- Konu Sahibi ebrudenizz
-
canim bende ogluma hamile kalmadan once hep ciliz hastalikli esmer bebek gorurdum sonra hamile kaldim oglum bir dogdu tombis bembeyaz kiraz dudakli biraz burusukdu ama olsun yinede cok tatliydi hemde cok cabuk kilo aldi oyle tombis tombis buyuttum simdi zayifladi rabbim sanada ve diger isteyen arkadaslarada nasip eylesin en kisa zamanda
bnde ceylin takmayı çok istyodum ama banada öyle olmadığını söylediler gerçektende cennet kapısı falan değil ceylin hiç bir kaynakta yok.. bnde helin ceren taktım:)slm kizlar cok sagolun cevap icin ben ceylin takmak istemistim yada lara istemistim merve aklimin ucundan bile gecmedi esime soyledim oda o 2 ci ismini takarsin merveden haric dedi ceylini cennet kapisi dedi arkadas ama oyle degilmis henuz anlamini bilmiyorum herkes farkli soyluyor eeee bebekde dedi annem kafayi yemeden ben soyleyim
bende hamile kalmadan once markete gitmisim yanimda suan ogluma benzeyen erkek cocuk var ama nasil yaramaz nasil yaramaz marketi birbirine katiyor sabahleyin etkisinden kurtulamamistim hatta dedimki esime birtane daha erkek olsa ben kafayi oynatirim zaten oglum cok yaramaz neyse tekrar bir daha yine yaramazmi yaramaz ayni cocugu gordum baska seylerde gordun yakinda bebek mujdesi yaziyordu bende gulme krizine girdim resmen cocuk dusunmuyorum ustelik korunuyorum diye ama malesef 2 hafta sonra hamile oldugumu ogrendim neyse sonuc kizim olacak dun gece ruyamda bir kiz cocugu gordum anne diyordu ben seni tanimiyorum dedim anne ben merve senin kizinim dedi bende ismini baska birsey dusunuyordum onada soyledim benim kizim olacak adini baska takacagim benim adim merve sakin beni kirlette o isimle dedi anaaaaaaaaaaaaaaam cooooooooook korktum gece gece
arkadaşlar ben hamile deilim şuanda ama düşünüyoruz nasibse. geçenlerde ben karnıma vuran bi erkek bebek gördüm ve eşimde beni kucagımda kundakda bebekle görmüş sizce bu bi hamilelige işaret olabilir mi .
arkadaşlar ben hamile deilim şuanda ama düşünüyoruz nasibse. geçenlerde ben karnıma vuran bi erkek bebek gördüm ve eşimde beni kucagımda kundakda bebekle görmüş sizce bu bi hamilelige işaret olabilir mi .
benim daha çoçuğum yok
ama etrafımda hamile olan birileri oldugu zaman mutlaka görüyorum.
özellikle abimle cok yakın oldugumuzdan mıdır bilmiyorum 10 sene ara ile 2 cocuk yaptılar ikisini de rüyamda gördüm ikincisini cinsiyeti ile birlikte gördüm , onlar daha bize bebiş haberini vermeden ben erkek yegenim olacagını biliyordum hatta nerdeyse dogum tarihini bile tutturdum , biz temmuz sonuna bekliyorduk bebegi . haziranın son günleriydi ben rüyamda abimle hastane faturası ödedigimizi gördüm fatura tarihi 7 temmuzdu ben herhalde erken gelicek 7 temmuzda die düsündüm ama panik olmasın die söylememistim yengeme bebiş 5inde geldi ve biz ayın 7sinde faturayı ödeyip hastaneden cıktık :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?