• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyken tamamlayıcı sigorta 2017

cevap hemen geldi sağol.bende 13 eylülde gideceğim.dışarda da olur tanışma belli olmaz.arkadaşım evham yaparmış aynı ben keseyi gördüm şimdi sigorta yaptırıyorum ama kalp atışını görse miydim diyorum.sonra unutmaya çalışıyorum bu düşünceyi.aslında evham iyi değil senin haftan da güzel, Allaha emanet diyip devam edeceğiz diyorum kendime.pekimm ımc sigorta var aracılık broker şirketi onlardan bu hastaneyi öğrendim tavsiye ettiler.onlara yaptırmak istiyorum.bir sıkıntı olmaz sence de değil mi ?? demir hayatla değil onlarla muhatap olacakmışız sadece.ımc sigortada pek çok sigorta şirketi var hepsini de satıyorlar .beni sorduğun için sağol. bende iyiyim canım iyi gidiyor :nazar::KK5:
:D sigortayı yaptırırken sorduğum şey "Kalp atışı duyamazsak sigortadan cayma var mı?"dı.Çünkü zaten zar zor ödeyecektik. Bana kızdılar neden kötü düşünüyorsun diye. Sonra 6. haftanın sonunda kalp atışı duyduk doktora sorduğum şey " Kalbinin sonra durma ihtimali var mı?" yani bunlar hep olacak sanırım. Annelik yavaş yavaş yükleniyor demek ki :dua: :D
Imc sigortayı da araştırmıştım onlar da yapıyor. Sorun yaşamazsın sanırım yaptıran arkadaşım vardı o anlatmıştı. Sen yaptır sigortanı bir an önce Allah'ın izniyle her şey çok güzel olacak. :nazar::super: Bi bakmışız çocuğu nasıl emzircez diye konuşuyoruz. :D

:KK70: sigortayı yaptırırken sorduğum şey "Kalp atışı duyamazsak sigortadan cayma var mı?"dı.Çünkü zaten zar zor ödeyecektik. Bana kızdılar neden kötü düşünüyorsun diye. Sonra 6. haftanın sonunda kalp atışı duyduk doktora sorduğum şey " Kalbinin sonra durma ihtimali var mı?" yani bunlar hep olacak sanırım. Annelik yavaş yavaş yükleniyor demek ki :dua: :KK70:
Imc sigortayı da araştırmıştım onlar da yapıyor. Sorun yaşamazsın sanırım yaptıran arkadaşım vardı o anlatmıştı. Sen yaptır sigortanı bir an önce Allah'ın izniyle her şey çok güzel olacak. :nazar::super: Bi bakmışız çocuğu nasıl emzircez diye konuşuyoruz. :KK70:
maşallah Allah hep güldürsün canım :nazar::KK71: hamileliğin yan etkisi gülmek sanırım :KK9: bende öyleyim çünkü.sağol bilgiler için.bence de zaman çabuk geçecek yaptırıyorum sigortayı bugün yarın :KK59:

:KK70: sigortayı yaptırırken sorduğum şey "Kalp atışı duyamazsak sigortadan cayma var mı?"dı.Çünkü zaten zar zor ödeyecektik. Bana kızdılar neden kötü düşünüyorsun diye. Sonra 6. haftanın sonunda kalp atışı duyduk doktora sorduğum şey " Kalbinin sonra durma ihtimali var mı?" yani bunlar hep olacak sanırım. Annelik yavaş yavaş yükleniyor demek ki :dua: :KK70:
Imc sigortayı da araştırmıştım onlar da yapıyor. Sorun yaşamazsın sanırım yaptıran arkadaşım vardı o anlatmıştı. Sen yaptır sigortanı bir an önce Allah'ın izniyle her şey çok güzel olacak. :nazar::super: Bi bakmışız çocuğu nasıl emzircez diye konuşuyoruz. :KK70:
senin de tüp bebek değil mi :KK58:

Şimdilik memmumum. İlerde pişman olmam inşallah diyorum. Sizin de hayırlı olsun bebişiniz
Teşekkürler. Sanırım ben de aynı sigortadan yaptırıp Liv de Coşkun beyi seçeceğim. Haftaya için görüşme randevusu aldım

Teşekkürler. Sanırım ben de aynı sigortadan yaptırıp Liv de Coşkun beyi seçeceğim. Haftaya için görüşme randevusu aldım
Ben hiç görüşme yapmadan seçtim doktoru yapabiliyor muyduk?:olamaz:
Başak hanımı seçtim ama coşkun beyi mi seçseydim ki şimdi kafam karıştı...

