- 8 Ağustos 2017
- 113
- 71
- 98
- 38
sigortayı yaptırırken sorduğum şey "Kalp atışı duyamazsak sigortadan cayma var mı?"dı.Çünkü zaten zar zor ödeyecektik. Bana kızdılar neden kötü düşünüyorsun diye. Sonra 6. haftanın sonunda kalp atışı duyduk doktora sorduğum şey " Kalbinin sonra durma ihtimali var mı?" yani bunlar hep olacak sanırım. Annelik yavaş yavaş yükleniyor demek kicevap hemen geldi sağol.bende 13 eylülde gideceğim.dışarda da olur tanışma belli olmaz.arkadaşım evham yaparmış aynı ben keseyi gördüm şimdi sigorta yaptırıyorum ama kalp atışını görse miydim diyorum.sonra unutmaya çalışıyorum bu düşünceyi.aslında evham iyi değil senin haftan da güzel, Allaha emanet diyip devam edeceğiz diyorum kendime.pekimm ımc sigorta var aracılık broker şirketi onlardan bu hastaneyi öğrendim tavsiye ettiler.onlara yaptırmak istiyorum.bir sıkıntı olmaz sence de değil mi ?? demir hayatla değil onlarla muhatap olacakmışız sadece.ımc sigortada pek çok sigorta şirketi var hepsini de satıyorlar .beni sorduğun için sağol. bende iyiyim canım iyi gidiyor
Imc sigortayı da araştırmıştım onlar da yapıyor. Sorun yaşamazsın sanırım yaptıran arkadaşım vardı o anlatmıştı. Sen yaptır sigortanı bir an önce Allah'ın izniyle her şey çok güzel olacak. Bi bakmışız çocuğu nasıl emzircez diye konuşuyoruz.