Hamileyimmmmmmmmmmmmmm.Çok şükür

tebrikler canım.allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
inşallah darısı isteyenlerin başına.

maş canım ...hayırlı olsun inş..selametle kucağına alırsın..inş..
çok sevindim ..darısı başımıza ...mutluluğun daimi olsun ...

gözün aydın allah tamamına erdirsin inşallahhhh
darısı tüm bebiş isteyenlerin başına olsun:)
Tebriklerrr

Arkadaşlar hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum.Dün sizlere cevap yazamadım.Doktordan sevinerek geldim bir saat sonra kanamam oldu.biraz yoğundu ve kırmızı kahveydi.bilirsiniz kırmızı tehlikeli .hemen doktorumu aradım kullandığı aspirini kesti ve dinlen,kendini yorma dedi.Çok korktum kızlar allahım buraya kadarmıydı diye.Çok şükür kırmızılığın devamı gelmedi .Ama çok az açık kahve ince ince lekelenme oluyor.Kırmızı olmadığı için umudumu kaybetmedim inşallah yarı kan testinde bebişlerimin orda olduğunun haberini alırım.Ben şimdi yatış halime geri dönücem.Kızlar dualarını esirgemeyin bebişlerim orda olsunlar.Bu arada belki benzer şeyleri yaşayanlay vardır diye yazıyorum daha önceki doktorumada sorduk.oda yerleştirilen 3 embriyodan tutunamayanın kanaması olabileceği gibi yerleşme kanamasıda olabilir dedi.Hadi hayırlısı.

buğdayzeynep heyecandan seni tebrik etmemişim allah kucağına almayı nasip etsin rabbim darısı başımıza.

selam cıgtanesı sana bısey soracagım canım benım bugum asılamamın 6.gunu çok agrım oluyor karnımda sankı baskı var ara ara mıde bulantımda oluyor halsızım ve canım hıc bısey yemek ıstemıyor bıde gecelerı yatakda donerken çok agrı yapıyor sendede oldumu canım bunlar cvplarsan sevınırım tskler

selam cıgtanesı sana bısey soracagım canım benım bugum asılamamın 6.gunu çok agrım oluyor karnımda sankı baskı var ara ara mıde bulantımda oluyor halsızım ve canım hıc bısey yemek ıstemıyor bıde gecelerı yatakda donerken çok agrı yapıyor sendede oldumu canım bunlar cvplarsan sevınırım tskler[/QUO
benim ki mikroenjeksiyondu.Ama çok bariz belirtiler olmadı.sadece tatlıya çok düşkün bi insanım gece bile kalkıp çikolata yerdim ,transferden 5-6 gün sonra tatlı yiyemedim.ekşi ve tuzlu şeyler yedim.zaten bu benim için çok keskin bi değişiklikti eğer hormon ilaçları etkilemediyse hamileyim diye düşündüm.Dönerken bende de batma oluyor ama bende 9.günden sonra çok hafif oldu.Ha birde çok yoğun olmamakla birlikte uyku hali ve yorgunluk vardı .İnşallah hamişsindir.

X