- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 50
beni kendileri coşkun beyle görüştürdü yani görüşme sonrası coşkun beyi seçtim bende. sende istersen ona geçebilirsin.başka bir arkadaş daha onu seçince memnun oldum şu anBen hiç görüşme yapmadan seçtim doktoru yapabiliyor muyduk?
Başak hanımı seçtim ama coşkun beyi mi seçseydim ki şimdi kafam karıştı...
Tabi ki ben şimdi sigortacımı aradım istanbula yardımcı olur musunuz diye tabi ki dedi. Anadolu Hayat Emre BeyGörüşme yaptığınız birisi varmı direk kendisiyle irtibata geçsem? Çok sağolun bu arada
IMC ve Demir Hayat ile görüşmüştüm. Demir Hayat ı seçeceğim6 haftalık hamileyim. hamileyken sigorta yapılan sigorta şirketleri hangileri acaba?
Ben açıkcası erkek kadın doğumcuları tercih ediyorum, yrd. Doç. olması da seçimimde etkili oldubeni kendileri coşkun beyle görüştürdü yani görüşme sonrası coşkun beyi seçtim bende. sende istersen ona geçebilirsin.başka bir arkadaş daha onu seçince memnun oldum şu an
Demir hayat zaten poliçenin adı. IMC bu poliçeyi uygulayan sigorta şirketlerinden sadece bir tanesiymiş.IMC ve Demir Hayat ile görüşmüştüm. Demir Hayat ı seçeceğim
Bende erkek kadın dogumcuyu tercih ediyorum aynı düşünüyoruz ve tüp bebek uzmanıymis yrd doc daha riskli gebelik konusunda iyiymiş.bana kibarlık edip orada tavsiye ettiler görüşunce kararımı verdim.özgecmiside iyiBen açıkcası erkek kadın doğumcuları tercih ediyorum, yrd. Doç. olması da seçimimde etkili oldu
demir hayat ı aradım teklif hazırlayıp döneceklermiş. bakalım...IMC ve Demir Hayat ile görüşmüştüm. Demir Hayat ı seçeceğim
şartları nasıl, ne kadar ödediniz?Bende simdi imc sigorta ile balgatta policeyi imzaladım.eve dönüyorum.iyi bir yer liv i orada tavsiye ettiler zaten bana.
Dönüyolar 1 saat içindedemir hayat ı aradım teklif hazırlayıp döneceklermiş. bakalım...
İmc bilmiyorum bilginiz var mı bir sürü sigirta sirketinin policesini satan araci kurummuß.ben ileri yasta olunca liv daha pahalı olduğundan 4650 tl.yasa göre oluyormuş.liv 150 200 daha pahalı ama tavsiye etti.birde vergi indiriminiz var 700 tl sini vergi indirimi ile geri alacagım.12 taksitle ayda 58 tl olarak isyerime bildirdigimde odenecek.şartları nasıl, ne kadar ödediniz?
Aa evet vergi dilimini anlatmayı unutmuşum bana da iadesi olcak dediler %15 hatta ilk taksitin iadesini yaptılar bileİmc bilmiyorum bilginiz var mı bir sürü sigirta sirketinin policesini satan araci kurummuß.ben ileri yasta olunca liv daha pahalı olduğundan 4650 tl.yasa göre oluyormuş.liv 150 200 daha pahalı ama tavsiye etti.birde vergi indiriminiz var 700 tl sini vergi indirimi ile geri alacagım.12 taksitle ayda 58 tl olarak isyerime bildirdigimde odenecek.
Güzel hemen ödenmesi. kamuda mısınAa evet vergi dilimini anlatmayı unutmuşum bana da iadesi olcak dediler %15 hatta ilk taksitin iadesini yaptılar bile
Benim vergi dilimim düşüktü eşimin şirketine gönderdik ondan düştüler kurumsal bir firmada olunca o belki de bilmiyorum. Benim iş yerime verseydik kesin 5 ay beklerdim Not: kamudayımGüzel hemen ödenmesi. kamuda mısın
Hamilelikler nası gidiooo :)Güzel hemen ödenmesi. kamuda mısın
Merhaba, sağlıkla kucağınıza Alın.Hangi doktora gidiyorsunuz ?Evet ben yaptırdım demir hayat die bi poliçe yapıyo sigorta şirketleri 4.300 e yaptırdım ve muayenelere başladım bakalım şimdilik bi sorun yaşamadım
Benim vergi dilimim düşüktü eşimin şirketine gönderdik ondan düştüler kurumsal bir firmada olunca o belki de bilmiyorum. Benim iş yerime verseydik kesin 5 ay beklerdim Not: kamudayım
Benim vergi dilimim düşüktü eşimin şirketine gönderdik ondan düştüler kurumsal bir firmada olunca o belki de bilmiyorum. Benim iş yerime verseydik kesin 5 ay beklerdim Not: kamudayım
Teşekkürler hepimiz inşallah :)Merhaba, sağlıkla kucağınıza Alın.Hangi doktora gidiyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?