- 28 Kasım 2008
- 6.205
- 59
- 158
- 39
- Konu Sahibi ebrudenizz
-
Bende hamileyken hep regl olduğumu gördüm rüyamda.Hamile kadının regl olduğunu görmesi kız çocuğu olacağına işaret eder diyordu tabirde gerçektende bir kızımız olacak hayırlısı ile
ben de hep erkek bebek görürdüm pipisine kadar ama trersi çıktı kızım oldu zaten rüyamda altın bi,lezik takındım kızım olduevet benimde rüyalarım tersine çıktı kızım olucak hayırlısıyla
kızların yaşları ne kadarBende iki kizimda hamileyken ceyrek altin gørmustum annem kizin olacak demisti ve øyle. Iki kizimda hamileliyim boyunca hic cinsiyet gørmedim ama yuzlerini oldugu gibi gørdum. Bu hamileligimda altin bilezik gørdum bizim yørede erkek demekmis, yesil bir cimende kupe buldum taktim erkek demekmis, kurbanlar kesildi ruyamda, erkek demekmis.. Birde her defasinda oglum olmus ama bana veren yok hep birileri aliyor benden.. Doktorum kiz dedi. Belkide 3 cu erkek olsun diye cok taktim bilinc alti herhalde. Olsun varsin saglikli ve hayirli olacaksa bir kizim olsun
camnım ben de rüyamda ikiz bebeklere hamile olduğumu gördüm birini, normal doğuruyordum diyerisezeryanla biri erkkti ama diyerini görmedim ve ben bu rüyayı görmeden önce dua etip niyetlendim bebeyim ne olaca normalmi doguracam diye böyle bir rüya gördüm uyandığım da etkisin de kalmıştım şuan hamile değilim amaben bebeklerimin ikiz olduğunu öğrenmeden önce rüyamda ikiz kızımın olduğunu gördüm sonra onların altını değştirirken ikiz erkek olmuşlardı doktora gittim bize ikiz kız dedi daha sonra ikiz erkek dedi bu rüyayı gördüğümde 7 haftalık hamileydim ve bebeklerim erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?