Hamileyken tamamlayıcı sigorta 2017

Hangi acıbadem bu ? Fiyatları çok uygun geldi

Eskisehir acibadem. Yalniz agp testi ile kan ve idrar tahlilide verdim ben 240 lira tuttu. Sanirim 120 liradan fazla afp. Ayrintili icin israrla 350 diyorlar 28 eylulde sonucu bildiririm.
Ankara ve eskişehir arasında epey fark varmış. Neyse sağlıkla kavuşun bebeğinize

Ankarada da 1300 falandı benim doktorum acibademdeydi ama testleri doğumu falan dışarıda yaptık hep. Fiyatlar çok ucuk
Dogum icin 4500 e anlastim. 1500 lirayada ozel paket aldim. 6000 e bagladik isi. Ama ben sgkliyim kendim brlki ondan fark ediyordur biraz.

Dogum icin 4500 e anlastim. 1500 lirayada ozel paket aldim. 6000 e bagladik isi. Ama ben sgkliyim kendim brlki ondan fark ediyordur biraz.
Ben acibademdeki doktorumla dışarıda doğum yaptım 6000 verdim sadece doğuma. Acibademde 12000 demişlerdi. Şehirden şehire çok farkediyor ilginç. Zaten ankara acibademin sgkyla anlaşması yok o yüzden belki de fiyatlar çok yuksek

hastanede çalışan doktora mı gidip doğum yapmak mı yoksa özel muayenehanesi olup anlaşmalı hastanede doğum yapmak mı daha iyi olur, avantajlar- dejavantajlar nelerdir sizce

hastanede çalışan doktora mı gidip doğum yapmak mı yoksa özel muayenehanesi olup anlaşmalı hastanede doğum yapmak mı daha iyi olur, avantajlar- dejavantajlar nelerdir sizce
HASTANE DOKTORU BENCE. ama hastaneside önemli herşeyi düşünmek lazım. mesela hastanede yenidoğan yoğun bakımı varmı? bu çok önemli bence.

Kızlar merhaba. Bu tmmlayıcı sigorta için ben de görüştüm fakat poliçede hamileyken satılamaz diye madde vardı. Bu maddenin neden nasıl olduğunu sorunca eski poliçe olduğunu henüz düzeltilmediğini söylediler. Benim kafam çok karıştı. Siz problem yaşadınız mı muayenelerde? Doğumda provizyon fln vermez diye korkuyorum.

Özel muayene doktoruyla doğum yapanların söylediğine göre hastane doktoru. Çünkü anestezi uzmanı hemşiresi bütün ekip dışardan gelip herhangi bi hastenede doğum yaparken sorun yaşıyor diyolar. Arkadaşıma epidural bağlayıp açmayı unutmuşlar makineyi. 2 saat boşuna sancı çekmiş. O makineye alışık olmadıklarını sölemişler falan. Hastanenin kadrolu doktoruna gitseydik keşke diyolar genelde.

Hangi ş
Hangi şirket bunu yapan canım. Ben muayeneye de gittim hiç sorun yaşamadm. Bizim poliçede hamileyken ibaresi var. İki can teminat falan ibareleri de vardı. Güvenilir birinden yaptır bence

Kızlaar merhaba ben dün liv e muayeneye gittim. Başak hoca çok şeker çok pozitif biri. Doktorum içime çok sindi. Ama o kadar kalabalıktı ki bütün muayeneler karışmış saatleri sarkmış. Baya beklettiler. Onun dışında iyiydi haftaya çarşamba bi daha gidip 2 li tarama yaptırcakmışız. He bi de cinsiyey öğrendik :)

Selamm :) bugün doktora gidecektin nasıl geçti merak ettim seni :)

Selamm :) bugün doktora gidecektin nasıl geçti merak ettim seni :)
Selamm biraz moralim bozuldu malesef.gecen hafta karından bakmak icin su ic gel dedi coskun bey ve bu hafta vajinal ? baktı pek birsey göremedi önce su ictigimden.sonra lavaboya gittim tekrar vajinal baktı.cunkü karından da bakmıstı ama tam göremediginden 2. Kez vajinal baktı.kese yolk saç o tamam ama kalp atışı yok.6+0 ımpazartesi gününe tekrar cagırdı o gün muhakkak görmem lazım dedi.bende üzüldüm tabi veya 6+3 üm.. bu konuları internetten hesaplıyorum yanii.dr coskun bey soğuktu pek gülumsemiyor ve bir açıklama yapmıyor.ama olumsuzda konusmuyor.kalp atışı hakkinda ben sorunca " olumlu veya olumsuz birsey su an diyemem" dedi.ki bir dr.da en begendigim cümle hastayı gereksiz yere korkutmayan dr önceden olmayan riski anlatmamalı bence.bir yandan 7. Haftada görenleri okudum.bir yandan iyi ultrason cihazı olmalıymıs perinotolojiye git diyor arkadas.en fazla yarın zekai tahir buraga kadın doguma randevu aldım.oraya giderim ki gitsemmi ki ultrason cihazı önemliymis cunkü iyimidir ki ?? gitmeye kararsizim ama ilk hamlede devlete geri donüyorum basak hanım daha iyi bir tercih olabilir bence ...ben biraz daha devam edip durumu göreceğim.coskun bey hakkındaki soguk kelimesi dogruymuş

Canımm sakın moralini bozma daha çok erken küçük bebişin. Ben 7 de duymuştum o da alttan anca duyulmuştu. 8-9 a kadar bekliyolar. Bi daha gittiğinde duyamazsa zekai tahire git derim ama bence duyacaksınız inşallah. İçini ferah tut stres yapma lütfen. Benim 2 arkadaşımda 8-9 da duyulmadı genelde bişi sölemek için 9 u bekliyolar daha senin çok erken

Aaa gerçekten mi çok erken değil mi? Neymiş peki cinsiyeti:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…