- Konu Sahibi ebrudenizz
-
Selam bende 4+5gunluk hamileyim bu gece ewim ruyamda bana diyoki bebeyimiz erkek olucak yuzun cok guzel olmuw sivilcelerin azalmiw ne anlama geliyo acaba.cevaplarsaniz cok sevinirem salicakla kuzaginiza alin hepiniz bebeklerinizi
Evet derlerya ruyalar tersine cikar sizde oyle olmuw sag salim olsun cinsiyyet onemli deyilCanim ben de rüyamda yüzünden nur saçan üc kisi gördüm. Biri elini karnima koydu ve esmer bi kızın olacak dedi. Cinsiyetini cok merak ettigim bi zamanda gördüm ve ben o rüyadan sonra farkında olmadan kıza kendimi baya kaptırmısım. Simdi doktor erkek dedi. Bi bocalama yasadim ilk anda acikcasi. Benm gibi olma rüyalar bilinçaltıdır sadece.
Cok sevindim tebriklerBen hep erkek bebek istiyordum. Ruyalarimda hep oglum oldugunu gordum. Cinsiyeti erkek. Ruyam tersine falan cikmadi aynisi cikti:)
Saglikla olsunda kiz erkek fark etmezRüyamda erkek gördüm kızım oldu.
Hayirli olsun erkek bebekler kendilerini cabuk gosterirler bence erkek bebeyinBende bi kaç kere kız gördüm doktor 13. Haftada erkek dedi ama 16. Haftada kesinleşir dedi :)
Kız erkek hayırlı ve sağlıklı olsunHayirli olsun erkek bebekler kendilerini cabuk gosterirler bence erkek bebeyin
yeşil renk için erkek derler cnmben 19 haftalik hamileyim ruyamda bir derenin ustunden gecerken suyun ustunde binlerce yesil erik gordum cinsiyetini bilmiyorum bebeyimin 3uncu bebeyim 1 kizim 1 ogum var bu hamileligimde erkekte gordum kizda gordum bu ruyanin anlamini bilen varmi acaba?
ben 19 haftalik hamileyim ruyamda bir derenin ustunden gecerken suyun ustunde binlerce yesil erik gordum cinsiyetini bilmiyorum bebeyimin 3uncu bebeyim 1 kizim 1 ogum var bu hamileligimde erkekte gordum kizda gordum bu ruyanin anlamini bilen varmi acaba? Icimede erkek gibi bir his var persembe gunu ogrenicem cinsiyetini yazarim sizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?