- 31 Ocak 2014
- 62
- 13
- 48
- 34
- Konu Sahibi papatyasevilir
-
Bende haykirmak istiyorum kizlar bende 12 yıllık evliyim cocuk cok istiyorum rabbim hepimize nasip etsin inşallah tez zamanda rabbim duy sesimizi
benim de aynı öyle ateşim var gibi yumurtlama günümden beri. uyku halim hep olduğu icinona bisey diyemiyom
hadi inşallah rabbim gönlüne göre versin allah tez zaman da bebiş haberini verir sana inşallah haberdar et ne zamna adet olman gerek
inslah canm. :)) benim 8 martta . bekliyrm bakalım :)
010712 canım bugün nasılsın adet oldun mu bende henüz tık yok inşallah da olmaz
Ben de şimdi iki tane test aldım eve geldim hasta oldum moralim sifirlarda
ben de şimdi iki tane test aldım eve geldim hasta oldum moralim sifirlarda
allah gönlüne göre versın canım...ben de 8 aylık evlıyım ılk gunden berı ıstıyoruz ama hala tutturamadık malesef...hakkımızda hayırlısı olsunbendeee bennndeee ıstiyorum 10 aylık evliyimm ilk günden beri istiyoruzz inşaalah allah gönlümüzden geçenlerii hakkımızda hayırlı eylesinn..aminn
allah gönlüne göre versın canım...ben de 8 aylık evlıyım ılk gunden berı ıstıyoruz ama hala tutturamadık malesef...hakkımızda hayırlısı olsun
amin canım, inşallah. kaç yıldır istiyosunuz canım?
12 yildir istiyorum cnm hic sorun yok esimdede bendede 2 defa asilama oldum tutmadi
Rabbim hayırlısını versin. dua etmekten başka bişey gelmiyo tabi hiç bi sorun olmayınca. bebeğiniz biliyodur geleceği günü. umarım daha fazla bekletmez :))
1.5 senelik evli ve 6 aydır bebek dileyen biri olarak artık şu tür başlık açmak istiyorum.
"hamileyim peki şimdi ne olacak ??""ayyy kızlarrr bizim de bebişlerimiz kucaklarımızı doldursa ne iyi olurdu dimiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?