• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"HAMİLEYİMMMMM" diye haykırmak için iç çekenler...

bendeee bennndeee ıstiyorum 10 aylık evliyimm ilk günden beri istiyoruzz inşaalah allah gönlümüzden geçenlerii hakkımızda hayırlı eylesinn..aminn

bendeee bennndeee ıstiyorum 10 aylık evliyimm ilk günden beri istiyoruzz inşaalah allah gönlümüzden geçenlerii hakkımızda hayırlı eylesinn..aminn
allah gönlüne göre versın canım...ben de 8 aylık evlıyım ılk gunden berı ıstıyoruz ama hala tutturamadık malesef...hakkımızda hayırlısı olsun

allah gönlüne göre versın canım...ben de 8 aylık evlıyım ılk gunden berı ıstıyoruz ama hala tutturamadık malesef...hakkımızda hayırlısı olsun

aminn canıım bu ay ne olacak bakalım bat 15 ümidimizi kaybetmeyelim demesi kolay ama :(

Kızlar bişe dicem. bu kullandığım ilaçlardan sanırım, adetimin rengi kahverengi ve içinde parçacıklar var. bir de çok fazla geliyor...
ilk kez böyle oluyor ben de korktum açıkçası. daha birer tane hap içmiştim.
böyle birşey yaşayan var mı?:18:

Ben de sizdenim 3.5 yıllık evliyim 1 yıl önce korunmayı bıraktık 2.5 yıl doğum kontrol ilacı kullandım.Geçen sene tam da bugün kimyasal gebelik yaşadım ve 1yıl geçti her ay yıkıldım bugün yeniden adet oldum çok üzgün ve mutsuzum artık:50: bu ay ilk defa doktorum çatlatma iğnesi yaptı bana.Geçen ay yumurtam çatlamayıp kist oldu diye garantiye almak istedi.Ama yine olmadı

Ben de çok istedim haykırdım ve iki meleğim şükürler olsun kucağımda:) Allah ım herkese yaşatsın diye de durmadan dua ediyorum . en sevinçli haykırışınız hamileliğiniz olsun inşallah

Back