklemesi bana çok mantıksız geldi. İnşallah siz sorun yaşamazsınız. ciddi bişi olmasa da hamile psikolojisi olduğundan çok ağladım.

inşallah sağol . evet moralin bozulmasın normale döner seninde inş.ne kadar ağladığını tahmin ediyorum.bende ayrıntılı ultrasonda herşey beklediğimden de güzel çıkınca sevinçten ağladım ama nasıl, tutamıyordum kendimi :) her hangi ufak bir şey de olsa sıkıntı duymak zor geliyor haklısın :)

İnşallah. 2. yi yapamadılar artık diyetle devam edicekmişim. düzgün bir diyet de vermedi zaten doktor. Ne yiyeceğimi şaşırıyorum. Şekerim yükselirse bebeğe bişi olur mu? Çok korkuyorum.
korkma normalde şekeri olmayan insanların gebeliğe bağlı olarak gebelik şekeri dedikleri sıkıntı ortaya çıkabiliyormuş. ben de o konuda biraz hassasım. babam diyabet. ama o bile doktorunun vasıtasıyla beslenme düzenini değiştirip insülini bıraktı. sen de düzenli beslenmeyle hiç bir sıkıntı yaşamadan atlatırsın inşallah. ben doktorumla konuşup bu testi yaptırmamayı düşünüyorum. şu an bir kısım doktor bu testi önermiyor henüz tüm doktorlar hem fikir olamadılar ama şimdiden şeker hastası gibi beslenmeyi kabul ettim ben sık sık ölçüyorum açken tokken ne olur ne olmaz diye.
seninde yediklerin hakkında kafana takılan olursa iletişime geçebiliriz. Dikkat ettiğin sürece bebeğin gayet iyi olacaktır.

Nasıl beslenmem gerekiyor bana bi yardımcı oluraan sevinirim

Aslında bizim sigorta kapsamında diyetisyen de vardı bir randevu alıp senin için beslenme düzeni oluşturmasını isteyebilirsin çok faydalı olabilir
ekimden sonra yapılan sigortalarda varmış diyetisyen. Bende yokmuş malesef. olmadı gidicem bi diyetisyene

Nasıl beslenmem gerekiyor bana bi yardımcı oluraan sevinirim
Benimde önceki gebeligimde ilk testim yüksek çıktı.
İkincisinide yaptırdım 3 kez kan alındı belirli aralıklarla,ikinci alınan değer yüksek çıktı,ilki ve sonuncusu normale yakın çıktı. Ekstra birşey yapılmadı sadece yediklerime dikkat ettim.
İnsulin direncim var halihazırda şu an.
Kan testimde haliyle biraz yüksek çıktı.
Şu an tatlı,pirinç,makarna,beyaz ekmek vb şeyleri tüketmiyorum.
Meyve sadece 1 porsiyon yiyorum,onuda yanında süt yada yoğurtla tüketiyorum şekerim yükselmesin,dengelensin diye.

Liv çok kalabalık oluyor eskisine göre; sigortalı sayısı mı arttı ondan mı ki? Yeni doktorlar da gelmiş.

Merhaba siz hangi hastane icin ne kadara yaptirmistiniz iceriginde neler vardi ayrica

kızlaar nasılsınız nasıl gidiyo hamilelikleriniz ben artık doğum bekliyorum iyice yaklaştı. Sizler ne durumdasınız??? Bebegimhadi K Katze
merhaba zey_cey bitti mi şimdi bu kadar mıydı ? koskoca 9 ay ne kadar çabuk geçti . benim de 32. haftadayım daha neyse ki, yarın 33. haftama başlayacağım.Allahım sağlıklı hayırlı güzel doğumla bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin doğumun nasıl olacak ?
kızın geliyor değil mi ? doktorum ertan bey rapor vereceğini söyledi.öylesine aslında iyiyim hiç bir şikayetim yok.yarın ortak kararımız belli olacak muayenem var.1-2 hafta daha çalışmana izin verebilirim dedi.mart sonu gidiyorum evimde oturacağım sen ne kadardır evdesin ? hazırlıklar tamam mıdır ? ben daha yeni, haftaya ciddi şekilde kıyafetlerini alıp yıkanacak onu da görümcem ve annem biri alıyor biri yıkıyor ne yapayım yeterince kafam dolu.görümcem istanbulda, orası uygun diye kıyafetlerin çoğu istanbuldan alınacak.
bebeğimi de istanbulda tüp bebek tedavisi görmüştüm.embriyoyu dondurup bir kaç ay sonra transferim olduğunda kendisini de istanbuldan getirmiştik

ben daha çalışıyorum canım bu perşembe 37 hafta bitiminde ayrılıyorum .hazırlıklar tamam bizim. kızımızı bekliyoruz. inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız. Doğumun nasıl olacağına o gün geldiğinde karar vericez planlı bişi yapmıyoruz. bebek ne zaman isterse nasıl gelmek isterse öyle yapalım dedik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…