Hamileyken GRİP aşısı yaptıranlar önerilerinize ihtiyacım var

barajnehir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2016
2.017
1.641
Geçen sene ilk defa yaptırmistim.şimdi hamileyim.alerjik bunyem var .doktorlara danışmışsınızdir belki grip asisi icin

Grip aşısını neden yaptırmak zorundasın canım orasını anlamadım. Sadece tetanoz öneriyor doktorlar... Hamilelik suresinde iki kere grip oldum normalde çok ağır geçer ama hamilelikte hafif atlattım. Özellikle gece yatmadan önce nane limon kaynatıp içtim ve ayağımdan çorabı eksik etmedim sende bu sekilde önlem alabilirsin.

Zorunda değilim de ben agir atlatıyorum alerjik astımım var simdi gebelikle ilaç kulllanmam sıkıntılı olabilir .Geçen sene çok hasta oldum .koruyucu olabilir mi diye .ilk gebelikten sonra tetanozu tamamladım.sağlık ocagi asi yapmayacak galiba

Grip aşısını doktorlar önermiyor diye biliyorum canım ben grip olduğumda bile ilaç vermedi nane limon iç dedi bende öyle yaptım. Alerjik astım için de sanırım yine ilac vermiyorlar. Hatta bazı kişilerin hamilelikte astımın hafifledigini bile duydum sen yine de bir doktorunla gorus.

Tetanoz kaç doz vuruldu sana ?
Hatırlamiyorum.Doğumdan sonra devam ettim en.son senede 1 vuruldu.hemşire dedi.ki asin tamamlandı 10 sene koruma .Geçen ay ebe sordu boyle.boyle dedim ozaman asi olmasa in dedi siz.yinede kontrol edin dedim

Hatırlamiyorum.Doğumdan sonra devam ettim en.son senede 1 vuruldu.hemşire dedi.ki asin tamamlandı 10 sene koruma .Geçen ay ebe sordu boyle.boyle dedim ozaman asi olmasa in dedi siz.yinede kontrol edin dedim
Anladım canım. Hemsire ne diyorsa o'dur da sen şu grip aşısı isini sor bakalım doktoruna ondan habersiz hareket etmeyesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…