- 29 Temmuz 2013
- 3.507
- 5.134
- 198
- 29
- Konu Sahibi papatyasevilir
-
cumartesi günü dayanamayıp idrar testi yapmıştım sonuç:tek çizgi( pazar günü lekelenme başladı. bugünde lekelenme... regl oldum yani canım. sen naptın???
merhaba aranıza yeni katıldım 3 yıllık evliyim bende ve 2 aydır bebiş istiyoruz. bunca yıl korunduğumuza pişman oldum. bu ilk denemede nasıl hamile kalıyor insanlar?
benımde reglım hıc şaşmaz bugün 7gün oldu hala olmadım dun tek çizgi çıktı
ama bence gebeyım akşam kan testı yaptırcam
yınede
tek çızgı kasıyo
Benimde adet gunum bugun henuz yok bisey ama bel agrim cok fazla var kasik agrimda ara ara sizliyor kasiklarim 10gun oncesinden kokulara hassasiyetim basladi yemek zor yiyorum midem geceleri yemek yedikten sonra bulaniyor 3gun once idrarda tek cizgi cikti of bu beklemek cok zor gunler gecse ve adet olmayip hamis oldugumu ogrensem
Tabi en mantiklisi kan testi sonucu bizede soyle canim
Lutfen uzulme rabbim nasip edecektir insh.sadece sabir...canim doktora hic gorundunmu ben gebelk istedigimn 2.ayi gittim kontrole az iltihap vardi ve fitil verdi o ay hamile kaldi.eger gitmedysen mutlaka git gorun derim bunda bsiy yok ufak bir muayene sadecenegatif......
Lutfen uzulme rabbim nasip edecektir insh.sadece sabir...canim doktora hic gorundunmu ben gebelk istedigimn 2.ayi gittim kontrole az iltihap vardi ve fitil verdi o ay hamile kaldi.eger gitmedysen mutlaka git gorun derim bunda bsiy yok ufak bir muayene sadece
eşimde gitti bende gittim sorun görülmedi herşey normal dedi
demekkı daha zamanı var hayırlısı bitanem
insallah bugun gittim doktorum ameliyattaymis kaldi test idrar testi aldim korkuyorum yapmaya sabah yapicam ilk idrarla bugun 2.gun belimde cok agri var ayagimi kasiyor genelde adetten 1hafta onceolurdu bel agrisi insallah bebis haberini yayinlarim burdada rabbbim bekleyenlerin en kisa zamanda kavustursun meleklerineCanim koku hassasiyeti ve mide bulantisi gebelik 6.haftasindan sonra baslar.10 gun once olmasi gercekten zor uzmek istemem seni ama bu belirtilerin psikolojk oldugunu soyleyebilirim.regl gunu gelmeden belirti vernesi coj zor kasiga ani giren agri olabillr birde goyus ucunda sizlama.ama mide bulantisi yada koku ilerliyen soyledigim zamanda cikiyor genellkkle.umarim guzel haberler alirsin rabbimmm isteyn herkese nasip eder inshh
benimde bugün adet günüm ve dün lekelenme tarzında başladı( bende adetime 2 gün varken test yapmıştım negatif çıktı... bana da eşim hiç bıkmadan 7 aydır kesin bu ay hamilesin diyo :)) o da çok istiyo artık ( ama her ay hayal kırıklığına uğruyoruz ikimizde. inşallah sen hamilesindir canım :))
kızlar karnımda adet olacagım gıbı agrılar var adet oldum sandım ama bısey yok olacak mıyım acaba yoksa hamıle mıyım yoksa yıne adetımmı gecıkecek bu soruları dusune dusune bır oldum off napsam bılemedım...
dostinex kullanıyorum süt hormonlarımın düşmesi için faydası oldu mu acaba fıkır verın arkadaslar lutfeenn
sut hormonu proklatin yuksekligi icin hayittohumu hapini kullan hem adet duzenliyo hemde butun hormonlari dengeliyo canim ben kullandim faydasini gordum
kızlar karnımda adet olacagım gıbı agrılar var adet oldum sandım ama bısey yok olacak mıyım acaba yoksa hamıle mıyım yoksa yıne adetımmı gecıkecek bu soruları dusune dusune bır oldum off napsam bılemedım...
dostinex kullanıyorum süt hormonlarımın düşmesi için faydası oldu mu acaba fıkır verın arkadaslar lutfeenn
Canim doktorla bi isin yoktu gebelikten supheleniyirum diyip kan verseydin keske 1 saat icinde sonuc cikiyor zaten.herkeste farkli belirtiler oluyor canim.senin yerinde olsam yakin hastane varsa gider kan verir sonucu arayip ogrenirdim:))insallah bugun gittim doktorum ameliyattaymis kaldi test idrar testi aldim korkuyorum yapmaya sabah yapicam ilk idrarla bugun 2.gun belimde cok agri var ayagimi kasiyor genelde adetten 1hafta onceolurdu bel agrisi insallah bebis haberini yayinlarim burdada rabbbim bekleyenlerin en kisa zamanda kavustursun meleklerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?