"HAMİLEYİMMMMM" diye haykırmak için iç çekenler...

aminnnnnnn:49:hımm 36 saat içinde çatlıyor ama hazır sperm bulunması için biz bu kıymetli günleri değerlendiriyoruz.. anladımmmmmm:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52: ben de çatladığı an nasıl ayarlayacağım diyeee düşünüyordumm....bi ditede şöyşle yazıyor "Spermler 3 gün boyunca canlı kalabilir. Boşalmadan hemen sonra spermlerin dışarıya akması bile gebelik oluşmasını engellemez çünkü vajina içerisinde mutlaka az miltarda olsa da sperm kalacaktır ve bunlar hızla rahim içerisine ilerleyecektir."""

Oyle canim sperm 3 gun boyunca yasar yumurta ise sadece 24 saat.cift cizgiyi gordugun gece dene iceride hazir sperm olsun catladiginda.catlama 1 saatte olup bitiyor catladigini ozellikle iliski esnasinda agridan anlarsin kasiklarinda batma oluyor.

Canim fitil spermin kalitesine zarar verebilir sanirim doktor kesin yasak demisti ovulasyonun yeni regl bittyse hemen olmaz ki kac gunde bir regl oluyosun?

benim aslında adet döngüm 28 gündü ve çok da düzenliydi ama son aylarda bir gecikiyor bir erken geliyor anlayamıyorum artık. geçen ay 1 hafta erken geldi 24. günde oldum. bu ay da öyle olursa hafta içi ovulasyon olur diye düşünüyorum. ben en iyisi yarın bi ovulasyon testi yapayım da ona göre devam edeyim, canım çok sağol yardımın için.

benim aslında adet döngüm 28 gündü ve çok da düzenliydi ama son aylarda bir gecikiyor bir erken geliyor anlayamıyorum artık. geçen ay 1 hafta erken geldi 24. günde oldum. bu ay da öyle olursa hafta içi ovulasyon olur diye düşünüyorum. ben en iyisi yarın bi ovulasyon testi yapayım da ona göre devam edeyim, canım çok sağol yardımın için.
Bencede canim oyle yap benim 30 gundeydi o yuzden denk gelmemisti fitile senin erknmis.rica ederim en kisa surede guzel haberlerini almak umidyle:)

kızlar bu ay da haykıramıyorummm... Regl oldum :( Yarın olmam gerekiyodu. sağolsun çok bekletmedi. 3. gün doktor yolu göründü :'''(((( :14::14:

BEnim de dün eşit koyulukta çıkan Ovulasyon testimde bugün T çizgisi gene silikleşti(sabah idrarıyla yapmıştım ondan mı yoksa dün çatladı ve bitti mi?:18::18::18::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:

BEnim de dün eşit koyulukta çıkan Ovulasyon testimde bugün T çizgisi gene silikleşti(sabah idrarıyla yapmıştım ondan mı yoksa dün çatladı ve bitti mi?:18::18::18::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:

Esit koyulukta oldugu andan 36 saat sonra catlar canim yumurtan sabah ilk idrarla yapmaman lazim.tekrarlamana gerek yok canim bir kere ayni koyulukta gorduysen 3 gun boyunca dene.

bende bugün kırmızı kart yedim.umutlar bi dahaki aya kaldı.kızlar bişey sormak istiyorum bu ovülasyon testlerini ne kadara alıyosunuz?ben kaç yere sorduysam 60 tl dediler.her ay bu parayı ödemek de bana külfet :(

bende bugün kırmızı kart yedim.umutlar bi dahaki aya kaldı.kızlar bişey sormak istiyorum bu ovülasyon testlerini ne kadara alıyosunuz?ben kaç yere sorduysam 60 tl dediler.her ay bu parayı ödemek de bana külfet :(

ben g..g.yordan aldım canım 20 ovulasyon testi +6 gebelik testi 19.90 :21::21::21::21: bu ay kullanıyorum ve ilk kez dün gördüm çift çizgiyi ..hadi hayırlısı:17::17::17::17:

ay inşaAllah..beklenen edet tarihi 10 marTTTTTTTTTTTTTTTTT:18::18::18::18::18::18::18::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::28::49:

Hic gun sayma canim insan oyle daha kotu oluyor ben gebe kaldigim ay sehir disinda ablam geldi yegenim derken unuttum bebek dusuncesini bi baktm regl gunum ama hic belirtim yok karnim belim hep agrirdi gebelige dairde belirti yoktu ama benm regl olma gunum hic sasmazdi 1 gun gecince test yaptim cift cizgiyi gordum sukur:)

merhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza..Ocak 1 de adet olmuştum,normalde hep düzensizdir fazla dikkate almadım ama adet belirtilerim bel ağrım oldu hala ortada bişe yok,,kan testi verdim.değer 7.91 çıktı..doktor çok yeni bir gebelik olabilir dedi..yarın tekrar test yaptırcam ama beklemek çokk zorrr...lütfen yardım edin..geç döllenme mi vardır sizce??

merhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza..Ocak 1 de adet olmuştum,normalde hep düzensizdir fazla dikkate almadım ama adet belirtilerim bel ağrım oldu hala ortada bişe yok,,kan testi verdim.değer 7.91 çıktı..doktor çok yeni bir gebelik olabilir dedi..yarın tekrar test yaptırcam ama beklemek çokk zorrr...lütfen yardım edin..geç döllenme mi vardır sizce??

kanı ne zaman verdin canım?

bende bu akşamı bekliyorum.doktor adet gecıkmesınden ne kadar süre sonra çıkar dedi?

Back