"HAMİLEYİMMMMM" diye haykırmak için iç çekenler...

Canim oncelikle umarm hamilesindir.herkesin belirtisi farkli olabilir bende belirti okur bu ayda olmadi bende bunlar olmuyor derdim ama inan bu yanlis.ben aksine hic belirti yasamadim sadece bir gece kasigima agri girdi 5 saniye surdu ve gecti.regl gunum asla sasmazdi 1 gun gecincr test yaptim cikti.
en şanslılar reglı gunu şaşmayanlar zaten...benım gıbı net gunu bellı olmayanlar anlayamıyor test yapsa da cıkmıyo...ben ne dusunsem ne yapsam bılememıs durumdayım su an...ıs yerındeyım ama ben mı calıstım baskası mı calıstı farkında bıle degılım kendımı eve atıp uyumak hıc uyanmamak ıstıyorum 4 gun falan...:43:

Canim oncelikle umarm hamilesindir.herkesin belirtisi farkli olabilir bende belirti okur bu ayda olmadi bende bunlar olmuyor derdim ama inan bu yanlis.ben aksine hic belirti yasamadim sadece bir gece kasigima agri girdi 5 saniye surdu ve gecti.regl gunum asla sasmazdi 1 gun gecincr test yaptim cikti.

Benimde 25 günde bir şaşmazdı ama son 3 aydır 2gün geç geliyor bu seferde öyle olabilir zaten üstüne düşmedim dediğim gibi biraz kilom var 10 kilo kadar rejim falan yapayim spora yazilayim mayista tedavi diyorduk hayirlisi...

Benimde 25 günde bir şaşmazdı ama son 3 aydır 2gün geç geliyor bu seferde öyle olabilir zaten üstüne düşmedim dediğim gibi biraz kilom var 10 kilo kadar rejim falan yapayim spora yazilayim mayista tedavi diyorduk hayirlisi...

ben de aydı durumdaydım...kılom var bıraz spora gıdıyorum bıraz verdım de ama devam etmedım doktora gıdıp yönlendırmelere baslayınca bıraktım sporu..ama doktor aksıne sporun faydası olucanı söyledı...ne kadar cok kılo verırsen o kadar cabuk hamıle kalırsın dedı...he öle deli gibi de şişman falan değilim yanı belirteyım de :1:

1.5 senelik evli ve 6 aydır bebek dileyen biri olarak artık şu tür başlık açmak istiyorum.
"hamileyim peki şimdi ne olacak ??"":43::43::43::43:ayyy kızlarrr bizim de bebişlerimiz kucaklarımızı doldursa ne iyi olurdu dimiiiiiiii:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::28:

bende haykırmak ıstıyorum ya cokmu stres yaptım bılmıyorum bu ay 4 gun gecıktım kan testı yaptırdık 0,15 çıktı ertesı gun pat regl oldum eşimde sperm hareketsiz çıktı önerileriniz varmı ne yapabiliriz sizce artık bende hamıle kalmak ıstıyorum nisandan beri korunmuyoruz 1.5 yıldır evlıyım

bende haykırmak ıstıyorum ya cokmu stres yaptım bılmıyorum bu ay 4 gun gecıktım kan testı yaptırdık 0,15 çıktı ertesı gun pat regl oldum eşimde sperm hareketsiz çıktı önerileriniz varmı ne yapabiliriz sizce artık bende hamıle kalmak ıstıyorum nisandan beri korunmuyoruz 1.5 yıldır evlıyım
doktorunuz sperm sayısını artırmak ıcın sıze yol gosterıcektır zaten...ama esın bol bol havuc yesın ve sıkı pantolon falan gıymesın benım doktorum ole soledı pantolon harektı etkılermıs...

en şanslılar reglı gunu şaşmayanlar zaten...benım gıbı net gunu bellı olmayanlar anlayamıyor test yapsa da cıkmıyo...ben ne dusunsem ne yapsam bılememıs durumdayım su an...ıs yerındeyım ama ben mı calıstım baskası mı calıstı farkında bıle degılım kendımı eve atıp uyumak hıc uyanmamak ıstıyorum 4 gun falan...:43:
Kafaya takmamaya calis diyecem ama ne kadar yapabilirsin bilmiyorum canim bende takiyordum gebe kaldigim ay ablam sehir disindan geldi ve onlarla vakit gecirmekten hamilelik fikrini unuttum.stresde bi engel unutma canim rabbim ne zaman nasip ettiyse o zaman olacak biraz daha rahat ol tabi sana kolay demesi deme:)gercekten streste bi etken canm

Kafaya takmamaya calis diyecem ama ne kadar yapabilirsin bilmiyorum canim bende takiyordum gebe kaldigim ay ablam sehir disindan geldi ve onlarla vakit gecirmekten hamilelik fikrini unuttum.stresde bi engel unutma canim rabbim ne zaman nasip ettiyse o zaman olacak biraz daha rahat ol tabi sana kolay demesi deme:)gercekten streste bi etken canm

dısarda olsam ya da ne bıleyım ev ortamın da olsam daha kolay olur hersey...ama ıs yerınde oldugum zaman durum farklı oluyo...sonuc netlesene kadar ızın almayı bıle dusundum ama saçmaladıgımı fark ettim daha sonra:53:

doktorunuz sperm sayısını artırmak ıcın sıze yol gosterıcektır zaten...ama esın bol bol havuc yesın ve sıkı pantolon falan gıymesın benım doktorum ole soledı pantolon harektı etkılermıs...

Merhaba. sperm sayısını öğrenmek için hangi bölüme gidip hangi testi yaptırmak gerekiyor acaba. bilginiz varsa paylaşır mısınız??

Hayırlısı olsun cnm allahtan umut kesilmez bende haykırmak isterim hamileyim diye ama kismet herşey allah ol derse olur gelir

arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var bende 7 aydır bebek isteyenlerdenm bu ay kasıgımda çok fazla agrı oldu acaba yumurtlamamı oluyo dedm ama ogun ilişkiye grmedk ertesi gun grdık olurmu sizce

cnm akıntım var ama o sekildemi tam anlayamadım bide gögüs uclarımda acıma var ondanmıdır yanı ertsei gun falan ilişkiye grsek eger yumurtlama oluyosa işe yarr demi

Yumurta akıntısı gibi sumukumsumu geliyor akıntın cnm eger öyleyse yumurtlama günün
Göğüs uclarin agriyorsa aynısı bendede oldu ama sanırım ondandir öle sumukumsu geliyorsa evet cnm belinde ağrıyor mu

aynen cnm oyle ya artık yoruldum her ay acaba demekten inş bu ay tutar

Ins. Cnm adet günün geçsin test alır bakarsın... burdaki bayanlarda sana yarın cevap verirler okurlar yani ama bende kayıt oluyum dedim ama kimsecikler yok sen geldin:):):)
Umudunu kesme heo dua et olurmu sabırlı ol hayırlısını dile yeter tmm...

Back