"HAMİLEYİMMMMM" diye haykırmak için iç çekenler...

adetimin düzenini de bilemedim şimdi ne zaman yumurtlıcam acaba ama ramazanda da tutturması zor olucak bu ay olmazsa adetimin yeni düzenini anlamış olurum kürtajdan 45 gün sonra adet oldum çünkü şimdi bilemedim ne zaman olurum bu ay doğaçlama gitsin bakalım hakkımızda hayırlı ise olur. ya gecen biri yazmıştı da hakkaten insanlar tecavüze uğrayıp hamile kalıo çok ilginç gelio bana. inşallah tez zamanda kavuşuruz miniklerimizee

Bu gurup cok pasif oldu yahuu:)))nerdesiniz kizlar:)

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

burdayımm bi güncelleme mi yapsak kim kaç yıllık evli hatta batlarımız falan ben başlıyım gümüşhaneden katılıyorum 9 aylık evliyim bi kimyasal bi de düşüğüm var 21temmuz batım sanırım ama bundan pek emin değilim:44:

canım ne oldu adetin mi gelmiş yoksa yerleşme ağrısı mıymış? inş bebeğin geliyodur

Bende kendimi tanitayim ozaman. 5 yillik evliyim gecen sene eylül ayinda cocuga karar verdik. Daha hala hanile kalamadim. Ilk önce enfeksiyon cikti sonra kist cikti. Tedavi oluyorum susn o yüzden hanile kalmam yasak. Hod korunmadamda kalamiyorum hamile kistten ötürü ya neyse. Sogan kürü yapiyorum suan hem enfeksiyon giderici hemde kist yokedici. Bakalim faydasini görücekmiyim. Benimde hikayem böyle iste.

bunu şimdi gördüm :26: temmuzu birlikte deneyelim inş temmuzda güzel haberleri veririz birbirimize

Bu aydan umutluydum canım ve sanırım yine kimyasal gebelik geçirdim. adetim normal değil, 3 ay önceki kimyasalımla aynı görüntüde ve ağrım çok fazla. ve günümden 4 gün önce geldi. moralim çok bozuldu. hem acıdan kıvranıom hem üzüntüden... Temmuz da şansım daha düşük çünkü ramazan olduğundan birliktelik olmaz pek. Ağustosa kaldı umutlar...

Son düzenleme:

Burçin canım kistinde son durum nedir? Kontrolün ne zaman? Benim bu ay da olmadı. 4 gün erken adet oldum. Sende kurtul kistten de birlikte başlayalım yeni sezona😉

Ayy canm benmm. Üzme kendini. Zamanı ne zman ben de bilmiyrm ama zamani gelcek elbet birgün ve bizdw hamile kalacagzz cammm. Gül hadi tmm :***

Saol canım benim. Ben yine kimyasal oldum galiba. Test yaptırmadım ama anlayabiliyorum. Ağrım aşırı fazla... Bu ay son çabaladım artık nolursa olsun bırakcam uğraşmayı. Olursa süpriz olsun, böyle bekleyip hesaplayıp hüsrana uğramak çok koyuyor.

Istemesende aklin onda oluyo cnm sahsen ben kafayi yemek uzereyim artik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım ya soğan kürünü ben de denesemmi acaba bu ay ama ramazanda nasıl yapıosun sahur öncesi soğan suyu rahatsızlık verio mu? benim bi sıkıntım yok ama iltihap giderici imiş ya kürtajdan sonra kendini toplardı biraz bünyem dedim

Istemesende aklin onda oluyo cnm sahsen ben kafayi yemek uzereyim artik

evet kızlar nasıl yok sayıcaz bilmiorum ama aklımızdan çıkarmamız lazım başka şeylere odaklanmak lazım bize bi tatil süper olurdu aslındaa

