Hamileyken bayılan var mı acill yardım ..:((

butterflywoman0

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2015
70
36
18
kızlar herkese merhaba ..bu sabah kahvaltı hazırlarken bi anda gözlerim karardı bal yedim hemen şekerim düşüyo diye sonra iyice kaybettim kendimi bayıldım çenemde yarıldı yaa düşünce Allahtan eşim evdeydi acile gittik hemen tabi ilk merak ettiğim bebegimdi 10 haftalığız şuan şükürler olsun sağlıklı10. Haftaya kadar hiç böle bişe olmamıştı başına gelen var mı? Şekerim 68 çıktı tansiyonum iyiydi

Ben sık sık bayılıyordum CANım iki gebeliğimde de genelde kustuktan sonra bayılıyordum . Bende düşün tansiyon rahatsızlığı var tansiyonum 7-3 falan oluyor hemen bayılıyorum

Ben sık sık bayılıyordum CANım iki gebeliğimde de genelde kustuktan sonra bayılıyordum . Bende düşün tansiyon rahatsızlığı var tansiyonum 7-3 falan oluyor hemen bayılıyorum
Çok sağol canım cevap verdiğin için çok korktum bugün ben Allahm bida yaşatmaz inşallah sık sık yersem bi daha olmaz umarım değil mi?benimde gözlerim karardı tansiyonm düştü dedm bal yedim sonra bayıldım hastanede tansiyonum normal şekerim düşük çıktı(

Canım az az sık sık Yemen Laz'ım ara öğün mutlaka ye. Ben 5 öğün yiyordum mutlaka yoğurt meyve tüket halsizlik hissettiğinde hemen uzan bişeyler atıştır. Malesef bende azıcık acıksam ve yemesem bayılıyordum

Canım bende dışarıda iken bayıldım Tansiyon anlık düşüyor baygınlık geçtikten sonra normale dönüyor. DoktoruM merak edilecek birsey olmadığını kendisinin de hamile iken sürekli hasta bakarken bayıldığı nı söyledi. Çok fazla ayakta kalmamak gerekiyo zaten . Bayılacaini hissettiğin an bir yere uzan ve ayaklarını yüksek bir yere koy tansiyonun kendine gelir o şekilde

Canım bide tansiyon düşüklüğü vücutta su ve tuz eksikliğinden oluyo..günde en az iki litre su iç mutlaka ara ara da hafif tuzlu ayran bunları yaparsam düzeleceğini söyledi doktor gerçekten işe yarıyor... korkacak birsey yok yani yine de bi doktoruna danış

Canım bide ben kalp doktoruna göründüm kalp çarpıntı si oluyor bayılma hissi geliyor diye.. genellikle yemek yaparken ayakta olduğun için tansiyonun düşer düşer ve kalp toparlamaya çalıştığı için hızlı atar en az iki üç litre su iç sorunun kalmaz dedi Allah in izni ile.

Şeker dusmesi içinde acve hurması varya canım şekeri dengelediini okudum ben her sabah kalktığım da aç karnına bi tane yiyorum. Sabah kalktığında vücut uzun süre aç kaldığı için şeker düşebiliyor kalkar kalkmaz yedi kuru üzüm bir bardak su içiyorum ben (yada bir hurma)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…