Merhaba kızlar, bizde cocuk sahibi olmayi düşünüyoruz, özel saglik sigortası yaptirmayi bende düşünüyorum hamilelik+doğum icin. Ama ortada henüz birsey yok. Biraz beklemeliyim o zaman degilmi ? Akıl verin cok karışık geliyor bana ve dogumlar cok pahali beylikdüzü tarafındayım aklimda 3 tane hastane var
Medicana, kolan, istinye liv
Allah hayirlisini nasip etsin sizler icinde :KK200:

Ben hiç görüşme yapmadan seçtim doktoru yapabiliyor muyduk?:olamaz:
Başak hanımı seçtim ama coşkun beyi mi seçseydim ki şimdi kafam karıştı...
Bana telde görüştüğüm bayan gidip tanışabileceğimi söyledi. Dr değiştirebilirsin sorun değil :KK51:

Merhaba kızlar, bizde cocuk sahibi olmayi düşünüyoruz, özel saglik sigortası yaptirmayi bende düşünüyorum hamilelik+doğum icin. Ama ortada henüz birsey yok. Biraz beklemeliyim o zaman degilmi ? Akıl verin cok karışık geliyor bana ve dogumlar cok pahali beylikdüzü tarafındayım aklimda 3 tane hastane var
internete tamamlayıcı sağlık sigortaları yazıp ordan teklif isteyebilirsniz. Böylelikle hangi şekilde daha uygun olur araştırabilirsiniz

Bende bugün ozelde bir hastane sectim ve seni memorial basak hanım sanıyorum bil bakalım neresi :super:
liv hospitali sectim baslayacağım :halay:
Seni dedigim gibi aklımdasin ama memorial kalmis kafamda buraları okurken karışmıs.
Bende yrd doc. Coskun şimşiri seçtim.onunla görüstürdüler riskli gebeliklerede bakıyormuş tup bebek deyince onu tavsiye ettiler.bende dr.dan cok memnun kaldım.şimdi sana bir soru sorayım.yarın merkezede soracağım unutmazsam.8 muayene derken bu forumun bir öncesinde yazıldığı gibi 4 muayene 4 kontrol olamaz bence.muayeneden sonra 10 gün sonuc göstermek ücretsiz degil mi :KK5:
Devleti sordum bu arada.gazi ünv. Hastanesi deniz hanım gebe almıyormus cok yogunmus.ankara unv. ni Aradım.tum hocalar ozel muayenede bakıyormus dısarida.arkadasimın dedigi gibi 122 tl. Ucretle universite hastanesinde hocaya girerim bunlar kalkmış.

Gazi deki ücretli muayenesi olan doktorlarin hepsi mı gebe kabul etmiyor acaba,orada profesyonel Nuray hoca'ya gidiyordum o da muayenehane açmış

Gazi deki ücretli muayenesi olan doktorlarin hepsi mı gebe kabul etmiyor acaba,orada profesyonel Nuray hoca'ya gidiyordum o da muayenehane açmış
bir bilgim yok deniz hanımı sorup çıktım.bak sizin dr da muayehane açmış.ankara ünv. sini aradım.özel paralı öğretim üyesine gitmek diye bir şey biz de yok.hepsinin özeli var dışarıda oraya gideceksiniz dendi.bende özel hastaneye kaydım böyle olunca

Bana telde görüştüğüm bayan gidip tanışabileceğimi söyledi. Dr değiştirebilirsin sorun değil :KK51:
O zaman burdan paylaşalım gidince görüşlerimizi. Başak Hanımı normal doğuma teşvik ediyor diye çok önerdiler. O yüzden seçtim bakalım memnun kalmazsam değiştiririm. Teşekkürler.:super:

Eskiden hamile kalamadan yaptırman gerekiyordu. Hatta bazılarının 6 ay bazılarının 1 yıl bekleme süreleri var. Yani o süre içinde hamile kalırsan hiç bir şeyini karşılamıyor. Ama hamile kaldıktan sonra yapılan bir poliçe yapıldı. En mantıklısı bu bence. Hem ortada bişi yokken insan yaptırmak istemiyo bi de ne zaman hamile kalacağını bilemiyor. Hamile kaldığında görüşüp hangi hastane için ne kadar ücret alıyolar öğrenirsiniz. Bence şimdi yaptırmayın.

O zaman burdan paylaşalım gidince görüşlerimizi. Başak Hanımı normal doğuma teşvik ediyor diye çok önerdiler. O yüzden seçtim bakalım memnun kalmazsam değiştiririm. Teşekkürler.:super:
Tabi paylaşırım ben de :KK200:

Merhaba, ben de yeni hamile olduğumu öğrendım. Anadolu yakasında oturuyorum. Bana yaptırdıgınız sıgorta hakkında bilgi verebilirmisiniz? Hangi şirketten poliçe adı vb gibi. Şimdiden teşekkür ederim

Merhaba hayırlı olsun öncelikle. Hamileyken tamamlayıcı sigorta yaptırınca 8 muayene tüm tahliller ve doğumu kapsıyor. Belli hastaneleri kapsıyor. İstanuldaki hangi hastaneler ise içinden seçebiliyorsunuz. poliçenin adı da Demir Hayat.

Merhaba, ben de yeni hamile olduğumu öğrendım. Anadolu yakasında oturuyorum. Bana yaptırdıgınız sıgorta hakkında bilgi verebilirmisiniz? Hangi şirketten poliçe adı vb gibi. Şimdiden teşekkür ederim
Merhaba hayırlı olsun öncelikle. Hamileyken tamamlayıcı sigorta yaptırınca 8 muayene tüm tahliller ve doğumu kapsıyor. Belli hastaneleri kapsıyor. İstanuldaki hangi hastaneler ise içinden seçebiliyorsunuz. poliçenin adı da Demir Hayat.

Görüşme yaptığınız birisi varmı direk kendisiyle irtibata geçsem? Çok sağolun bu arada

Back