Hamileyimmmmmmmmmmmmmm.Çok şükür

çixgxtanesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2008
85
1
Arkadaşlar bhcg 341 çıktı.kesinleşti hamileyim.bu günleri gösteren allahıma şükürler olsun.Allahım hayırlısı ile kucağıma almayıda nasip eder inşallah.11. gün için 341 i duyunca ikiz olabilir dedi.Hala inanamıyorum.Kızlar Allah hepinize bu duyguyu yaşatır inşşşşşşşşşşşaalllahhhhhhhhh.:teytey::hooray::teytey::teytey:

Tebrik ederim seni a.s.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :1hug:
İşallah bizlerde senin gibi sevinç çığlıkları atarız bir gün

Arkadaşlar bhcg 341 çıktı.kesinleşti hamileyim.bu günleri gösteren allahıma şükürler olsun.Allahım hayırlısı ile kucağıma almayıda nasip eder inşallah.11. gün için 341 i duyunca ikiz olabilir dedi.Hala inanamıyorum.Kızlar Allah hepinize bu duyguyu yaşatır inşşşşşşşşşşşaalllahhhhhhhhh.:teytey::hooray::teytey::teytey:

hamilesin hemde ikiz olması yüksek
tebrikler canım, sağlıkla ilerlersin inşallah.:teytey::teytey::teytey:

tebrik ediyorum...sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah...ve anne olmak isteyen herkese rabbim bu mutluluğu yaşatsın inşallah...
sevgiler...

:nazar::nazar::nazar:Canım eşini ve seni çok tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın innnnnşaaalllaaaaahhhh . Hamileliğinin keyfini sonuna kadar çıkarmayı da ihmal etme sakın.umarım bizlerde birgün bu mutluluğu tadarız tanrı isteyuen herkese nasip etsin :sm_cool::sm_cool:

tebrik ederim tatlım. sağlıklı hamilelikler.. sen de hamişler listesine girdin, darısı başımıza inş.

a.s. Çok tebrik ederim. a.s.
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.Rahat ve sağlıklı bir hamilelik geçirmen dileğiyle...:nazar::nazar:

Bizede dua et lütfen.Rabbim kimseyi bu duygudan mahrum bırakmasın :emir_bebek:

Hayırlıı olsunn,tebrikler GÖZÜNAYDINN rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Darısı başımıza inşallah :))

hayırlı olsun canım çok sevindim inşallah bizde sana böyle haberler verebiliriz. kendine çok dikkat et hiç birşeyi kafana takma hamileliğin tadını çıkar.......:sm_cool::sm_cool:

tebrık ederım canım..
Allah saglıklı bır hamilelik ve doğum nasip etsın..
hayırlı evlatlar nasip etsın..
ve senın gıbı ısteyen herkese nasip etsin inşallah..

Canım tebrik ederim seni. Çok sevindim.:hooray::hooray: Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. :nazar: Allah bizlere de göstersin inşallah bu günleri , bize de yaşatsın böyle mutluluğu.. :lepi:

gözün aydın canım.allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah..

X