Canim benim kontrolum 7 temmuzda ozaman belli olucak gidip gitmedigi. Ama icimden bi ses gitmedigini söylüyor gecenki adetimde sol yumurtaligim agridi gene. Ameliyatta olmak istemiyorum yumurtaliklar illaki zarar görüyomus. Sogan kürüne ben ramazandan önce baslamistim birakamadimda cünkü kür 15 gün sürüyor. Ben sogan suyunu iftardan sonra gece gec saate 00.00 dan sonra iciyorum bucuk gibi mesela. Hic bir yan etkisi olmadi suana kadar. Tadida fena diil iciliyo bitkisel sonucta illaki faydasi var vücuda. Ben bu ayin 31 inde tatile cikiyorum 3 haftaligina insallah ozaman hamile kalirim. Genelde tatilde iliski orani yüksek oluyo. Bakalim hayirlisi ama ben artik oluruna biraktim stress yüzündende hamile kalamamak istemiyorum.

Canim enfeksiyonda kimyasal gebelige sebebiyet veriyomus simdi okudum. Acaba gecirdigin enfeksiyondanmi kimyasal gebelik oldu. Simdi anliyorum doktorum neden korun dedigini.

Canim enfeksiyonda kimyasal gebelige sebebiyet veriyomus simdi okudum. Acaba gecirdigin enfeksiyondanmi kimyasal gebelik oldu. Simdi anliyorum doktorum neden korun dedigini.

ama benim yumurtlama günüm enfeksiyonum geçtikten sonraydı canım. enfeksiyondan olduğunu sanmıyorum o yüzden.
gebeliklerin yaklaşık %25′i düşükle sonuçlanıyormuş ama çoğu kadın bunu adeti gecikti yada erken geldi sanarak farketmiyormuş.
ben de 3 ay öncekinde test yaptırmamış olsam bilemeyecektim kimyasal geçirdiğimi. bir de o zamanki adetim bol miktarda pıhtılı ve kahverengiye yakın renkteydi. doktoruma sordum kimyasal olunca öyle görünür adet dedi. benim daha önce de öyle adet gördüğüm olmuştu bi kez. daha ilk denemeye başladığımız ay. biraz araştırdım da Tekrarlayan Düşük Sebepleri şunlarmış:
1. Rahim yapısal bozuklukları ve rahim ağzı yetersizliği
2. Hormonal bozukluklar
3. Enfeksiyonlar
4. Kromozomal bozukluklar
5. Bağışıklık sistemi hastalıkları
6. Çevresel ve diğer faktörler

Evet ayni siteden bende okudum ve galiba bendede oldu bi kac kere. Cok sancifi ve cok yogun kanama yogun kivamli bide. Bak farkinda bile degilim...parcalar oluyo aradira, bende onlari vücuttan atilan yumurtalar saniyodum...hmm demek bendede oldu ilginc.

Evt kesnlkle. Hayatimiza baksak keskee

Az önce adet oldum😢 4 gün erken geldi...

kuzum dr sana diğer ay için mi demişti Şansın yüksek diye. Üzülme canım bide bişey dicem amh testi yaptirdin mi hiç. Geçen gün biri diyodu bu test düşük olursa hamile olduğunu ve sonrasında düşük yaptığını farketmeyebilirmişin. mumkunse hiç ağır kaldırma bide. Benim son 3 ay ki adetim bu yüzden erken geldi. Bu arada geçen gün eşimle tartıştık bana bi süre önce test yaptirdiğini ve her seyin iyi olduğunu söyledi şok oldum. Megersem ta ne zaman yaptırmış da bana soylememis. Dr ona 2 sene olmaması çok normal strese girmeyin falan bişeyler demiş. Ama ben hala konuşmadigim için kendisiyle test sonucunu isteyemiyorum :))

Kizlar adetime 11 gün var kanamam oldu. Galiba kistim düsüyo:)))) cok sevincliyim:)) valla hapmi sogan kürümü ise yaradi bilmem. Böylemi oluyo kist düsmesi bilen varmi? Ars kanaman omucsk demisti doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…