"HAMİLEYİMMMMM" diye haykırmak için iç çekenler...

Hic gun sayma canim insan oyle daha kotu oluyor ben gebe kaldigim ay sehir disinda ablam geldi yegenim derken unuttum bebek dusuncesini bi baktm regl gunum ama hic belirtim yok karnim belim hep agrirdi gebelige dairde belirti yoktu ama benm regl olma gunum hic sasmazdi 1 gun gecince test yaptim cift cizgiyi gordum sukur:)

benımde reglım hıc şaşmaz bugün 7gün oldu hala olmadım dun tek çizgi çıktı
ama bence gebeyım akşam kan testı yaptırcam
yınede
tek çızgı kasıyo

bir daha versene canım belki değerin artmıştır 5 üzeri olduğu zaman gebelik mümkün diyolar...
evet doktorda aynı şeyi söyledi canım,,ama dün akşam evde test yaptım negatif çıktı..:((çok akıntım var birde göğüslerim çok acıyor..
geç döllenme olduğu içinmi? ya da yumurtalıklarım yavaş çalıştığı için mi bilmiyorum??
ALLAHIMM isteyen herkese versinnn

evet doktorda aynı şeyi söyledi canım,,ama dün akşam evde test yaptım negatif çıktı..:((çok akıntım var birde göğüslerim çok acıyor..
geç döllenme olduğu içinmi? ya da yumurtalıklarım yavaş çalıştığı için mi bilmiyorum??

kaç gün geçti bat'tan

canım hamilesin benceee :nazar: biraz daha sabret haftasonuna doğru bir daha kan testi yaptır

normalde kanda adet gecikmesiyle birlikte çıkarmış, fakat benim hiçbirzaman adet günüm belli değildi 40 günde olduğuda oluyordu oyüzden ben hesaplayamıyorum,,inşallah güzel haberler alırsın canımm..

ANLADM İNŞ GEBEYİZZ KORKMA İNŞALLAHHHHHHH:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Bugun adet gunum kokulara hassasiyetim okadar cok arttiki bisey yiyemiyorum adet olmadim henuz belirtilerim cok fazla Adetime 3gun varken idrar testi yaptim tek cizgi belim kasiklarim agriyo sari akintim var korkuyorum adet olucam diye esim bu ay hamilesin diyor adet olursam nasil soylucem okadar hazirladiki kendini

Bugun adet gunum kokulara hassasiyetim okadar cok arttiki bisey yiyemiyorum adet olmadim henuz belirtilerim cok fazla Adetime 3gun varken idrar testi yaptim tek cizgi belim kasiklarim agriyo sari akintim var korkuyorum adet olucam diye esim bu ay hamilesin diyor adet olursam nasil soylucem okadar hazirladiki kendini

Bende aksine hic bir belirti yok
Sadece soylemesi ayiptir sadece kabizlik.hayatmda hic olmamistim

Benimde adet gunum bugun henuz yok bisey ama bel agrim cok fazla var kasik agrimda ara ara sizliyor kasiklarim 10gun oncesinden kokulara hassasiyetim basladi yemek zor yiyorum midem geceleri yemek yedikten sonra bulaniyor 3gun once idrarda tek cizgi cikti of bu beklemek cok zor gunler gecse ve adet olmayip hamis oldugumu ogrensem

koku dışında diğer belirtilerin bendede var,ama merak etme canım gebeliğin ilk başlangıcında bu belirtiler olabiliyormuş.korkma
inşallah Allah kalbinize göre verir...

üzülme canım o geleceği zamanı biliyordur Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin hepimize...

AMİN CANIM.... Hepimize inşallah. önceden regl olduğum ilk gün kanamam yoğun olurdu. şimdi ilk iki gün lekelenme tarzında oluyor. geçen ay da öyle oldu, bu ay daa... doktora sorucam bunu gidince? senin bi fikrin var mı canım?

benimde bugün adet günüm ve dün lekelenme tarzında başladı :(( bende adetime 2 gün varken test yapmıştım negatif çıktı... bana da eşim hiç bıkmadan 7 aydır kesin bu ay hamilesin diyo :)) o da çok istiyo artık :(( ama her ay hayal kırıklığına uğruyoruz ikimizde. inşallah sen hamilesindir canım :))

kızlar karnımda adet olacagım gıbı agrılar var adet oldum sandım ama bısey yok olacak mıyım acaba yoksa hamıle mıyım yoksa yıne adetımmı gecıkecek bu soruları dusune dusune bır oldum off napsam bılemedım...
dostinex kullanıyorum süt hormonlarımın düşmesi için faydası oldu mu acaba fıkır verın arkadaslar lutfeenn :5:

AMİN CANIM.... Hepimize inşallah. önceden regl olduğum ilk gün kanamam yoğun olurdu. şimdi ilk iki gün lekelenme tarzında oluyor. geçen ay da öyle oldu, bu ay daa... doktora sorucam bunu gidince? senin bi fikrin var mı canım?

enfeksiyon falan yoksa bebek gelmeden bi kaç ay önce yerini hazırlar derler adet değişmesi yada adet azalması gibi ne kadar doğru bilmiyorum

değerli Yoldaşlar:37:, ben cmt günü saat 11:00 gibi yaptığım ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüm. o geceyi ve ertesi geceyi değerlendirdik.:17::17::17::17::17::17::17: ama bugün iş günü dolayısıyla çok yorgunuz aslına bakarsak.. Bu arada şu yumurta akı kıvamındaki akıntım var bugünde yoğun olarak Hayırdır İnşaAllah:18::18::18: Ne yapsam ya.. bugün de mi değerlendirsek ama valla zorlama olacakkk...bi akıl versenizzzzz

Back