• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyken bitki çayı zaralı mı? cwp bekliorm lütfen...

esraesra001

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2012
62
0
16
Adana
slm arkadaşlar bu aralar bebek düşünüorz ama hamilelik sürecinde 5i 1 yerde çayını içmemde bi sakınca var mı acaba

umarım bebeğinize sağlıkla kavuşursunuz:emir_bebek:hamilelikte bir çok bitki çayı yasak, beşi bir yerde de bunlar arasında..İlk üç ay düşük tehlikesi ve son üç ay da erken doğum riski nedeni ile neredeyse bütün bitki çaylarını kesmek gerekiyor ama meyve çayları serbest:49:

Umarim en kisa zamanda kavusursun bebegine.bende iki aylik hamileyim sabahlari iki fincan yyesil cay iciyorum.ilk hamileligimdede icmistim bisey olmadi siyah cay icemiyorum.asiriya kacilmadikca birsey olacagini zannetmiyorum

slm arkadaşlar bu aralar bebek düşünüorz ama hamilelik sürecinde 5i 1 yerde çayını içmemde bi sakınca var mı acaba

merhabalar inşallah sağlıkla bebeğinize kavusmanız nasip olsun.bende yeşil cay ıcmek ıstedgmden dün doktoruma aynı seyi sordum bana yesil cay sinameke vs.bitki çaylarnn hiçbirini
içmememi söyledi.sizde işinizi garantiye almak için isterseniz içmeyin..

Kullanmamanı tavsiye ederim arkadaşım.Bazı bitki çayları kasılmalara sebep olabiliyor veya beklenmedik sonuçlara yol açabilir.Sen de bu zaman zarfında içmesen iyi olur.

Back