- 28 Mart 2013
- 1.488
- 812
- 198
- Konu Sahibi papatyasevilir
-
Cnm ben gzaysn artık yeni kullanıcı adım bu. Ben çalışmalara devam ama yumurtlama günü çalışma olmadı çok mutsuzum( o yüzden bu ay ümidim yok sen napiyosun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet kısmet ya ama bişey diim mi ne zaman yumurtlama günü olsa o gün bi aksilik oluyo ilişki olmuyor ya bi tartışma ya da başka bişey yüzünden. hiç kavga etmeyiz ama o gün mutlaka bişey çıkıyo bu da sinirimi bozuyo sanki şeytan bana engel oluyo diye
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bnde haykirabilirmiyim hamileyimmmmmmmmmmmm
Ben de yaklaşık iki aydır prolaktin hormonuyla uğraşıyorum.3 yıllık evliyim.aslında bebek hiç düşünmemiştim nasıl olursa birgün olur rahatsızlığım yoktur diyordum.ama ilk kan testimde 44 çıktı doktorum iki hafta bekleyelim bu değerlerde bebeğin olmaz dedi bu sefer 66 oldu.mr çektirdim 4 milim adenom çıktı.doktor 6 ay içicen hamile kaldığını anlayınca bırak dedi.ama düşük ihtimalini duyunca şok oldum.15 gündür içiyorum ama bebek süşünmediğim bir anbile yok.sürekli bebek eşyası bakıyorum netten.sürekli rüyamda görüyorum olmayan meleğimi.Allahımın izniyle inş bebeğim olur....
Gözün aydın, Allah tamamını erdirsin inşallahh
Gözün aydın, Allah tamamını erdirsin inşallahh
hamile misinnnn???? ne kadarlık, nasılsı, neler yaptın, hemen mi oldu, ayrıntı ver bakalımmm
1.5 senelik evli ve 6 aydır bebek dileyen biri olarak artık şu tür başlık açmak istiyorum.
"hamileyim peki şimdi ne olacak ??""ayyy kızlarrr bizim de bebişlerimiz kucaklarımızı doldursa ne iyi olurdu dimiiiiiiii
geçmiş olsun, en kısa zamanda sağlığına ve bebeğine kavuşmanı dilerim.
bebek isteğin birden mi ortaya çıktı canım 3 yıl uzun bir süre, bu süre boyunca neden istememiştin?
ben evliliğimiz 1 yılı doldursun herşey rayına otursun diye bekledim. şimdi de 6 aydır denememize rağmen olmuyor bebeğimiz.
Allah yüzümüzü güldürsün en kısa zamanda inşallah.
Herkese merhaba aramıza beni de alırmısınız?
Ayy çok sağol canım bende de ne olsun iki buçuk yıllık evliyim hiç korunmadık ama malesef meleğimiz hala yok
Yok gibi bişey canim ikimiz de gittik eşime gayet iy herşey dedi benden hgs istedi onda rahim de perde var ama gebeliğe engel geğil dedi ama bilmiyorum ne kadar doğru.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?