- Konu Sahibi ebrudenizz
-
aaaaaaaaaaa gerçekten rüyan daki gibi olmuş canım daha değişmez tahminim canım hayırlısıyla kucağın alırsıon bebeyininiBende ilk basta ruyamda eve bebek geliyordu bakim bunun cinsiyeti neymis diyirdum. Altini acip baktim kizdi. Sonraki ruyamda hastanedeyim elimde ultrason kagidi var aaa bu bebek erkekmis diyorum.
Hakikaten oyle oldu. İlk once doktor kiz dedi. Sonra erkek dedi elime pipi resmi verdi. Bakalim degisecekmi cinsiyet sonradan
doktor neye göre ve kacıncı haftada erkek demişti canm baya zaman gecmiş ama merak ettim:)slm
ben ruyamda hep kız bebek görüyordum.. emziriyordum.. bu hamıle kalmayı planmadan önce de görmuştum. hamıle kaldıgım ay gıne ruyamda kızım oldugunu görmüştum.. doktor ilk önce cınsıyetıne erkek dedi. ama sonra kız oldugu kesinleştı.. yanı kızım oluyor. şu an 36 haftalık hamıleyım...
erkek erken belli edermiş kız geç ama 4 buçuk aylık yada 5 ken kesin belli olurdoktor neye göre ve kacıncı haftada erkek demişti canm baya zaman gecmiş ama merak ettim:)
hmm doktor bize pipi göstermedi yumurtalığa benzer bişey gösterdi bende onu kız organına da benzettim.. yani yumurtalığı gören pipiyi de görmez mi.. o yuzden ben de muallakta kaldım canm ayrıntılıda kesin ne öğrenicem artık..erkek erken belli edermiş kız geç ama 4 buçuk aylık yada 5 ken kesin belli olur
tabikin gösterirdi benim kızım 14 haftalık ken öğrendik erkek 12 13 te oluyorhmm doktor bize pipi göstermedi yumurtalığa benzer bişey gösterdi bende onu kız organına da benzettim.. yani yumurtalığı gören pipiyi de görmez mi.. o yuzden ben de muallakta kaldım canm ayrıntılıda kesin ne öğrenicem artık..
erkek de olsa basım üstüne ama ben hala kız diye hissediyorum buraya yazarım sonucumu:)tabikin gösterirdi benim kızım 14 haftalık ken öğrendik erkek 12 13 te oluyor
yaz kesinerkek de olsa basım üstüne ama ben hala kız diye hissediyorum buraya yazarım sonucumu:)
canım ya ben de hem ikiz bebek görüyorum bir türlü cinsiyetlerini göremiyordum gecen gün yine ikiz gördüm kızlardı maviş gözlü bebek düşünüyoz sence ikiz olacağına<mı delalet rüyam çıkarmı senin ki gibi ama çok isterim ikiz erkk olmASINI ÖNCE SAGLIK TABİ hayırlısıKızlar rüyamda ikiz kızlar ım olacağını görmüştüm ama 12 haftalikken cinsiyetleri yeni belli oldu ikiside erkek diyo doktorum allah sağlık sıhhat versin insallah
aminnn canım işlah sağlıklı doğarcanım ya ben de hem ikiz bebek görüyorum bir türlü cinsiyetlerini göremiyordum gecen gün yine ikiz gördüm kızlardı maviş gözlü bebek düşünüyoz sence ikiz olacağına<mı delalet rüyam çıkarmı senin ki gibi ama çok isterim ikiz erkk olmASINI ÖNCE SAGLIK TABİ hayırlısı
nasıl yani rüyan çıktımıhastaneye gideceğimiz günün gecesi oğlum olacağını gördüm gittik ve rüyamın aynısını hastanede yaşadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?