- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 50
özelde misin 37 de çıkıyorsun .. memurlarda son 3 hafta çıkıyor sanırım :) kızını sağlıkla kucağına alıp güzelce büyütün.doğumdan sonrada haber ver bize.bende kendime dönük yaşıyorum.yani buradan tanıştığımız arayıp soramadığım çok arkadaşım var.sen bizi bekleme kendin yaz olur mu ? bende önümüzdeki ay sonu doğum yaparım.sen genç olduğundan bebeği bekleyeceksiniz tabi.benim tüp bebek ve ileri yaş olduğundan riske atmayacağız sezaryan dedi doktor.ben daha çalışıyorum canım bu perşembe 37 hafta bitiminde ayrılıyorum .hazırlıklar tamam bizim. kızımızı bekliyoruz. inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız.Doğumun nasıl olacağına o gün geldiğinde karar vericez planlı bişi yapmıyoruz. bebek ne zaman isterse nasıl gelmek isterse öyle yapalım dedik.
Kamudayım 3 hafta kalaya kadar çalıştım işte devlet daha fazlasına izin vermiyo zaten zorlanıyorum artık evde olmam lazım her yerim ağrıyoözelde misin 37 de çıkıyorsun .. memurlarda son 3 hafta çıkıyor sanırım :) kızını sağlıkla kucağına alıp güzelce büyütün.doğumdan sonrada haber ver bize.bende kendime dönük yaşıyorum.yani buradan tanıştığımız arayıp soramadığım çok arkadaşım var.sen bizi bekleme kendin yaz olur mu ? bende önümüzdeki ay sonu doğum yaparım.sen genç olduğundan bebeği bekleyeceksiniz tabi.benim tüp bebek ve ileri yaş olduğundan riske atmayacağız sezaryan dedi doktor.
37 gözüme çok geldi ondan sordum :) ağrılar artıyor değil mi hayırlısı biraz daha sabır.sizler genç oldugunuzdan 37 haftaya kadar çalışirsinız.bende cok iyiyim ama izin çıkmaz dr.dan.kilo 73 düm bir kac hafta önce ve son muayenede 1 kilo almıstım sadece.su an biraz cikolata vb takıĺıyorum.biraz artıs olabilir.sen kaç kilosunKamudayım 3 hafta kalaya kadar çalıştım işte devlet daha fazlasına izin vermiyo zaten zorlanıyorum artık evde olmam lazım her yerim ağrıyoneyse değer. Yazarım tabi siz de yazın mutlaka kaç kiilo aldın :)
Aa muayene gakkın nie bitti senin benim 2 tane daha var hala. Niye ücretli gircen bitince ücretli gir ne farkı var ki anlamadm. Bi de 32 de iznini al otur dinlen boşver en güzeli :) bebeğin için37 gözüme çok geldi ondan sordum :) ağrılar artıyor değil mi hayırlısı biraz daha sabır.sizler genç oldugunuzdan 37 haftaya kadar çalışirsinız.bende cok iyiyim ama izin çıkmaz dr.dan.kilo 73 düm bir kac hafta önce ve son muayenede 1 kilo almıstım sadece.su an biraz cikolata vb takıĺıyorum.biraz artıs olabilir.sen kaç kilosunzey_cey ..
Bende sana soru sorayım.yarın dr randevum var.32. Hafta bugün bitiyor.raporu söyleyecek dr.bizim değerli ozel sigortamızda da son 1 muayene hakkım kaldı.nts de 35 tl hastanede beni önümuzdeki haftalardaki randevuda nts ye daha cok sayıda sokacaksa dr yarın ücretli gireyim diyorum.
Hangi hastaneye gidiyordun ? 3. Aydan beri düzenli olarak sigorta hakkımdan kullaniyorumdur.ilk aylar dr arayısi ile zekai tahir hastanesine gittigim oldu.1 kez de sigortamdan baska bir hastaneye gidip memnun kalmadım.livdeydin hatırladım...Aa muayene gakkın nie bitti senin benim 2 tane daha var hala. Niye ücretli gircen bitince ücretli gir ne farkı var ki anlamadm. Bi de 32 de iznini al otur dinlen boşver en güzeli :) bebeğin için
14 kilo aldım şuan 65 kiloyum şeker çıkınca baya diyetle beslendim malesef doğurunca yicem dediğim o kadar çok şey var kizey_cey kaç kilo aldığını yazmadın
ayda bir gittim düzenli ben de bi tek ayrıntılı ultrason ayında başka bi yere gittim parayla. belki ondan artmıştır. şimdi 2 haftada bir gidiyorum. ona rağmen yetiyo. doktorum çok anlayışlıydı hastane de öyle. 10 gün içinde yazmaya çalıştılar hakkım bitmesin diye sanırım.Hangi hastaneye gidiyordun ? 3. Aydan beri düzenli olarak sigorta hakkımdan kullaniyorumdur.ilk aylar dr arayısi ile zekai tahir hastanesine gittigim oldu.1 kez de sigortamdan baska bir hastaneye gidip memnun kalmadım.livdeydin hatırladım...
dr.un seni daha az mi çağırmıs ki ? :)
Bitti bitti :) her ay duzenli çağırdı ben 2 muayene parası daha veririm.senin nasıl denk gelmedi 8 i hala bitiremedin acep ? Livdeki doktorundan memnun kaldın mı ?
32 cok erken.sonra bana rapor aratacaklar bugün belli olur tabi de..
Senin bitmemesi ne iyi olmuş
şekerle uğraştın değil mi çok geçmiş olsun.doğurunca artık istediklerini yersin14 kilo aldım şuan 65 kiloyum şeker çıkınca baya diyetle beslendim malesef doğurunca yicem dediğim o kadar çok şey var ki
maşallah gözünüz aydın9. haftalık hamileyim sigorta şirketim demir hayattan 2 can hamilelik sigortası önerdi 5591 tl bedel istedi 8 muayene 8 tahlil vs yazıyor sizce iyi mi hastane olarak tercihlerim Acıbadem Lütfü Hoca, Liv Türkan Hoca , Memorial Nesrin Hoca bu hastaneler için yeterlimidir? Doğumdan sonra ektra bişeyle karşılaşmak istemem maddi anlamda ?
Çocuk sigortası var onda da hamilelik sigortası var daha avantajlı gibi.ankaradabisen sigortabirimi a.oveclerde.ozelden tel vericem.ben cocuguma sigorta yaptirdim.anne çocuk kampanyasi 1047 tl sunnet dahil ve 10 muayenesi var.bana 1.253 malumm ileri yaßim orada da 150 tl fark attırdı :)))))Merhaba kızlar demir hayat sigortasından memnun musunuz? ben de yaptıracağım
Merhaba kızlar demir hayat sigortasından memnun musunuz? ben de yaptıracağım
Merhaba nereye sigorta yaptırdınız?ben de 2 can sigortası yaptırdım 5.500 civarında tuttu. memnunum su an için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?