- Konu Sahibi ebrudenizz
-
ilk hamile olduğumu öğrendim dra gittim dr ikiz gebelik olduğunu fakat 2. bebeğin kesede oluşmadığını söyledi, tek bebekle dewam ediyoruz yani.. we rüyamda da ikizlerim doğmuş birine baştan aşağı pembe diğerinede mawi giydirmişiz.. ama kız olanı hiç görmüyorum o kayboluyor birden we mawi olan kucağımda bakıyorujm yüzüne gözleri bile masmawi bebeğimin çok mutluyum tabi ben elimden düşürecek gibi oluyorum ama hemen tutuyorum sarılıyorum.. nedir bu bilmiyorum..
geçen hafta süreyyamnteşe gittim erkeğe benziyor dedi.. başka bir dr dakıza benzior dedi..
1 kızım war zaten bu da erkek olsa süper olur.. bakalım allahtan hayırlısı..
eşine katılıyorum çok komik ya:84:ogluma hsamıleyken gurbuz bı oglan cocugu gördum
kızıma hamıleyken 4 ylıkken ultrasonda dr kız dıyor gösterıyor bende ay cok tatlı dıyorum cıkartayım sevın gerı koyalım dıyor
üstunde nette gördugum bı elbıse vardı acaba o elbısedeb örsemmıkı
dr cıkardı sevdık ama gerı sokamamıstık
esım senın bıyerın acık kalmıs öle ruys olmaz demıstı
ayyyyyyyyyy kizlar yorum yapin lutfen mervemi taksam adini acaba kafam karisti simdi:97:
bende hamile kalmadan once markete gitmisim yanimda suan ogluma benzeyen erkek cocuk var ama nasil yaramaz nasil yaramaz marketi birbirine katiyor sabahleyin etkisinden kurtulamamistim hatta dedimki esime birtane daha erkek olsa ben kafayi oynatirim zaten oglum cok yaramaz neyse tekrar bir daha yine yaramazmi yaramaz ayni cocugu gordum baska seylerde gordun yakinda bebek mujdesi yaziyordu bende gulme krizine girdim resmen cocuk dusunmuyorum ustelik korunuyorum diye ama malesef 2 hafta sonra hamile oldugumu ogrendim neyse sonuc kizim olacak dun gece ruyamda bir kiz cocugu gordum anne diyordu ben seni tanimiyorum dedim anne ben merve senin kizinim dedi bende ismini baska birsey dusunuyordum onada soyledim benim kizim olacak adini baska takacagim benim adim merve sakin beni kirlette o isimle dedi anaaaaaaaaaaaaaaam cooooooooook korktum gece gece
bence senin oglun olucak canim
Ben henüz hamile değilim ama ara ara rüyamda erkek bebek görürüm..
Genelde bize benzemiyor gördüğüm bebekler, eşim ve ben esmeriz bebekler hep sarışın, açık tenli renkli gözlü çok şirin çok tatlı ama çok zayıf hepsi..
Hayırlısı bakalım, insanın gönlünden geçiyor tabi ama sağlıklı olsun yeter..
Allah'ım hepinize hayırlısıyla bebeklerinizi kucaklarınıza almayı nasip etsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?