- 12 Ağustos 2013
- 573
- 2.809
-
- Konu Sahibi Nenas nenas
Kardeş yanlış bilgi. Sağlık sorunu yok ise böyle bir kısıtlama yok.Kizmayin ama 7.ayda yapmaniz mantikli gelmedi.ilk aylar olsa neysede ne gerek var son aylarda boyle yapmaya.esinize diyecek laf yok.
iyi misiniz? Dün 19:00 dan beri yoksunuz merak ettim. Umarım iyisinizdirKonuştum kendisiyle, biraz toparliyim, yazacağım konuşmamızı.
Evet buna yakın bir şeylermişYa benim aklıma nedense direkt hani vücudumuzun şekli değiştiği için ne bilim korktukları için falan odak sorunu yaşadığı bitirmek için böyle bir hamle yaptığı geldi nedense
Tabiki kabul edilebilir bir sey değil, yaptığı çok büyük saygısızlık o ayrı bir konu.
Ama seni yetersiz veya güzel bulmadığı fln değil gibime geldi nedense, kaldı ki zaten şu saate kadar uzak durmamışsınız birbirinizden böyle bir sey de yaşamamışsınız.
Lütfen kendini kötü hissetme, ben de kendimi tuhaf hissediyorum şu görünüşümle
Ama geçicek.
Yüzlemen mi daha iyi haddini bildirmen mi inan bilemedim eşini sen daha iyi tanırsın.
Yok ben açardımBence buna cesaret ettiğine göre ilk kez yapmıyor. Çünkü rahat. Siz müzik dinliyoruz sanıyordunuz bence önceden de.
Yok, telefonlarimiz ikili kullanima hep acik, yadirgamayiz bunuEşinizin rahatlığıda ne bilimİlk defa mı yapıyor sizce? Niye sormuyorsunuz? Telefonumu mu karıştırdın diye sorarsa diye korkuyorsunuz siz dilinizin varmadığımdan değil. Kim böyle bişeyi bilip susar ki?
Riskli gebelik değilim, bi de aslinda birliktelik normal dogumu kolaylastiran bir sey oksitosin salgiladigimiz için. Yani aslinda iyi bir seyKizmayin ama 7.ayda yapmaniz mantikli gelmedi.ilk aylar olsa neysede ne gerek var son aylarda boyle yapmaya.esinize diyecek laf yok.
Zaten belli oluyordu burdan bakınca bile.Evet buna yakın bir şeylermiş
Öyle yapacağım, sadece ilk cocugumdu bu, böyle yaşamak istemezdim, simdi gördüğüm her mutlu gebeyle kendimi kiyaslamaya başlayacağım, ister istemez kuracağım kafamdaZaten belli oluyordu burdan bakınca bile.
Kırgınlığınız hassaslığınız çok normal zaten bunu söyledim. Ama konuşmakla iyi yapmıssınız. Biraz kendinize de ona da zaman verin, zaten hormonlar şu an alt üst durumda
Bir karar vermek için zaten bence uygun bir süreç değil.
En iyisi biraz zaman vermek
neden telefonu sırtınızda bırakmış
artik işin ayipligindan bazi böyle şeyleri sormadım
neden telefonu sırtınızda bırakmış
artik işin ayipligindan bazi böyle şeyleri sormadım
Evet buna yakın bir şeylermiş
Bu kadar guldugumuuu hatirlamiyorum uzun suredirYik irtik istirsiniz gici kizgin yigi cinsil irginin istine diksin bisinmik iz ilir
Herkeste basmis begenmedime.ben zararli diye biliyodum.hatta bi yerde okumustum 6.aydan sonra doktorlar onermiyor diye.zararli degilse sorun yokKardeş yanlış bilgi. Sağlık sorunu yok ise böyle bir kısıtlama yok.