herşeyden önce doktorumun tavsiye ettiklerini yazıyım dedim: 3 lt.su, 1lt.süt, sabah yumurta, öğlen ve akşam 200 gr. et, baklagiller yanında 1 porsiyon ve çiğ sebzeler, abartmadan meyve, makarna pilav yok...gibi
ben bunu uygulayabiliyormuyum hayır
suyumu 2 lt.nin üstünde içiyorum zaten bu da beni tıkamaya yetiyor, öğünlerde mümkün oldukça ekmeksiz haşlanmış tavuk ya da ızgara köfte ve kırmızı et türevleri, eskiden ara öğünlerde meyve yerdim onu da bıraktım, balık yiyemiyorum çok maalesef canım hiç istemiyor...dükkan işlettiğim için çok fazla evdeki gibi yediklerime dikkat edemiyorum..salata yiyemiyorum çok...sütten ve yumurtadan nefret ediyorum desem yeridir...
bunun dışında da salam,sucuk,sosis ve türevlerini, kabuklu deniz mahsülleri, çay, kahve, bitki çayları, çikolata, tüm gazlı içeceklerinden yudum bile almadım...
anlayacağınız iyi olmamakla beraber kötü de beslenmiyorum..ama çok huzuesuzum bu konuda arkadaşlarıma danışıyorum onlar da eğer iştahın yoksa çok yeme diyorlar kendini zorlayarak bebek annenin kanıyla beslenir ihtiyacın olduğunda canın ister zaten diyolar bilmiyorum iki arada bir deredeyim...:sinifsinif: