"HAMİLEYİMMMMM" diye haykırmak için iç çekenler...

cumartesi günü dayanamayıp idrar testi yapmıştım sonuç:tek çizgi :(( pazar günü lekelenme başladı. bugünde lekelenme... regl oldum yani canım. sen naptın???

ben yarın hastaneye gıtcem bakalım ne olacak daha adet olmadım cok yanmam var ve adet olucam gıbı karnımda agrı var ama bılmıyorum kendıme bakıyorumda eskısı gıbı degılım eskıden olsa 2-3 gun kala test yapardım ama sımdıyse prolaktınım (sut hormonlarım) yukseldıgı ıcın en son 3 ay adet olmadım ve sımdı acaba yıne mı gecıkıyor yoksa hamıle mıyım bu sorular kafamı cokk karıstıtrıyor.

merhaba aranıza yeni katıldım 3 yıllık evliyim bende ve 2 aydır bebiş istiyoruz. bunca yıl korunduğumuza pişman oldum. bu ilk denemede nasıl hamile kalıyor insanlar?

Kızlar 5.gunum hala regl olmadım testte yaptım şimdi ama hala negatif hafta sonu kanda da negatıf cıktı 0.453 doktor ıkı hafta sonu tekrarla dedı idrar yaptım negatif ya

merhaba aranıza yeni katıldım 3 yıllık evliyim bende ve 2 aydır bebiş istiyoruz. bunca yıl korunduğumuza pişman oldum. bu ilk denemede nasıl hamile kalıyor insanlar?

cok uzun sure korunmussunuz zaten ılk denemede cok fazla olmuyor 3 ay ıcınde olmassa hastaneye gıdın daha yenı korunmayı bırakmışsınız olur inş cnm bır sorun yoksa

Son düzenleyen: Moderatör:
Benimde adet gunum bugun henuz yok bisey ama bel agrim cok fazla var kasik agrimda ara ara sizliyor kasiklarim 10gun oncesinden kokulara hassasiyetim basladi yemek zor yiyorum midem geceleri yemek yedikten sonra bulaniyor 3gun once idrarda tek cizgi cikti of bu beklemek cok zor gunler gecse ve adet olmayip hamis oldugumu ogrensem

Canim koku hassasiyeti ve mide bulantisi gebelik 6.haftasindan sonra baslar.10 gun once olmasi gercekten zor uzmek istemem seni ama bu belirtilerin psikolojk oldugunu soyleyebilirim.regl gunu gelmeden belirti vernesi coj zor kasiga ani giren agri olabillr birde goyus ucunda sizlama.ama mide bulantisi yada koku ilerliyen soyledigim zamanda cikiyor genellkkle.umarim guzel haberler alirsin rabbimmm isteyn herkese nasip eder inshh

Lutfen uzulme rabbim nasip edecektir insh.sadece sabir...canim doktora hic gorundunmu ben gebelk istedigimn 2.ayi gittim kontrole az iltihap vardi ve fitil verdi o ay hamile kaldi.eger gitmedysen mutlaka git gorun derim bunda bsiy yok ufak bir muayene sadece

eşimde gitti bende gittim sorun görülmedi herşey normal dedi
demekkı daha zamanı var hayırlısı bitanem :(

Canim koku hassasiyeti ve mide bulantisi gebelik 6.haftasindan sonra baslar.10 gun once olmasi gercekten zor uzmek istemem seni ama bu belirtilerin psikolojk oldugunu soyleyebilirim.regl gunu gelmeden belirti vernesi coj zor kasiga ani giren agri olabillr birde goyus ucunda sizlama.ama mide bulantisi yada koku ilerliyen soyledigim zamanda cikiyor genellkkle.umarim guzel haberler alirsin rabbimmm isteyn herkese nasip eder inshh
insallah bugun gittim doktorum ameliyattaymis kaldi test idrar testi aldim korkuyorum yapmaya sabah yapicam ilk idrarla bugun 2.gun belimde cok agri var ayagimi kasiyor genelde adetten 1hafta onceolurdu bel agrisi insallah bebis haberini yayinlarim burdada rabbbim bekleyenlerin en kisa zamanda kavustursun meleklerine

benimde bugün adet günüm ve dün lekelenme tarzında başladı :(( bende adetime 2 gün varken test yapmıştım negatif çıktı... bana da eşim hiç bıkmadan 7 aydır kesin bu ay hamilesin diyo :)) o da çok istiyo artık :(( ama her ay hayal kırıklığına uğruyoruz ikimizde. inşallah sen hamilesindir canım :))

insallah canim benim benimde umudm yok ama artik testlerde cikmaya cikmaya o cift cizgiyi hic gormicekmisim gibi geliyor bir cocugu dunyaya gelmeden bu kadarmi sever insan ben onu cok istiyor ve cok seviyorum adini umutcihan koyucam oglum olursa

kızlar karnımda adet olacagım gıbı agrılar var adet oldum sandım ama bısey yok olacak mıyım acaba yoksa hamıle mıyım yoksa yıne adetımmı gecıkecek bu soruları dusune dusune bır oldum off napsam bılemedım...
dostinex kullanıyorum süt hormonlarımın düşmesi için faydası oldu mu acaba fıkır verın arkadaslar lutfeenn :5:

sut hormonu proklatin yuksekligi icin hayittohumu hapini kullan hem adet duzenliyo hemde butun hormonlari dengeliyo canim ben kullandim faydasini gordum

sut hormonu proklatin yuksekligi icin hayittohumu hapini kullan hem adet duzenliyo hemde butun hormonlari dengeliyo canim ben kullandim faydasini gordum

bende bıtkısı var cnm ot halında bır kac gun kullandım ama sımdı bı test yapıyım negatıf cıkarsa tekrar baslıyıcagım

kızlar karnımda adet olacagım gıbı agrılar var adet oldum sandım ama bısey yok olacak mıyım acaba yoksa hamıle mıyım yoksa yıne adetımmı gecıkecek bu soruları dusune dusune bır oldum off napsam bılemedım...
dostinex kullanıyorum süt hormonlarımın düşmesi için faydası oldu mu acaba fıkır verın arkadaslar lutfeenn :5:

Canim benim hayit tohumu var hormonlari dengeliyor ozellikle prklatin hormonunu ben kullandim faydasini gordum goguslerim cok agriyordu sut geliyordu sukur rabbime ne dostinex kullandim nede baska bisey benimki sinirdaydi iyi geldi sende bi dene istersen insallah sifa bulursun

Bugun ikinci gunum adet olmadim belim cok agriyor sabah kalktigimda hafif bir bulanti vardi gecti kalcam kasiyor gebelik testi aldim yapamadim sabahi beklicem sabah yapicam tek cizgi gorup uzulucem diye cok korkuyorum

Ben ilacini hayitin kullaniyorum ve seker insilin direnci ilacida adetliyken bile birakilmicak hamileysem bebege zarari olmazmi bunuda dusunuyorum napicam ben offfffff

insallah bugun gittim doktorum ameliyattaymis kaldi test idrar testi aldim korkuyorum yapmaya sabah yapicam ilk idrarla bugun 2.gun belimde cok agri var ayagimi kasiyor genelde adetten 1hafta onceolurdu bel agrisi insallah bebis haberini yayinlarim burdada rabbbim bekleyenlerin en kisa zamanda kavustursun meleklerine
Canim doktorla bi isin yoktu gebelikten supheleniyirum diyip kan verseydin keske 1 saat icinde sonuc cikiyor zaten.herkeste farkli belirtiler oluyor canim.senin yerinde olsam yakin hastane varsa gider kan verir sonucu arayip ogrenirdim:))

bugün bat günüm kesinlikle hiç günüm sarkmaz
şu an hiç belirtim yok gögüslerim şiş deil, karın ağrım , bel ağrım,sivicem yok....
sadece halsizlik uyuma hlissi ve bacaklarım çok ayakta durduğum zaman agrıyo..
inş kırmızılar gelmez bende hamileyimmmmmm diye haykırırım....

Back