• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyken adet olunur mu

mirayya2

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2019
29
0
6
lütfen bana yardım edin ilişkiden sonra 4 ay adet oldum düzenli 7 gün sürdü tam günümde oldum fakat hamileyken adet olanları okudum hazır da değilim test de yapamıyorum 4 ay oldu illaki birşeyler hissedirdim değil mi karnım falan her gün ağlıyorum deliler gibi hiç iyi değilim

lütfen bana yardım edin ilişkiden sonra 4 ay adet oldum düzenli 7 gün sürdü tam günümde oldum fakat hamileyken adet olanları okudum hazır da değilim test de yapamıyorum 4 ay oldu illaki birşeyler hissedirdim değil mi karnım falan her gün ağlıyorum deliler gibi hiç iyi değilim
Neden hamile kaldığını düşündün ki anlamadım

ya yerleşme kanamasını ayırt edebilirim ama bildiğiniz 6 7 gün süren kırmızı yoğun adet 4 aydır böyle ama işte hamileyken adet olanları okuyunca endişelendim

Hamile değilsin, kafandan at bu düşünceleri. Bir daha da korunmasız ilişkiye girmeyin

teşekkür ederim zaman ayırdığınız için hamileyken adet olanlar nasıl oluyor siz yaşadınız mı böyle bir durum benim varsa eğer 4 ayda bebek zaten belli olur muydu
Hamile değilsin, kafandan at bu düşünceleri. Bir daha da korunmasız ilişkiye girmeyin

teşekkür ederim zaman ayırdığınız için hamileyken adet olanlar nasıl oluyor siz yaşadınız mı böyle bir durum benim varsa eğer 4 ayda bebek zaten belli olur muydu
Ben 3 hamilelik yaşadım üçünde de öyle Dediğiniz gibi bir şey yapamadım, çevremde de duymadım hamileyken adet olanları.

İçim rahat etsin dersen eczanede 5 TLye testler var al yap onlardan zaten negatif çıkacaktır.

Back